Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
a felismerés, már egy fél megoldás.
és ha a felismerést cselekvés is követi...,akkor minden jobb lesz!
csak igy tovább!
Hát ez tényleg szuper feladat! ÉS, ha nem akarok kimenni a lakásból holnap? MAjdnem azt írtam, hogy tegnap! :P
Tegnap sem mozdultam ki:S Meg ma sem.
mi is téged, de én személyszerint nagyon! :))
jajj..! te holnap nem dolgozol, akkor a fönököddel kell kezdened.
hihihi
Szuper! Meg is van az új feladat! Úgy megihlettetek!
:D
Szóval feladat holnapra! Dícsérjük meg magunkat és mindenkit a környezetünkben.
DE! tényleg meg kell dicsérni mindenkit, legelőször magatokat. Aztán a nap folyamán mindenkit, akivel csak találkoztok.
Tényleg mindenkit! A boltos nénit is, és a szomszéd nénit is, és a kollégákat is, és azokat is, akiket nem kedveltek. Nincs kivétel! Minden ismerőst megdicsérni! :)
Ez egy szuper feladat, nem?
Oh, és majd elfelejtettem, én is nagyon szeretek itt mindenkit. :)
Én is mindig megdicsérem a párom, és most már másként látom őt, mióta itt vagyok veletek! Tudjátok, a képzelődéseim.....
De mostmár csak ő van! ÉS mindent megteszek, hogy jobb legyen a házasságom.
-1 magam :D:D:D:D
Én benne vagyok, megpróbálom minél többet dicsérni!!
Szerencsére hallok is :D:D
Napi szintem :)
Kezdem magam jól érezni magam a bőrömben :D:D Tök jó érzés :D:D
igen a férfiak nagyon szeretik,ugy mint mi nök!
ezért Lányok! azt javaslom ez a hét legyen a férfiak párunk megdicsérös hete! :))
kiváncsi vagyok milyen pozitiv változások lesznek a kapcsolatunkban :))
Igen, én is mindig megdicsérem a páromat, hogy olyan jóképű, mint egy szupersztár (ez így is van :), és hogy milyen izmos (ugye most kondizik, szóval ez egy fontos kérdés, én meg imádom a mellizmát, meg egyebét is ;-). És hogy milyen okos, és milyen büszke vagyok rá.
Akkor is megdícsérem, ha nagy ritkán elmosogat, vagy összeporszívózik. Bár engem senki sem dicsér meg, hogy majd mindennap elmosogatok. :D
De a fenekem mindennap szóba kerül, mert szerinte nekem van a legszebb fenekem a világon. :D
Szóval édes ő is.
amikor dicséred gondolj arra, hogy ö azt mondja...! édes olyan jó a popod van, olyan szép vagy, stb..! :))
te is szivesen hallanál töle ilyesmit?! ;)
Igen.... De azért nem mindig sikerül :):)
Majd jobban azon leszek :D
látod müködik, olyan emberkéket vonzol magadhoz amilyen a kisugárzásod. :))
ha jók vagyunk jot kapunk!
csak igy tovább, örülök, hogy uj barátokra találtál.
:*)
olvastad a cikkben szeretik a férfiak, ha dicsérik öket!
igy is kell..
Itt vagyok! Nagyon jó, hogy itt vagytok! Ennyi szeretetet, mint amit tőletek kapok( és a másik, a csevis fórumon), rég kaptam, mondhatni soha.
Persze, a gyerekeim, és a férjem más. Tőlük minden nap kapok, de nagyon lelkis vagyok.
Elolvastam Bibie a cikket, tényleg jó hosszú volt :) De tanulságos, nekem tetszett, van benne igazság :)
Ezt a könyvet pont nem rég néztem.... :)
Jaj én még mennyi dolgot nem tudok a férfiakról.... :D Majd az évek.... :D:D
Írtam ár hogy sokat veszekedtünk/veszekszünk barátommal, de általában ilyen "hülyeségeken" (mondjuk nekem annyira nem az) Bár velem is baj van, nem is kicsit, mert pl ha párom elmosogat, akkor nem azt látom, hogy jaj de ügyes, vagy segítőkész vagy akármi, hanem, hogy már megint koszos maradt a tányér széle :D:D Na és anyum barátja mondta, hogy ne így álljak hozzá, hanem minden kis apróságért dicsérjem meg...... Na mondom megpróbálom....... mint egy kis angyal olyan lett :D:D Komolyan mint egy kis óvodás, amúgy nagyon elvárja, hogy dicsérjem, de mindenért. :) Sokszor már az agyamra megy :D:D:D
Megnéztem amit kellett, elolvastam 35 oldalt+ a pontokat! :)
Ha így haladok, hamarosan magamat fogom gyógyítani:DDD
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?