Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia Bibie,köszönöm kérdésed,furán :$
Egy hete,kicsit náthás vagyok,és se nem esek bele jobban,se nem mászok ki belőle.Minden éjjel arra kelek,hogy levagyok izzadva,pedig nem szoktam.Az okát is tudom,dilemmában van a lelkem.Elkezdtem valamit megpróbálni bevonzani és valahogy kezd elfogyni az erőm,meg a kedvem hozzá,nem kapok semmi jelt,arra,hogy sikerülne.És most ezt jelzi a lelkem.De tudom,ha eldöntöttem,hogy folytatom amit elkezdtem vagy netán abbahagyom,akkor rendben lesz a testem is. :)
S te? Milyen napod volt?
szia Moci!
hogy vagy? :)
Szia!Ismerős az érzés,hogy szinte kajára sincs pénze az embernek,pedig nálunk én is a párom is dolgozik,csak épp a hitel viszi el a fizetés nagyrészét,a másikat a rezsi.Régen nagyon sokat aggódtam,idegeskedtem ezen,hogy sosincs pénzünk.De rájöttem felesleges,attól hogy ezen rágódok,nem lesz több,de még a családom agyára is megyek :)
Mostanság nem foglalkoztat annyira,mint régebben.Nem mondom,hogy több a pénzünk,de valahogy mindíg jut arra amire kell.
S persze,jobb a hangulatom is,hogy nem ezen túráztatom az agyam :D
kitartás.., ez a Te eröprobád, minden jól alakul.
kérd az angyalokat, szerezen nektek egy mosogépet, valahonnan! :))
ugye.., milyen jó!! :)
ezek a pillanatok, azok, amiért érdemes élni, boldog vagyok, hogy boldog vagy! ;)
Sziaaaa!!!!
Megkaptam! ÉS már 4.xhallgatom!Pedig csak másfél órája ment el a postás! Köszi! NAgyon hálás vagyok !
sziasztok, hát itt vagyok..
elmentem dolgozni és kiderült, hogy ma ünnepnap van :))
nagyon örültek nekem és azt mondták, hogy én milyen aktiv vagyok, hogy még ma is dolgozm. :))
ök nem tudták, hogy én nem tudom..., igyhát én is röviditett napot csináltam, ha már ünnep akkor élvezni szeretném. :D
nagyon köszönöm.
utána néztem az álmomnak azt jelenti,hogy lelkiismeret furdalásom van.
Hát van! A családommal szemben.
Kérem az angyalokat segítsenek!
az angyaloknak szólo megerösitéseket, ha lehet háromszor olvassátok fel hangosan., egyet magatokért, egyet a családotokért és egyet azokért, akik már nem szeretnek, kedvelne, vagy nem értenek meg benneteket.
azokért is mondanunk kell egy imát, akik már., valamiért nem állnak közel hozzánk.
sziasztok Lányok!
szép jó napot Mindenkinek, legyen egy csudi szép hétföi napunk! szeretem a hétföt! :)
a hétfö a hét elsönapja, amikor a pozitiv és aktiv energiák ujra élednek, szeretem az aktiv energiák hatását! :))
a tegnapi nap sokat foglalkoztam az angyalokkal. ezért arra gondoltam., legyen ez a mai aktiv energiában duzzadt nap az angyalokké.
el sem tudjuk képzelni, de Ök arra várnak, hogy aktiváljük és magunkoz hivjuk Öket. :))
megerösitések az angyalok aktiválásához:
Angyalok vesznek körül ebben a pillanatban!
Az Angyalok Isten fényét sugározzák rám, és rajtam keresztül a világra!
Elfogadom ezt a szeretetet Istentől és az Angyaloktól!
Megérdemlem a szeretetet!
Megérdemlem a boldogságot!
Megérdemlem, hogy egészséges legyek!
Megérdemlem az égből érkező segítséget, és most rögtön el is fogadom!
Kérem Istent és az Angyalokat, hogy vezessenek, és segítsenek nekem!
Hallgatok belső hangomra és megérzéseimre!
Belső hangom és érzéseim Istentől és az Angyaloktól érkező útmutatások!
Mindössze vezettetésre van szükségem!
Teljes hittel követem az útmutatást!
Tudom, hogy Isten és az Angyalok szeretnek engem,
és most ebben a pillanatban is vezetnek!
Elfogadom az Angyalok szeretetét!
Elfogadom a szeretetet!
Szeretek!
Én vagyok a szeretet!
Szerető szívű vagyok!
Nagyon szeretett vagyok!
Mindenki szeret engem!
Mindenkit szeretek!
Mindenkinek megbocsátok!
Megbocsátok önmagamnak!
Mindenkinek, akivel találkozom, átadom Isten szeretetét!
Figyelemmel kísérem a gondolataimat, és csakis pozitív, szeretetteljes gondolatokat engedek meg magamnak!
A szeretet bőségesen jelen van a világban!
Mindenki számára van elég!
Mindenből bőségesen jut nekem!
Csodálatos, szeretetteli embereket hívok be az életembe!
Az Angyalok és én örömmel üdvözlünk minden új alkalmat,amikor szolgálhatjuk a világot!
Folyamatosan jutalomban részesülök!
Életem harmonikus és békés!
Békés vagyok!
Ragyogó vagyok!
Boldog vagyok!
a "angyali" világommal minden rendben van!
köszi!
és mod meg neki légyszi, hogy üdvözlöm! :)
szia Hugi!
szerintem ezzel sincsen nagy baj, ha ugy érzed, hogy ezeket az érzéseket át kell élned, akkor add ki magadból, csak tudatositsd, hogy ezek az érzések nem jók, de ahhoz, hogy el tud öket engedni, foglalkoznod kell velük.
az érzéseinket sem szabad elnyomni, legyen ez akármilyen...., mert, ha elnyomod, utána jön a félelem és akkor még elviselhetetlenebb.
fogalmazz meg magadban mindent tisztán és utána enged el.
meglátod.., meg fogsz könnyebbülni.
minden jót!
ha segit, akkor irnék neked megerösitést hozzá, talán hasznát veszed. :))
elengedem sérelmeim.., félelmeim.., és már jobban is érzem magam!
a fájdalom a segitségemre van, ahhoz, hogy változtathassak!
világommal minden rendben van!
sziasztok.
Egy ideje már fenn vagyok.Tele vagyok negatív dolgokkal.Mindennel és mindenkivel szemben.Mindig csak a rossz jut eszembe.Probálok nem foglalkozni vele,de úgy érzem erős.Egyedül szeretnék lenni(ami lehetetlen),de mindkét fiam beteg és itthon van.A férjem viszont még hétvégén is dolgozik,pedig szükségem lenne rá(igaz a Pénz is kell).KÉTELYEK és IDEGBAJ.
Jó éjszakát!
Köszi!
majd ezt a Bélát is feltöltöm a naplomba, mert amugy nehez megtalálni.:)
"az angyalok és démonok" elöadását hallgatam, valami nagyot tud az ember!
Szia!
Jajj, de jó! Közeledik a tavasz!:))
Hol hallgathatom őt?
Kíváncsi vagyok!
Villás Bélát hallgatam, csuda jó az elöadása.
ugy látszika a Bélák, már tudnak valamit. :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?