Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Persze,teljesen normális.Az orrnyálkahártya duzzadt,gyulladt,az orr tele váladékkal,trutyival,varratokkal.De átküldöm neked,ami segít az orrtisztításban,és így időnként azért jön majd a levegő.
A nátha elég rosszkor jött,valami antibiotikumot nem kaptál,nehogy az arcüregedre,füleidre menjen?
Szia!
Needforlife-t operálta,20747 hsz-nél megtalálod és vissza is tudod olvasni.
De biztos felnéz a fórumra is :-)
Sziasztok!
Orrplasztikán gondolkodom, de egyelőre még a mellplasztikából gyogyulok. 🙂 az orr a másik, ami megváltoztatná az életem. Szeged lenne a legközelebb, ott Bajusz Hubától láttam szép munkát. Tudnátok véleményt mondani róla? Árat esetleg?
Szegeden van még valaki, aki szépen dolgozik?
Van naplóm 😄
Nyugodtan jelentkezz, ha érdekel 😉
Sziasztok,
nálam is eltelt az egy év :)
Sajnos még mindig nem vagyok fotóművész, így a készített képek közel sem adják vissza a tükörben látottakat.
még nálam is van így egy év után is kicsi keménység az orrcsúcsban, tehát még mindig nincs 100% leapadva.
Az orrom szépen szelel, szerencsére nem folyik.Reggel én látom rajta, hogy duzzadtabb, de ez rajtam kívül nem tűnik fel senkinek. Estére és intenzív sport után szépen összemegy.
A szemből képeken bár látszik, hogy keskenyebb, a fotó árnyékok miatt nem adja vissza a teljes változást, mint egy oldal képnél akinél púpot szedtek le.
Nagyon szeretem az eredményt és nem bántam meg hogy egy éve a műtét mellett döntöttem :)
Sziasztok! Egy ideje olvasgatlak benneteket, valakihez már be is kéretőztem. Január végén, február elején szeretném a műtétet Rezek dokival. Őt választottam a munkái miatt, általatok :)
Tudtok nekem hozzá telefonszámot adni? Szeretnék konzultációra bejelentkezni?
Köszi
Az altatóorvosnak feltétlenül jelezzed.
A nővérkék tudják a dolgukat,előre felkészülnek erre,de persze,ha szólsz,az sosem árt.
De reméljük,hogy nem lesz hányás-úgy legyen!
Szia Narrna! :-)
Hogy vagy,hogy sikerült a műtéted?
Dehogy cserelnek :-D imadom az en orrocskam:-D vigyazok ra mint egy kincsre :-D
Es most hogy mar gyakrabban erzem hogy duzzadasmentes az nagyon jo erzes :) 😙😙
Sziasztok:)
SOS-ben !
Érdeklődni szeretnék, hogy Kárásznál a műtét utáni féléves-éves kontroll árban mennyi ?
💕Szép is💕
De Evicska szerintem te sem cserélnél senkivel,a te arcszerkezetedbe ez illik és tudom,hogy imádod,igaz? :-)
Szia Cucu!
Próbáltam utána nézni,milyen "csodával" találkoztál :-)
Az Ebrimycin gél egyik hatóanyaga a primicin, amely az antibiotikumok, másik hatóanyaga a lidokain, amely a helyi érzéstelenítők csoportjába tartozik.
Primicin:gombákra,fertőzésekre van.
Viszont az egész gél nagyon jó gyulladásra.Talán itt van a titok nyitja,vagy nincs is titok,majd a következő napokban,amíg használod,kiderül.
Szia,
En majdnem egy honapig ereztem igy, kb ket hetig tenyleg folyt:D
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?