Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
sziasztok
jajj..! Tindi! egy héttel elöbb kellet volna a tértisztitás, akkor még szabin voltam :))
igy majd a hétvégén bepotolom.
Sziasztok lányok! Itt a mai arkangyalkártyátok. :)
Tértisztitás - Jophiel Arkangyal
"Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát és alkalmazd a feng-shuit."
Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol. A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerôdet és a jólétérzésedet. Én segítek idôt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedbôl az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegô áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erôfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentôs javulást fogsz tapasztalni.
Még mindig nem értem...
Nem azt akartad írni, hogy a jelenlegi állapotáNÁL is boldogabb lesz? Tehát nem "ettől", hanem "ennél" boldogabb?
Hú, lányok, nagyon tetszik ez a fórum, lassacskán elolvasom előlről és csatlakozom mielőbb....
És persze a feladatokat is csinálnom kell...
Sziasztok.
Na szépen lemaradtam 5-6 oldallal :S Jól belehúztatok :)
Ma jó napom volt, Győrben voltam, találkoztam apummal, meg nővéremmel :) Tegnap meg Gábor anyujával meg aztán átjöttek párom szülei névnapoztunk, úgyhogy elvoltunk/elvoltam :)
Na éééééés, sötétben jöttem ma haza és erősen mondogattam, hogy Bátor vagyok :) ami megerősített :D Nagyon jó volt :)
Na holnap jövök és visszaolvaslak titeket :)
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek! :)
Pussszillak titeket!
Sziasztok lányok! Holnap ígérem kaptok kártyát, és írok a naplómba is. Ma kicsit sűrű napom volt, de bepótolom. :)
Örülök, hogy ilyen pozitívak vagytok ma!
Az angyalok segítsenek titeket, és álmodjatok szépeket!
már ellég jól, párom közvetitésével kaptam Isten fényéböl, és ettöl az érzéstöl, amiben most vagyok igy utána, hát..! repkedek és uszom a boldogságban. :))
persze én is közvetitettem neki, mert ö is szeretett volna kapni ;)
igy most mind., a ketten repdessünk! :D
szia
szerintem attól, hogy már érzi, hogy már jobban van, és ettöl már egyböl jobban is érzi magát. :))
na..,ezt jól leirtam ;)
Sziasztok!
Mitől lesz még jobban?
Nem értem...
Jó-jó, tudom, persze. Mondjuk direkt így választottam. A 2 héten a kedvenc sütimmel állított be. Ezért tartottam meg :D!
De hogy én ma mennyire elfáradtam fizikailag.. És még nincs vége..
Te hogy érzed magad?
szia :)
én is..! a hétfogásos ebéden tul vagyok a párom fözte, mert ö jobban tud :))
Sziasztok!
Bibie: lassan folytatom a naplód olvasását..
Eddig a kis családommal voltam elfoglalva és a női feladataimmal.. Kicsit el is fáradtam..
Köszönöm Neked, Ildikó!
Mindenkinek csodákkal megáldott napot kívánok!
Már attól jobban érzi magát az ember, hogy csak bekukkant Hozzátok!
Cupp-cupp!
Timi
Soha senkire sem nem haragszom, (legalábbis sokáig biztosan nem :) különben milyen jogon írhatnék egy csomót a megbocsátásról, ha én nem gyakorolnám?
Ráadásul én hoztam létre ezt a tréninget, igaz, arra nem számítottam, hogy ekkora érdeklődés lesz rá, de ha már így alakult, szívesen segítek mindenkinek, én mondtam, hogy írj nekem, szóval nem is adtál okot arra, hogy haragudjak. :)
Sziasztok lányok!
Elolvastam Bibie naplóját, nagoyn szép tényleg. :)
aranyos vagy! :))
ez egy nagyon szép üzenet volt töled, köszönöm!
az elsö és legfontosabb a család!
* én is igy teszek ;)
Szia, kedves Bibie!
Tudom, hogy sokat tanulok Tőletek! És ezért nagyon hálás vagyok!
Amúgy már azóta érdekel az ezotéria, amióta csak az eszemet tudom.
Mennem kell, nyaggat a kislányom.
Millió puszi!
Timi
sziasztok Lányok!
tegnap tudom, még el sem köszöntem, pedig fent voltan...., már mint itt. ;)
nagyon szép érdekes dolgokat kaptam az én "titkos csoportomtol", na...! azért titkos, mert nem tudom még a mai napig, hogy találtak rám, és gondolták, hogy azok az üzenetek számomra fontosak és érdekesek amiket e-mailben kapok tölük. :)))
be is másoltam a naplomba az angyali üzeneteket a 2010-es évre.
mindenkinek ajánlom kedves figyelmébe, érdemes elolvasni.
puszi Mindenkinek!
:*)
szia Timi!
köszöntelek én is közöttünk!
nagyon sok jót fogsz tanulni és változni közöttünk :))
puszi
:*)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?