Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
úgy-úgy ahogy mondod,végre kint lehetne az ember,amikor csak lehet.Mikor süt a nap még a kedve is jobb mindenkinek,meg mikor nyilnak a virágok,a fák zöldülnek,virágzanak.
Hmmmmm,de várom már.Én is most szeretném rendbe tenni az udvart a kertet,már van benne szépen virág meg fa,de nekem még nem elég :$
Szia!
Jobbulást a kicsinek! Az én gyerekeim is sűrűbben betegek, mint szoktak. Majd hamarosan jön a tavasz!
Sziasztok szép napot mindenkinek!Csak bekukk,mert kicsi lányom már megint beteg :(
3hétig volt folyamatosan beteg,vizsgálaton semmit nem találtak(tüdőgondozó)írtak ki neki immunerősítőt -1,5 hétig volt bölcsibe,erre ma hajnalban arra keltem,hogy hány és lázas :(
Nem hiszem el,miért nem gyógyul meg teljesen :(:(:(
Miért van ez? :(:(
az olyan dolgok elöl, ami arra vár, hogy elegyenek intézve, sajnos nem lehet elkerülni.
legyen ez egy orvosi vizsgálat, megujitani, felujitani valamit, vagy éppen kicserélni, lecserélni ezeket. ezek inkább bosszantóak tudnak lenni, mert nem akkor jönnek, amikor számitunkrá.
de az is biztos, ha elrendezödtek, akkor felüdülünk, megfrissülünk töle.
Elnézést,de a gyermekem elzavart a géptől.Mennem kell.Késöbb még benézek.
Mindenkinek további szép napot.
köszönöm,igen jól látod .
A házon teljes renova lessz,de velem együtt.Rám is fér még!
Szeretnék sok embernek segíteni,jelenleg is azt teszem a saját korlátaim között,de nem érzem azt hogy teljes lenne az egész.
Sok tervem van ezzel kapcsolatban és azon vagyok ,hogy megvalósitsam.Tudom mit kell tennem csak néha elbizonytalanodok,egy-egy kudarc után.
szia Hugi!
neked., aztán egy jó csomo nagy tisztulásaid van.
a konektor azt mutatja rátok fér egy tatarozás ami nagyon jó, mert szép lesz utána minden.
a fogad azt mutatja el kell mened fogorvoshoz és rendbe kell tenni a fogakat, utána gyönyörü mosolyod lesz.
a számitogép hibája, talán a technologia fejlödése mutatja váltani kell valami ujra. :))
remélem elég pozitiv. :DD
Szia.Azon tünödtem,talán azért vannak ezek a dolgok ,hogy megerősitsenek NEM?
Nálunk lassan egy éve én vagyok munkanélküli,férjem keres,de most is csak egy részét kaptuk meg a fizinek,de legalább MEGKAPTUK.
El kellett adnunk az új házunkat és egy 30 évesbe költöztünk,de jót tettünk egy szerettünkkel.
Úgy gondolom mindennek megvan az oka és ezután jobb lesz mert mi azzá tesszük.
Szeretném ha ebből hoznátok ki pozitivumot.
Szombaton kigyulladt a konektorunk,begyulladt a foghelyem,az arcomon lett egy fájdalmas nagy dudor,mára pedig elromlott a számitógépünk.
Igaz csak mosolygok,de régen történt ennyi rossz dolog velem ilyen kis idő alatt.
Az én párom is!:)))
És én semunom!:))
te..!
a párom már azzal jön, jajj a Bélát már ne...!
én még nem unom, :))
szia! :)
jujj., palacsinta azt nagyon szeretem. :))
majd egy kicsit lassitok a tempon, hogy legyen idöd potolni.
Sziasztok!
Ki-be rohangálok, mert sül a palacsinta, de itt vagyok! És pótolok, és naplót írok.:))
Sziasztok jó reggelt.
Sziasztok szép napot mindenkinek.
Csak beköszöntem..
szép jó reggelt Lányok!
a mai napon ismételjünk egy kicsit, foglaljuk össze mind azt., amit az elmult napokban megtanultunk, megtapasztaltunk. :)
a mai napi megerösités:
mind azt a tudást,tapasztalatot, amit megszereztem, hagyom életre kelni!
jó éjszakát Mindenkinek!
és egy Bibi pusz-szancs Mindenkinek! :))
Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap leszek!
És pótolok!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?