Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki ajanlani plasztika sebeszeket akik jo munkat vegeztek. Nekem szeptoplasztikara is szuksegem lesz, viszont nem tudom, hogy otthon kik a jo plasztika sebeszek mivel kulfoldon elek. Dr. Gaspar Levente mutott par eve(cici), azt tudom, hogy jo munkat vegez de nem tudom milyen orrot tudna faragni az enyembol :)
Koszi elore is!!
Sziasztok!
Mindenkinek szívesen megmutatom akit érdekel az orrplasztika. Őszintén szólva örülök, hogy megoszthatom veletek az ezzel kapcsolatos élményeimet, még ha nem is annyira pozitívak, illetve jó együtt izgulni azokkal akik szintén tervezik ezt a műtétet, vagy már át is estek rajta...
Engedélykérés: megnyitod a naplót és látod a következő linket: "A meghívottak listájához és az olvasásra jelentkezéshez kattints ide!"
Szép napot mindenkinek!
Persze, mindenkinek szívesen megmutatom, akit érdekel az orrplasztika, csak kérjétek az "olvasási jogot"...
Nem fogalmaztam pontosan. A sztárok amerikaiak voltak, nem tudom ki szúrta el a műtétjüket, mindenesetre fogalmam sincs miért ezzel reklámozta magát a Klinika. Mindazonáltal az én esetemet nézve éreztem benne egy kis szarkazmust...
Szia!
Egy év alatt kialakul,sőt a legtöbbször félév is elég.
Sajnálom,hogy nem úgy alakult az orrod,ahogy szeretted volna.
Szia kedves Booorika és mindenki!
Engem is ezzel szokott biztat a dokim, hogy az orr műtét után 18 hónappal is rengeteget változhat... Egy éve volt a műtétem és az orrom pont ugyan úgy néz ki mint a gipszlevétel után. Nem is olvastam még olyan beszámolót, hogy valakinek változott volna az orra. Én is egy újabb műtétre készülök és őszintén szólva nagyon mérges vagyok. Már én is külföldön élek és ez csak bonyolítja a helyzetet, de bármi áron is, de megcsináltatom újra!
Téged ki műtött?
Szia vajjjjj,
Megkérdezhetem, hogy ki műtött téged? Hogy áll az orrod, remélem szépen gyógyulgat.
Sziasztok!
Végre eljött az én időm is, elszántam magam az orrplasztikára idén nyárra! Már évek óta olvasgatok különböző fórumokat a témában, nézegetek képeket, így mostanra már nagyjából kialakult, hogy mit is szeretnék és az hogyan valósítható meg, valamint, hogy kinél szeretném megcsináltatni! Minimális korrekciót szeretnék az orrhát alsó (nem csontos) részéből és az orrcsúcsom 2 oldaláról (magyarul a kissé „krumpliorromon” módosítanék:)) ! Tényleg milliméterekről van szó, ebből kifolyólag gondolom, hogy nem lenne szükség altatásra, se csonttörésre és hasonló húzósabb dolgokra. Ennek tükrében kérdezem Tőletek, hogy vajon ez a fajta átalakítás milyen árban mozoghat most Rezek Ödönnél, valamint Varga Kláránál, csak kettőjük érdekel! Van valaki, aki esetleg hasonló kicsiny korrekcióval ment hozzájuk? Az elérhetőségük is érdekelne, valamint még egy dolog, hogy mennyire van esélyem hamar sorra kerülni Náluk, ugyanis külföldön élek, és 1-2 hónapot leszek csak otthon nyáron, van-e esélyem túlesni a dolgon ezalatt a rövid idő alatt, amennyiben előre jelzem ezt nekik esetleg emailben (tudom, hogy mindketten „sztárok” ezen a téren, és sorban állnak Náluk, de hátha…)? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! Nyina
Szia!
Nem tudsz mást csinálni,mint hogy vársz.Félév alatt kifogja adni magát,hogy mi változott ill.maradt a régi.Remélem,hogy alakulni fog jó irányba-még ne add fel!
Köszönöm!
És Bajusz Hubáról valakinek tapasztalata. Jókat olvastam róla itt ott, de szívesen olvasnék még többet a munkájáról.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?