Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Nagyon csinos vagy! Nem udvariasság, hanem tényleg. Nagyon szép arcod van, az alakod meg pont jó.
A családod is nagyon helyes, édesek a fiúk!:)
TETTEM FEL 1 KÉPET A CSALÁDOMRÓL.
A szám igazából nem ferde.
megerösitések:
testsúlyom ideális!
a kilokat könnyen magamra veszem!
a tükörbe nézve egy tökéletes, ideális, nöies nöt látok visszamosolyogni!
étrendem változatos!
sok folyadékot fogyasztok!
rendszeres testmozgást végzek, melyel izomzatom növekszik, igy testem a tökéletest testsúlyt veszi fel!
testsúlyommal minden rendben van! :)
Ó, én szívesen adok neked pár kilót!:))
Egyébként én is hasonlóképp érzek magammal kapcsolatban. Épp kezdtem volna elfogadni magam, mikor visszanéztem magam a tévéfelvételen, jájjj!!! Szörnyű...
De próbálok inkább nevetni magamon meg elpoénkodni, első lépésnek nem rossz, úgy kicsit könnyebb.:)
Nem teszel fel magadról képet? Kíváncsi lennék...:)
szasztok! :)
késöbb jövök, ugy 16h fele, addig is alkotok egypár megerösitést(elfogadom önmagam), és ha itt leszek leirom. :))
Zsuzsi! képzeld repül a Béla cd-ben hozzád, szerintem már Frankfurt és Budapest között repdes.... :))
Sziasztok!
Most csak beköszönök, mennem kell gyógyszerért Csabusomnak! Délután leszek és megosztok veletek néhány nagyon szép dolgot, ami velem történt ma!
Puszi mindenkinek!
Köszi.
már túl vagyok a mai napi vitán a fiaimmal.
Tanulás ügyileg rengeteg vitánk van.Csak azt akarom hogy ne vesztegesség el a tudásukat,de hiába.Nem akarnak feladatokat csinálni,tanulni.
Ma ráadásul ledöntött a nyavalya.Kis fiam beteg,hát most már én is.Hiába mondogatom,hogy jól vagyok mégis fáj a fejem,hátam.Megfáztam.Nem tudom kontrollálni a gondolataimat.Nem vagyok elég meggyőző magamnak..
sziasztok! a mai nap legyen a gyemekeinkkel valo jó kapcsolatunkké! :))
megerösitések:
jó szülöje vagyok gyermekeimnek!
remekül gondozom gyermekeimet!
nagy "önbecsülést" alakitok ki gyermekeimben!
minden lehetöséget megadok gyermekeimnek!
fejlesztem gyermekeim tehetségét!
mellözöm a destruktiv kritikát!
minden nap kimutatom szeretetem!
feltétel nélkül szeretem gyermekeimet!
gyermekeimet helyesléssel erösitem!
bátoritom gyermekeimet!
dicsérem gyermekeimet!
türelmes vagyok gyermekeimmel!
a világommal minden rendben van!
Szia!
Annyira megértem, én is totál így voltam... Még most is kicsit el vagyok szigetelve, de azért igyekszem néha kimozdulni, meg szerencsére jóban lettünk az alsó szomszéd csajszival, ő is itthon van a picivel, és így azért már könnyebb.
Ez pontosan igy van :D
Jó éjt neked
Jó éjt a többieknek is :D
elköszönök!
és megyek szunditálni.. :)
Meg a másik ,hogy míg itthon voltam gyeden a kislányomon kivül jóformán senkivel nem találkoztam.A szüleim és az egyetlen barátnőm 10km laknak,ahol előtte éltem.És néha nagyon rossz volt,hogy a páromon kivűl egész nap nem tudok senkivel beszélgetni,nem értek külső ingerek csak a négy fal.Mert voltak nekem barátnőim anno,mielőtt kismama lettem,de miután már nem jártam bulizni,nem voltam érdekes ember a számukra,ezen a dolgon nagyon nehezen tettem túl magam és mára nem érdekel,ők ilyenek nem voltak igaz barátok.
Mikor novemberben vissza mentem dolgozni,azért mozgalmas lett a napom,értek külső ingerek,emberekkel beszélgethettem és ez is jót tett a lelkemnek.Most azért ne értsétek azt,hogy nem szerettem a lányommal lenni,imádom ő a legfontosabb a világon,csak néha jól esett volna kimozdulni egy délutánra.
na csak vissza tudtam jönni:)
Szóval,egy barátnőm ajánlotta a titok című könyvet és elkezdtem olvasgatni,és próbáltam azt tenni amit javasoltak.Pozítiv gondolkodás,ha akadályba ütközöl,akkor nem szabad feladni.Rájöttem,hogy minden lejtő után egy emelkedő következik és tényleg igy van.Lehet néha kicsit rosszabb a helyzetünk,de mindíg kitudunk mászni belőle,mert nem adjuk fel
ki tudja....!
történhetnek még csodák és csodák!! :))
Szia!
Köszi,nekem is elég türhető napom volt :D
azért ez már tényleg...
elöbb válaszolsz, pedig a kérdést még csak gondolatban tettem fel, hát... még ilyet! :DD
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?