Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Mára elköszönök,Jó éjszakát nektek!
Álmodjatok csoda szépeket!
Holnapra meg szép napot!!! :D
képzeljétek ma is kaptam egy uj munka ajánlatot, majd valahogy beszoritom, még ezt a 4h-át is :))
egy kicsit tartok attól, hogy ugy betáblázom magam, hogy a végén semmi szabadidöm nem marad, de addig kell csinálni, mig birom, meg fiatal vagyok. :))
Szia!
Igen!
szia! :)
már be is másoltam a naplomba.
nagyon ügyi vagy. :DD
szerintem nagyon jó uton haladsz, ehhez is elég nagy mersz kellet, hogy ezt a sok mindent legyen eröd elengedni.
szerintem nagyon jól tetted, hogy kiirtál magadból mindent, gondolom.., meg is tudtál bocsájtani..(?)
Szia!
Köszönöm! Ma tényleg nagyot változott az életem! És ez egy nagyon fájdalmas és hosszú folyamat eredménye!Köszönöm lányok!
Szia!
Nagyon jó olvasni,hogy milyen felszabadultan írsz,érezhető a meg könnyebülésed :D
Sziasztok!
Ma sokminden történt velem, ami nagyon jó érzés! KInyíltam, megnyíltam, és elmondtam anyukámnak, hogy mit érzek! Igaz, csak írásban, de tőlem már ez is nagyon sok! Végig sírtam, de jó érzés, hogy kijött belőlem, és most is a könnyeimmel küzdök!
A másik jó dolog az oviban történt! Lacusról beszélgettem az óvónénikkel. Lehet, hogy lebetegszik a színdarab főszereplője és csak az ÉN fiam tudja a főszerepet még, úgyhogy nagyon várják az ovodában! A fejlődéséről is beszélgettünk, van javulás, igaz nagyon kicsi, de van.
Harmadik jó dolog, hogy voltam bent a hivatalban megkérdezni a munkát, hát olyat nem kaptam, ami 8 órás és "hivatalos", de viszont kaptam egy lehetőséget, méghozzá szamócatermesztés formájában. Most ezen a projecten dolgoznak, olyan családoknak, ahol anyuka nem tud a gyerekektől elmenni dolgozni, de viszont a pénzre szükség van. Vagyis családok termesztjek szamócát, a hivatal minden kezdő segítséget megad, és még a felvásárlás is adott. Csak a fizikai munka kell a családok részéről, indulásnak!
sziasztok! ma egy nagyon nyugis napom van.
mára már meg volt egy jó cselekedet is.. :)
Sziasztok!
Megyek az oviba Lacus óvünénieihez, majd leszek később!Mindenkinek csodaszép napot!
sziasztok szép jó reggelt!
megerösitések:
minden változás tölem függ!
pozitivan válaszolok a kihivásokra!
vállalom a felelöséget!
tetteimet a szeretet és a jókarat irányitja!
minden helyzetben értékes ember vagyok!
világomban minden rendben van! :)
jó éjt Mindenkinek!
a mai megerösitések, a megbocsájtásról szolnak,(reggel irtam) a legegyszerübb modja a megbocsájtásnak, ha azt mondod: "MEG SEM TÖRTÉNT", ha pedig meg sem történt, akkor már nincs mit megbocsájtani. :))
szia Noncsi, én azt mondom, mégha egy kicsit önzönek is tünnök, azért Te csak épits a te nagy jövödet és csak ez legyen a szemed elött.
a többi dolgod az majd változik a te életedhez.
szerintem az, hogy hol keresed meg a pénz, pesten vagy éppen máshol ez nem érdekes, a lényeg a saját egzisztencia, ezzel csak is jól jársz :))
szia Tindi! jól vagy?
ari vagy, hogy benéztél, jöhetnél sürübben is. :)
köszönjük! tényleg elvagyunk, épitgetjük egymást.
most hallgatam Villás Béla elöadását, hát., ö is aztán, tudám valamit..! csak annyit veszek magamhoz amennyi számomra szükséges. :))
Na igen én is így gondolom :) Ki tudja mi lesz abban az egy hónapban!! :)
Csak pozitívan :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?