Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
szoval..!
a biztos pont megvan, és igy is jobban érzed magad, akkor mostmár hajrrá...(!)
Hát....
Elkezdtelek vissza olvasni titeket,van mit tennem.:)
Igazán,nem is tudom miért vagyok magam alatt,hisz annyi jó van az életemben,mint talán soha eddig,mégis olyan üres vagyok.
Kaptam egy gyógymódot,ami egyszer már bevált,és most mégsem vagyok képes használni....
Olyan furán sötét minden.
Felébredt Manó,mennem kell...
Tindi! én is kaphatok, abból a csoda kezelésedból?! :))
engem is érdekel!
Hm.. lehet. :-)
Újévkor csináltam olyan gyertyaégetősdit, és utána kértem az Angyalokat (bár én nem szoktam őket nevén nevezni, inkább csak vmi erősebb hatalomként képzelem el), hogy sikerüljön túllépni bizonyos dolgokon, és segítsenek bizonyos más dolgok elérésében. (Nem írom le őket, hátha hat rájuk a babona haha)
És azt is megígértem, hogy az exem miatt már nem sírok ebben az évben, és semikor se.. Párszor már majdnem rámtört, de elnyomtam. Mondtam, hogy "ez nem én vagyok" és utána jobb lett. :-) Igyekszem azokat a dolgokat kerülni, amik negatívak és bevonzzák a többi negativitást. :-S Arra most igazán nincs szükségem.
igy is lesz...!
mert nagyon szereted! :)
szia!
szerintem ez sem véletlen, hogy találkoztál vele, biztos bevonzottad. :))
Ennek örülök!
Szia!
Minden jóra fordul, nekem is nagyon sokat segítettek a lányok! ÉS most nagyon jól érzem magam! :)))
Sziasztok!
Hogy vagytok? Nem nagyon néztem be ide egy ideje. A feladatokat se nagyon csinálom. :S Lelankadt a lelkesedésem. Viszont jött egy kedves ember az életembe és most nem érzem magam padlón. :-)
Szia Bibikém!
Bizony! És hamarosan folytatjuk, addig meg én itthon.ÉS már kitaláltam valami szuper ajándékot magamnak, a változásom örömére! :))
Szia!
Itt annyira csodálatos emberek vannak, hogy nem is jöhettél volna jobb helyre! NAgyon szeretem őket!ÉS szívesen látunk téged is!
szia Zsuzsikám!
milyen jó neked,te már kaptál Tinditol kezelést?!
biztos nagyon jó volt! :))
szia Vinszisz!
én is nagyon örülök, hogy csatlakozol hozzánk.:))
Rendben:)Köszönöm!
Nagyon termékenyek vagytok,nekem meg folyton időhiányom van,de rajta leszek:)
Szia! Szeretettel látunk téged is. :)
Nézd meg a naplót először, abban csak a feladatok vannak. :)
Szép napot Nektek!
Egy most induló fórum 2.hozzászólásában láttam,hogy Ti vagytok.Így konkrétan még nem kerestem ilyen fórumot,de most találta és ez minden bizonnyal nem véletlen.Már nagyon sok hozzá szólásnál tartotok,idő kell míg végig olvasom,de meg fogom tenni.
Egyszer már sikerült csodát tenni pozitív gondolatokkal,az angyalok kérésével,stb.
de mostanában valahogy megint nem megy,hát ha nem bánnátok csatlakoznék.Hátha...
Szia Zsuzsa!
Lehet, hogy semmi köze nincs a mai kezeléshez. :)
De nyugodtan csinálj rá egy kör kopogtatást, hogy bár fáj a szemem (így úgy vagy amúgy), most mégis mélyen és teljes egészében elfogadom magamat.
Aztán a maradék fájásra egy kört.
Aztán a választásos módszer, hogy bár fáj még egy nagyon kicsit a szemem, most mégis azt választom, hogy a szemem teljesen egészséges, tiszta, (vagy valami ilyesmit.)
Most már nagyon sok mindent elolvastam, elvileg ilyen mellékhatás nincs. :)
Üdvözlünk Panka! Nagyon szépet küldtél nekünk te is, akárcsak Egypt, be is tettem a naplómba.
Köszönöm mindkettőtöknek. :)
És örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?