Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Még nagyon kicsi a kislányod a műtéthez,a 18 éves életkort meg kell várni,mert addig alakul az orra.Csak utána lehet műteni.
Sziasztok!Szeretném segítségeteket kérni orrplasztika ügyben.Tudnátok nekem plasztikai sebészt ajánlani, aki nagyon jó orrplasztikában? A
9 éves kislányomról van szó:-( nem azért kellene műteni, mert olyan orral született, ami nem tetszik, hanem mert komoly sérülést szenvedett 5 hónapos korában:-(
Szia!
Nasale:a gyulladt ill.száraz orrnyálkahártyára jó,esetedben a sebek puhítására.
Priviben átküldöm,hogyan tudod tisztítani az orrodat.
Ha bármi kérdésed lenne,csak írjál.
Nagyon jó még a Coldastopp orrcsepp,ez olajos készítmény természetes anyagokból,ez is a trutyi feloldására szolgál.Aztán a Nasivin orrcsepp,hogy időnként kapjál az orrodon is levegőt-ebben segít.Gipszlevétel után ezt felváltja a Sterrimar orrspray-ez sima tengervízes oldat.
Sziasztok!
Évek óta nem voltam itt,mert még 2010-ben volt az orrplasztikám, akkor sok segítséget, infót kaptam innen. Én életem egyik legjobb döntésének tartom a műtétet. Teszek fel azonnal előtte-utána képeket az enyémről. Dr. Gill Endre végezte, zárt műtét volt, csontba is bele kellett nyúlni,porcba, orrcsúcs emelés is volt kicsi). Aki konkrét dolgokra kíváncsi műtétről, ilyesmi, nyugodtan írjon=) Csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy merjen belevágni!!
köszönöm a gratulációkat vigyázok rá nagyon :) és boldog vagyok h végre szép lett!
majd holnap csinálok és aki kéri annak elküldöm :) előtte-utána kép lesz de ez még fog változni, még be van dagadva
Szia!
Állplasztikát az orrplasztikával együtt csinálja Kárász doktor.
Igen,inkább hívjad,annyit operál,hogy amellett nem nagyon van ideje e-mailokra válaszolni.Ami konkrétan érdekel írd le,és amire tudok,válaszolok.
D.
Sziasztok,
Most készülök orrplasztikára, tapasztalatokra és tanácsokra lenne szükségem. :-)
Emellett állplasztika és szemöldökemelés is érdekelne... de ezekről rém kevés az infó neten :S
Kárász dokiról sok infót hallottam, küldtem neki e-mailt, de még nem válaszolt. Érdemesebb lenne telefonálni?
szia Dóri!
köszi az infókat, fél év azért soknak tűnik, de mindent a szépségért..:)
duzzadtságra mit ajánlotok? bár most első körben még azon izgulok, hogy fog sikerülni a műtét...
Szia!
Igen,elég a két hét.Általában szalonképes az ember két hét után,én az voltam.De persze nem mindenki viseli egyformán a műtétet,ha egy kissé még színes lennél az alapozó segít.
A duzzadtság változó.Függ attól is,hogy milyen a bőröd.Általánosságban a félév alatt hol duzzad,hol apad az orr,mire a végleges formáját eléri.Tehát ezt fogod megélni,az orr így eljátszadozik velünk,de azért vannak praktikák,amikkel befolyásolható,hogy ne legyen olyan duzzadt az orr.
Én szerencsés voltam,mert nem volt jellemző a duzzadtság az orromra,esténként is csak a párom szokta megjegyezni,hogy egy kicsit bedagadt.Nem volt jelentős.
Fájdalomtól pedig ne izguljál,mert nem fog fájni az orrod,zsibbadó,húzódó érzés,ami lesz,de az semmiség a jó végeredményhez viszonyítva.
Ha lesz még kérdésed,csak írjál:Dóri
Kedves Mindenki!
Két hét múlva lesz a műtétem és nagyon örültem, hogy találtam ezt a fórumot, mert nincs olyan ismerősöm, aki megműtette az orrát...szóval elkélne pár jó tanács meg bíztatás, mert nagyon izgulok...
a fájdalomtól nem is, de remélem olyan lesz a nozim, mint amit mindig is szerettem volna..jó volt olvasni, hogy sokan közületek a műtét után elégedettek és boldogok voltatok az új orral, remélem nekem is szerencsém lesz :)
az ismerőseimnek még nem szóltam, kíváncsi vagyok milyen lesz a reakció ha meglátnak.. nekem elég nagy orrom van és van rajta egy pukli is, szóval elég szembetűnő lesz a változás....
Egyébként 2 hét szabadságot vettem ki, szerintetek utána már utcára mehetek? és a duzzadtság meddig tart?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?