Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek! Már éjjel, amikor megírtam Tindigónak, hogy mi bánt engem, már akkor sokkal jobban éreztem magam. Ez a fórum csodaerővel hat! Szegénykémnek biztosan eltart egy jó ideig, mire elolvassa az iszonyú hosszú beszámolóm, de remélem, nem haragszik meg rám örökre!
Ti mit csináltok ma? Ugyan még új vagyok itt, vagy 1000 hozzászólásotokat elolvastam (a feladatokat is igyekszem csinálni), úgyhogy picit tudok már Rólatok.
Sok-sok erőt kívánok Mindenkinek és azt, hogy teljesüljenek vágyai!
Szeretettel: Timi
Sziasztok!
Képzeljétek, eddig tartott a levélírásom Tindigónak. Ezer oldal! Bánt, hogy így kihasználom a kedvességét. Még jó, hogy nem mindenkit terhelek vele!
Köszönöm Nektek, hogy olyan tündérien fogadtatok!
Jó éjszakát és gyönyörű álmokat kívánok Nektek!
Köszönöm!
Timi
Oh remélem nem bántottam meg egyikőtöket sem. :)
Eddig még tényleg nem volt gond ebből, mert mindenki jól döntött, hogy ide ír-e fel, vagy nekem ír-e privátot.
De ha valaki habozik ezen, annak úgy általában is a privit javasolnám első körben. :)
Nagyon édesek vagytok, hogy mindenkit meghallgattok. :) Ha olyan lesz a probléma, úgyis javasolni fogom Timinek, hogy írja fel ide is.
De higgyétek el, kaptam már olyan priviket, hogy megviselne sokatokat. :)
Szia Timitimmancs!
Mindenkit szeretettel látunk itt, természetesen téged is. :)
Szerintem először írd meg nekem a problémádat, ha tényleg olyan komoly. Persze ide is fel írnak a lányok problémákat, pl. hogy veszekedtek a párjukkal, vagy nincs elég pénzük, de vannak más, súlyos, dolgok, amik tényleg megviselhetik az arra érzékenyeket. :)
Azt is meg kell tanulni, hogy hogyan ne vedd magadra más problémáját, és ezzel a képességgel nem mindenki rendelkezik. Én viszont igen. :) Valóban szörnyű dolgokkal is kerestek meg privátban, és tudom, hogy sokan közületek nem csak beleérezné magát a problémába, hanem át is venné kicsit.
De eddig mindenki érezte, hogy milyet lehet ide felírni, és mi az, amivel privátban keressen engem meg. :)
Írd meg privátban először, ha bizonytalan vagy, és majd megnézzük. :)
Puszillak,
Tindigó
Isten hozott kedves Timi!
Ez csak természetes, hogy bármit szeretnél ide leírhatod.. Nagyon szívesen olvassuk.
Mi történt december 19.-én?
Írd csak ki magadból!
Szia Timi!
Persze, hogy jöhetsz! Szeretettel köszöntelek a lánnyok nevében is! És nyugodtan mondhatod, ami bánt, senkit nem fárasztasz vele! Sőt! Örülünk, ha segíteni tudunk!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így teljesen ismeretlenül Rátok török, de nem tudok tovább várni!
Ma találtam ezt a fórumot. Mintha csak nekem szánta volna az Ég! December 19-én egy világ omlott össze bennem, azóta nem alszom, sokat zokogok és rágom magam a dolgon. (Elmesélném, de előbb megkérdezlek Titeket és főképp Tindigót, hogy szabad-e? Mert nem szeretnélek Titeket fárasztani a nyavalyámmal! Az sem biztos, hogy el bírnátok viselni engem, mert irtózatosan ... azt sem tudom, mit írjak, nem tudom jól megfogalmazni. Csak épp mindig félek tőle, hogy mások terhére vagyok és nem akarnak engem. Jaj, ne haragudjatok. Máris Rátok öntöm a hülyeségeim, pedig ez egy pozitív fórum.
Mint írtam, ma találtalak Benneteket. Nem volt sok időm, mert van egy majdnem 3 éves kislányunk, meg főztem is ma, délután pedig nem voltunk itthon, de 980 hozzászólást végigolvastam!
Nem bírtam tovább! Csatlakozhatnék? Tudom, nagyon el vagyok maradva (bár már írom az Angyalnaplóm és gondolatban egész nap Veletek voltam). Legszívesebben Tindigónak írnék priviben, hogy mást ne bosszantsak és untassak a szövegemmel - látjátok? Ennyire... nem is folytatom. Már tudom: szeretem, becsülöm, tisztelem és elfogadom magam.
Oxi. Elkukultam. Egyáltalán érthető bármi is abból, amit írtam?
Jöhetnék közétek?
Szeretettel üdvözlök Mindenkit és köszönöm, hogy elolvastátok a hozzászólásom!
Köszönöm ezt a fórumot! Nekem már az is nagyon jól esett, hogy megtaláltam és olvashattam a gondolataitokat!
Köszönöm nektek!
Üdv!
Timi
Végülis én nem azt mondom, hogy mellékes. Az élethez szükséges a pénz. Az mellékes, hogy 100 milliód vagy 200 milliód van. :)
A pénz akkor boldogít, ha van annyid, hogy kifizesd könnyedén a számláidat, és megengedhess magadnak egy kis luxust, pl. fodrász, vagy ajándék a gyerekeidnek, vagy hobbi, vagy tanfolyam, ilyesmi. Legalábbis nekem. De sokkal nagyobb különbség van aközött, hogy valakinek megoldódnak a megélhetési gondjai, vagy aközött, hogy 500.000 vagy 600.000 ft-t keresel. Remélem, így értitek. A pénz nem jó, nem rossz, a rajtunk keresztüláramló energia része, ezért a pénzt szeretni kell. :)
De higgyétek el, nekem nagy tanulság volt az élettől, hogy kaptam egy állást, ahol (számomra) nagyon sok pénzt kerestem, és nem szerettem csinálni, és egyébként sem volt nekem való, és még sorolhatnám, és most megyek máshova. Amikor elkezdtem állást keresni, rájöttem, hogy tényleg nem minden a pénz, ha hajlandó váltani, és itt hagyni a fix fizetésemet. :) Mer voltam már sokkal boldogabb is kevesebb pénzzel. Itt fix+ jutalékba leszek, szóval lehet, hogy sokkal többet is keresek majd. :) De tényleg nagy lecke volt, hogy nem vagyok boldog CSAK a pénztől, ha semmi más nem társul hozzá. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?