Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
ez a világ ugy el van ferdülve, mindenki csak más nyomorának tud örülni, ha meg valakivel valami jó történik, akkor meg megy a köpkölödés.
az ilyen emerek hatástalanok az érzelmeimre, mert még az érzelmeinet sem adom ilyeneknek! :))
szóval, szépeket irnak...
ha igy van, akkor megnyugodhatunk, és remélhetöleg a kommentek is hasonlóak lesznek! :))
sziasztok!
a neten most nincs fent, mármint a Meglepetés netes oldalán?
én is elolvastam volna. :(
Na ezt kipréselem a pénztárcámból! :)))
Legalább nem merültök feledés homályába:))
Egyébként benne vagyunk a Meglepetésben, ma jelent meg... Ha esetleg elolvassátok, tartsátok szem előtt, hogy "fele sem igaz"...:P
Már várom előre a kedves beszólásokat...
(Nem tőletek persze...)
sziasztok.
Ma ügyezni voltam eddig.Nem tudtam,hogy ilyen nehéz iskolát váltani.Nem a gyerekeknek,hanem a tanárok miatt.Azt mondják megbánom,mert a fiam már 6.osztályos és gond lesz vele.A kicsi elsős ő nem gond.Mit gondoltok tényleg rossz lesz pályaválasztás elött váltani??
Köszi!:)
Olyan jó, hogy eddig mindenkivel voltak közös pontjaim, akiknek elküldtem!:)
Egyébként nagyon szeretem Adyt is, a pipacsot is és Wass Albertet is, csak nem sok regényét olvastam egyelőre, de amit igen, azt tetszett.:)
Sziaaaaaaaaa!!
Örülök, hogy jól vagy, és megy a munka!
sziasztok Lányok!
legyen egy csudi szép napunk! :)
szia Egypt! én is kitöltöttem...., ha szeretnéd a naplomban megnézheted. ;)
én is, sok mindent szeretek, ugy ahogy Te...
Szia Egypt!
Jó látni téged! Tindiről tudsz valamit?
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?