Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kamilla tea fekves es egy jo sorozat🤣
Sziasztok!
Ezer éve olvasom a fórumot és gyűjtők erőt belőletek a műtétemhez!
Május 29- én lesz a nagy nap és kérlek titeket tapasztalattal rendelkezőket, küldjetek nekem pár tippet a műtét utáni regenerálódásra! :)
Mindent szívesen fogadok! :)
Köszönöm annak aki szán rám egy kis időt!
Szép estét nektek! :)
Én is így vagyok! :) A jót könnyű megszokni.Azért én sokszor gondolok rá, hogy mennyire jó , hogy belevágtam ebbe a műtétbe!
Amugy erdekes egy dolog ez....olyan mintha mindig is ilyen lett volna az orrom :) mar el is felejtettem hogy mas is volt :)
16 hónapon túl 😊😍 hihetetlen milyen gyorsan elszaladt az ido. :)
Problemam hala Istennek nincs se kivul se belul:)
Remélem ez már igy is marad 😁😁
ez a hajhullás dolog másnál is előfordult? nekem eleve hullik a hajam 20 éves létemre... na most ez kicsit beijesztett:D
KITTIKE!
Ha olvasnál,most néztem a dátumot,hogy már túl vagy a beavatkozáson.Remélem,hogy minden rendben ment és az eredménynek is örülni fogsz.Ha "visszajönnél" írjál majd pár sort,hogy minden rendben van-e.
Puszi!
Ha tapaszt raksz,akkor figyeljél arra,hogy ugyanolyan óvatosan távolítsad el,mint a tartótapaszt.
En mar fekudtem oldalt siman semmi bajom nem lett 😃 en tuti nem mernek tapaszt tenni mert nekem erzekeny is volt utanna :)
Gipsz levétel után már lehet oldalra feküdni? Persze nem úgy gondolom,hogy belenyomom a fejem a párnába,csak ugy óvatosan.És szabad e mitesszer eltávolító tapaszt tenni az orra?
3-5 napig! Nekem azota semmi :)
Nasivint hagyjad el és a tengervizes helyett térjél át a Coldastopra.Ha esetleg utóbbi nem jönne be-bár jó szokott lenni-akkor Unguentum Nasale orrkenőcs.
Ha nem használom a Nasivint, akkor sokkal jobban folyik, és dugul az orrom.A tengervizes nem segít nekem.
Nekem kb. 3 hétig, de folyamatosan csökkent a mennyisége. És a bal orrlukból jött a több.
Az orrból ez a vizes,savos váladék kinek mennyi ideig folyott?
Minden csak idő meg ugye a türelem :) köszönöm a választ :)
Szia! :-)
Fél év után elkezd puhulni,aminek az oka,hogy az orr rendes vérkeringése kb.ilyenkor indul be.De nálam években lehet számolni,mire természetesnek éreztem.Végül is nem zavart,szerencsére nem használjuk tapintásra az orrcsúcsot,inkább orrfújásnál volt érdekes érzés,mintha be is fogtam volna a zsepibe az orromat meg nem is.De ez az én esetem,van,akinél gyorsabb ez a folyamat,de azért készüljél fel,hogy idő!
Szemöldököm nem lett kevesebb, legalábbis nem veszem észre:) a hajam viszont nagyon hullik, most legalább tudom mitől 😂
Koszi a választ .... akkor ez nálam még odébb van . Olyan rossz érzés , hogy nem érzem és hogy kemény
Nekem meg mindig kemeny peldaul, lassan ket eves es nem mondom hogy egyaltalan nem erzem, de nyomasra inkabb zsibbad. Kicsit puhult ugy kb fel ev utan.
Sziasztok akinek az orr csúcsát (is) műtötték mikortól kezdtétek érezni hogy puhul ?
Sziasztok. Nagyon sok inaktiv kep es naplo nelkuli embert kileptettem a naplombol, bocsanat ha olyat is, aki csak csendes forumolvaso es egyebkent erintett a temaban. Tegnap ram irt egy lany, hogy valaki KT munkajakent rakta ki a kepeim. Ezert ezentul senkit nem fogok level, kep vagy egyeb nelkul beengedni a naplomba. Elore is elnezest es azoktol is, akiket kileptettem.
Ahogy tisztítottam az arcom,tele volt a vatta és az arcom szemöldök szőrrel,de a hajam nem hullik szerencsére.
Na hat en is ezt vettem eszre h kevesebb a szemoldokom akkor ezek szerint ezert! Nem tudtam elkepzelni h mitol 😂 mondjuk szerencsere igy is van de kevesebb egy ket helyen ritkabb
Így van,szépen megy le a duzzanat,én egyébként már nem is látom duzzadtnak összehasonlítva a mostani állapotot a négy hetessel.
Nagyon szép <3
Visszanő,előfordul az altatószertől,de inkább a haj szokott a jellemző lenni,vagy csak eddig arra figyeltünk leginkább,hosszabb szálak,jobban feltűnik.
Kihullott kb.50 százaléka
Műtét után kihullott, még hullik is a szemöldököm...a hajam nem,eddig.Ez nem baj?
További ajánlott fórumok: