Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia!
Úgy szeretem Müller Pétert... Nagyon sokat tud. persze ő már járt "odaát".
Most a Varázskövet olvasom tőle.
"A szeretetben - mondják az angyalok - titkok nemcsak azért nem léteznek, mert nem mondjátok ki őket, hanem azért sem, mert ha valódi a szeretet, a másik akkor is tud rólatok mindent, ha sohasem mondjátok ki. Ha valóban szerettek valakit, benne jártok, érzitek, amit érez - és tudjátok róla nemcsak azt, amit valaha tett, hanem azt is, amit csak ezután fog elkövetni."
Müller Péter
Ezt nektek küldöm....
szia
szerintem az angyalokkal kapcsolatosan nem lehet ilyen problémánk, én még egytöl sem hallotam, hogy elvárná. :))
szerintem tiszteletböl tesszük ezt, és nem azért, mert gondoljuk, hogy elvárja.... ;)
mi emberek alkotjuk a szabájaionkat..., nem?!
nagyon szép ez az irás, köszi, hogy feltetted ide. :)
nekem gyerekkoromtól nagyon nagy a képzelet világom és szeretek álmodozni, meg ábrándozni, ezek az én meséim és szeretem öket mert én vagyok a mese a mese meg én! :))
nekem mesebeli angyalaim is vannak, hogy ök e az igaziak vagy sem azt nem tudom, de érem, hogy sok kellemes pillanattal ajándékoznak meg, ha a képzeletem elárasztják alakukkal. :))
én igy is.., átélem öket!
Megkerestem a naplómban azt a Müller Péter írást az őrangyalokról. Én ezzel abszolút azonosulni, tudok, aztán persze mindenki máshogy látja, és ez így is van jól.:) De érdemes elolvasni, olyan szép!
"Rengeteg tanulmányt olvastam az angyalokról, valóságos szakértővé képeztem ki magam. Ismerem az angyalok, szeráfok és kerubok világát, melyet úgy írnak le néha, mint a természettudósok a madárvilágot - de mindig érzem a szavakból, hogy soha a szerzők angyalt nem láttak, és élő tapasztalatuk nem volt velük.
Az angyal működését ugyanis nem lehet észrevenni!
Ez azért van, mert az angyalnak nincs énje.
Az abszolút jóság: éntelen.
Olyan, mint a simogató szél, mint a világos gondolat, mint egy semmiből születő, boldog hangulat, vagy egy ihletett verssor - nem lehet tudni, honnan jött és ki küldte.
Nincs feladója.
Nincs kinek hálásnak lenni...
Az nem jó angyal, aki a hálára számot tart.
Amikor egy anya betakarja az alvó gyerekét - angyali tett.
Nem "jóságból" tette. És a gyerek sohasem lesz "hálás" érte. Természetesnek tartja, hogy fölébredve rajta van a takaró...
Az angyal úgy segít rajtunk, hogy érintésére vagy súgására mást gondolunk, mint amit eddig gondoltunk. És ez a tiszta gondolat néha megóv valami nagy bajtól...
Ezer módon vagyunk összefüggésben a láthatatlan világgal, és ha nyitottak vagyunk rá, megkaphatjuk a segítséget, de minden esetben úgy fogjuk érezni, hogy önmagunkon segítettünk.
Ami részben igaz is.
Az angyali segítség éntelen. Önzetlen. Láthatatlan. Nincs feladója.
Nem azért, mert az angyal ügyesen rejtőzik, nem azért, mert szerény vagy nem tart igényt a hálára, hanem azért, mert ha igazi angyal, akkor ő csak közvetít.
Nem a sajátjából ad... az Istenéből ad.
Ő is úgy kapta. Csak továbbadja.
Az angyal nem tudja, hogy ő "jó".
Ha tudja, akkor már nem angyal.
Ez egyébként az igazi jóságnak a lélektana is - az igazán jó emberek nem tudják, hogy ők jók! Sőt, gyakran úgy érzik, hogy nem jók, vagy nem eléggé jók...
Az igazi Jóság nem az, amit "jóságból", hanem amit magától értetődően teszünk."
(Müller Péter)
hát..!
mert,nyáron születtem :))
senki többet harmadszor! :))
a következö storym Mihály arkangyallal, egy néninek a pincéjében bámészkodtam, persze nem voltam, hivatalos oda. nézegetem a régi öreg szebbnél szebb tárgyakat, persze egy-két fiokba is bele kukkucskáltam. kihuzok egy fiokot, és a fiok feleti pocrol leseki egy kép, ami a fejembubján landolt és rendesen fejbe is kollint. nézem mi az..(?) hát.., Mihály a fehér lovon a sárkánnyal küzd, képe láthato.
zajokat hallok és probálom a képet visszatenni a helyére, de magassan van a poc, igy hát csak leteszem magam ellé.
jön a néni és kérdezi.., mit csinálok itt?
hát...! irrultam-pirrultam, jajj olyan szép régi dolgai vannak!!!
a néni észre veszi Mihályt a pocon, felveszi és kedvesen oda teszi a kezembe, - ezt akkor magának adom.
jajj..! de jó!
- Ö Miály arkangyal, ismeri?
na most mit is mondjak, fogom a pupot a fejem, mosolygok megköszönö, azt haza ballagok.
utközben vetek egy pillantást Mihályra és mondom neki , na..! aztán mi is jól meg ismerkedtünk! :)))
azota is az iroasztalom falát disziti, amugy Ö az én védöangyalom is egyben! :DDD
jó kis történet, mi?? ;)
érdekes én már találkoztam álmomban Zadkiellel, de nem tört tartott a kezében, hanem egy lila üvegt, ugy nézet ki, mint egy kis orvosságos, vagy párfümös üveg. ebben az üvegben volt valami lila folyadék,lefektetett és letapogadta az aurám.
nem szolt semmit, de olyan kellemes volt a tappintása, mert cirogatta az aurám közben. :))
kérdeztem töle ki ö? de csak annyit mondot, hogy ö az uránuszröl vagy a szaturnuszról jön, mikor felkeltem, már akkor.., is kevertem.
honnan tudom..?
pl. Zadkielt nagyon erösen érzem, tegnap volt az ö napja és a legkedvesebb napom a csütörtök!!
na lehet ez kevés ahozz, hogy ö legyen, de én ÈRzem!!! :))
Szia Zsuzsicica!:))
jajj..! nagyon szivesen látnám., de nem vagyok auraláto. :)))
a magamét látom, de csak ezzel a technikával. :))
Lányok! én a sorok között olvasok..! :))
maradjunk annyibban, mindenkinek igaza van. :))
szerintem.., ha már a szineknék tartunk, akkor az aranyszint még egy auralátó is keverheti egy narancsal vagy sötétsárgával.
elég nehéz lehet az aranyszin behatárolása, ha csaknem a belsö látás igazolja vissza, hogy arany.
amugy kifejlesztettem egy technikát, hogy láthatom a saját aurámat. :))
kiülök a napra elmondok egy rövid imát a napnak, és megkérem mutassa meg nekem milyen pont éppen most az aurám.
becsukom a szemem és a napba "nézek", elöször a nap aurájának szine bontakozik ki, de egy kicsit késöbb az arany narancsból elkezd egy gyönyörü szép, világos majd sötét lilába, majd ismét világos lila egyszoval többnyire lila szinekben pompázni. de már volt más..,milyen szinü is mély naracssárga, kék, zöld, jajj..(!) ezt még nagyon imádom a zölszinü aurám.
mikor végeztem, ismét mondok egy köszönö imát a napnak.
nagyon jó kis szorakozás, probáljátok ki, ha kisüt a nap! :))
Én nem értek száz százalékig egyet Doreen Virtue minden mondatával, de azért nagyon szép könyveket ír, és rengeteg dolog igaz benne, és az angyalkártyáit is használom mindennap.
Az nem is baj, ha nem értesz minden mondatával egyet. :) Én sem. :)
Egy idő után mindenkiben kialakul egy belső bizonyosság, ha rendszeresen kommunikálsz az angyalokkal. :)
Nem kötekedni akarok, de ez a nő ezt honnan tudja? Honnan veszi, hogy ez így van?
Én Müller Pétert nagyon szeretem, ő írt egyszer az angyalokról (a naplómba be is másoltam), én az ő nézetét tudom leginkább elfogadni. Azt mondta, egyesek úgy osztályozzák az angyalokat, mint pl. a madarakat, felállítanak egy egész rendszertant. Szerinte ezek az emberek teljesen biztos, hogy soha életükben nem találkoztak még angyallal.
Semmiképpen sem érzem magamat angyalnak. :)
Nem vagyok fénylény, sem nem nélküli, és nem is úgy nézek ki, mint egy angyal. (legalábbis azok az angyalok, akiket én láttam, csöppet sem hasonlítottak rám.) :)
Ráadásul néha egy helyre odaérnem is gondot okoz, nemhogy 144000 helyen legyek egyszerre! :D
Hogy is van ez? Hamarosan angyallá válok?
Erről nem sok mindent tudok, bevallom.
sziasztok Egypt, Tindi!
bocsi! igazatok van, én fogalmaztam rosszul.
ök ezeket a rezgéseket hordozzák,ez egy pulzálo arany fény.
a tisztánlátok és azok, akik érzékelik az auraszíneket világosan látják ezeknek az embereknek az aurájában.
és igy ember anyalok is egyben akiknek arany szin is találhato vagy csak arany az aurájukban..
a könyvek sem erösitik meg middig egymást. :))
És milyen jó ez nekünk! :))
Már alig várom a holnap délelőttöt.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?