Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Tudom, hogy sokatoknak vannak anyagi problémái. Erre is vannak módszerek, de szerintem nem ez a legfontosabb. Eljön az ideje, hogy ebből legyen tréning, de higgyétek el, hogy muszáj előbb kellő tudást szerezni, hogy működjön, itt amúgy is minden mindennel összefügg, és előbb nagyjából rendben érezni az életeteket, ill. a legfontosabb problémákat megoldani. :)
Adjatok magatoknak időt, most 1 hónapja indult a tréningem, ahogy látom, már most is jobban érzitek magatokat, és ez egy folyamat. Úgyhogy itt nagyon igaz a mondás, a türelem rózsát (boldogságot és pénzt) teremt. :)
Kaphatsz a csodakezelésből, de neked minek? :D
Te vagy itt az én segítőm, aki lelkileg kiegyensúlyozottabb szerintem nálam. :)
Azon tudok segíteni, akinek van baja. :D
Persze ha van valami, akkor segítek neked is. :)
Addig pedig... Fényezz be mindent! :)
Azt nagyon jól tetted, hogy kérted az angyalokat, hogy segítsenek. :) Látod, segítettek is. :)
Nem baj, ha nem nevezed őket nevén, akkor is segítenek.
Az exed miatti sírásnak valóban nincs értelme. Viszont az érzelmeid elnyomásának sem. Először el kell fogadni, hogy van. Utána pedig el kell engedni.
Ha kiabálod, hogy ez nem én vagyok, akkor persze tudatosan el is hiszed, viszont tudatalatt még nagyon sokáig ott motoszkál az érzés.
A negatív dolgokat kerüld, de inkább úgy, hogy másra koncentrálsz, és jó dolgokat teszel minél többet, amiben örömödet leled. :)
Sziasztok lányok! Ma délután nagyon belejöttetek. :)
Alig bírtam átolvasni a hsz-eket. :)
Hamarosan reagálok is mindenre. :)
Köszi! Majd később mond!
:DDDD
Köszi! Majd indítok egy fórumot:DD
Aki velem akar ma ünnepelni, az jöjjön címmel:)))))
oké! jövök! ;)
akkor hütöt, már nem kaptok nászajándékba. :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?