Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
igen... :))
de, hol a Tindi?? nem jön mostanában, de ez biztos jót jelent, mert., jól megy neki :))
Sziasztok!
Itt is süt a nap.:)
már kész is...?!
rohanok... :))
itt nem süt a nap, csak nagyon szép világos, mert a fehér hó mindenhonnan visszatükrözi az égbolt kékes-fehérségét.
amugy nagyon hasonlo, minta napsütés,itt az égbolt fényesedik felettünk, mit egy hatalmas gloria. :))
Ez teljesen igy van,ahogy mondod.Nekünk (de gondolom sok embernek is) nagyon sok mindenért meg kell küzdenünk,néha nagy próba tételnek vagyunk kitéve.De mindíg megéri,még ha valaminek a lemondásával is számolni kell.Ha minden egyszerű lenne,akkor nem tanulnánk a hibáinkból.
Szolnok megyében,Tiszaföldváron süt a nap száz ágra :)
Nálatok nincs nap sütés?
nálatok szép az idö, hol van ez??
bár., én még élvezem a telet. :))
szia!
jó favágást.
jujj..! most én is ugy szeretnék, kint a hóban fát vágni. :))
"de megkínlódtunk vele,hogy idáig eljussunk,de megérte"
az út nem mindig van kikövezve számunkra, de., ha eröfeszitést kell tenni, azért., hogy jobb legyen és szebb legyen., igy hát.! ezek lettek a mi gyökereink.
ezek az erös gyökerek tartják össze, oly szorosan, most a családot. :))
legyünk hálásak mindezért!
Igen,szerintem is,de megkínlódtunk vele,hogy idáig eljussunk,de megérte :D Nagyon is megérte :D
Olyan érzésem van,valami jónak ma még történnie kell.Bár már önmagában is elég jó a nap,főleg hogy végre süt a nap,és szép idő van :)
szia! igen nagyon érdekes.., a nummerologia szerint a 3-as az optimizmus a mozgás a terjeszkedés száma és a test, lélek és szellem hármassága.
szerintem ez nagyon jó, és jó összhangban és harmoniában vagytok egymással, és optimistán néztek a jövöbe. :))
Szia!
Neked is minden jót a mai napra!
Meg persze mindenkinek!
Nekem érdekes ez a mai nap,ugyanis a párommal pont ma vagyunk együtt 3éve,3hónapja és 3napja :D
Érdekes egybe esés :D
sziasztok Lányok!
Mindenkinék kivánok, egy szeretetben teljes boldog Valentin napot!
a mainap legyen a szerelemmé, szeretetté!
mindenkit szeretek!
tetteimet a szeretet és a jóakarat irányitja!
szeretem magam!
szeretem partnere!
szeretem a családom!
szeretet formálja sorsomat!
szeretem a világot amiben élek!
szeretem az országom, otthonom ahol élek!
a szeretet világommal minden rendben van!
oké! :))
biztos megtalálod...
Nagyon hasonló a nevetek.Egyik nap elkezdtem olvasni a történetet,tegnap kerestem,de nem találtam!Ezen a néven futott:Karácsony előtt kidobott a párom a három gyerekkel!
Érdekel,mi lett velük végül.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?