Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
MissHern ha jól kipárnázod a hátad mögött-két párna kell-,és a derekadhoz is raksz egy kisebbet,akkor mindjárt jobb.A lényeg,hogy a derekad ne lógjon a levegőben.A párnákat pedig annyira döntsed,hogy kényelmes legyen.
A lényeg,hogy a fejed magasabban legyen,mint a tested,így a vér eltud folyni a szív irányába,nem pang az orrodban,ezáltal nem duzzad.
Van a memóriahabos párna,ott pl.mindenképpen magasabban van a fejed,pedig majdnem vízszintesen fekszel.
Ha nagyon nem megy,akkor hagyjad,mert így nem tudsz pihenni.
Szia :)
En Rezek dokis vagyok, kedden került le rólam a gipsz, jovo heten pedig kiszedi a maradek varratokat. Mar most lenyeges a valtozas az eredeti nozimhoz kepest, remelem idővel meg kis formasabb lesz 😁
Eleg sok naplot átböngesztem itt, es hat oke, h szinte mkinel elojottek a lila foltocskak, de en konkretan ugy neztem ki, mint akit összevertek😆🙈 lehet, ha jovo hettel befejezem a lustalkodast, akkor utolagosan keszitek majd egy naplot en is 😊
Egyebkent a mutet utan semmifele fajdalmam nem volt, egyedul a torkom, de az ugye az altatas velejaroja. Viszont ez az ülve alvas teljesen kikesziti a gerincemet :/
Hogy került a műtét ?☺️
Es ki műtött?:)
Szia!
Nem érdemes törődni a statisztikával, egyrészt azért mert a több ezer orrműtött közül csak néhányan fórumozunk, és így nem is látsz egy valós számot, másrészt a számokkal addig fogsz foglalkozni míg meg nem műtenek... A műtét után egyetlen egy dolog fog érdekelni, mégpedig az, hogy a tiéd tetszik e neked vagy sem... Szóval egyéni esetben két véglet van... Vagy szeretni fogod vagy nem.. Én sajna mindkettőt megtapasztaltam.
Szia!
Gipszlevétel után nagyon óvatosan,csak olyan szuszogósan szabad fújni,aztán ahogy közeledsz a hat héthez,egyre bátrabban.Hat hetesen már rendesen kilehet fújni.
Igen,előfordulhat,hogy ettől vérzett.Megpattan egy hajszálér az erőteljes orrfújástól és már vérzik is.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy normális 1 hónappal a plasztika után, hogy vérzik az orrom? 2 hét alatt eddig 2x vérzett, kB. 5 percig 1x jobban 1x kevésbé. Nem probléma? Köszi a segítséget!
Szia :-)
Nyugodtan tüsszentsél,csak közben nyissad ki a szádat.Ásításnál is nyithatod a szádat,de ne olyan nagyra,mintha beakarnál kapni valakit😊
Szívesen :-)
Gyógyulgassál,pihenjél sokat!
Évi ugye milyen gyorsan eltelnek az évek?Micsoda kép,meddig tudod még hajlítani magadat?🤗
Örülök,hogy még mindig tart az orrod-még az enyém is,pedig én már dupla 5 vagyok-az ember vigyáz rá,ahogy te írod,féltve őrizzük😀
Szép vagy,mint mindig-ez távoli kép,de ott van a többi,ahol a legközelebbről látható a kis szerelmed,sőt duplán,mert nem csak orrodat látni,hanem a kutyust is🥰❤️
Sziasztok !
A kontrollért kell kulon fizetni ? Errol foggalmam sincs 😁
Sziasztok! Járai Tamás doktor úr munkáira lennék kíváncsi.
Kérem írjon már, akit ő műtött. Köszönöm!:)
Szia!
Én az orrcsúcs porcaiból nem vennék ki,kép alapján rendben van az orrcsúcs.Inkább a columellánál van egy kis lógás,ott variálnék és egy kissé emelnék az orrcsúcson ezáltal.
De mindig más,ha képen lát az ember valamit,vagy ha az orvos véleményezi,mert ő tudja,hogy a porcokkal mennyit lehet-szabad variálni.
Egyeztessél Kárász dokival.
Ha a saját orvosod végzi a korrekciót,akkor az anyag és az altatóorvosi költséget kell állnod.
Most már az új helyén operál,a műtő bérleti díja nem tudom,hogy van,vagy jobb esetben,hogy nincs.
Ha más orvos végzi a korrekciót,akkor rendes műtéti díjat kell fizetni,sőt,egy kicsit megtoldják,mert már nem szűz orrhoz nyúlnak.
Mivel árat nem lehet kiírni,priviben küldöm,hogy kb.mennyivel számoljál KT-nál,ill.RÖ-nél.
Bocsánat, és még egy kérdés. Részek doktor volt a másik orvos akihez mentem volna. Nála tudtok mondani árat ilyen korrekciós műtéthez?
Csak igazából azért azt nem értem, ha ilyen sok pénzt kifizet az ember, miért nincs benne egy esetleges korrekció is az árban?!
Tettem fel fotókat, mondanátok véleményt is?
Nagyon köszönöm!! :)
Sziasztok! Engem Kárász doktor műtött tavaly októberben. Január végén kellett volna mennem kontrollra, de ez elmaradt, tavasszal volt időpontom de a COViD miatt lemondták. De nem is ez az ami miatt írok, hanem érdeklődni szeretnék, ha, esetleg korrekciót szeretnék, akkor az vajon milyen költséggel járna?
Igazából tetszik az orrom, nincs vele esztétikai probléma, funkció alapján egy kicsit rosszabbul szelel, de ez azért nem olyan zavaró. Viszont az orrhegye nem igazán olyan mint amit szerettem volna, emlékeztet a régire amit annyira nem szerettem benne. És ezen szeretnék korrigálni illetve kicsit keskenyíteni is. Szerintetek ez mekkora beavatkozás? Én úgy érzem tapintásra hogy a porcból kellene faragni még ott az orrhegynél, a két orrluk közti részen.
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?