Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Ez már nem most kezdődött..
Állandóan civakodunk, nincsenek közös céljaink, sőt neki semmilyen célja sincs. Testileg is nagyon el vagyunk távolodva, már ott tartunk, hogy egy csókért is könyörögni kell és akkoris semmi.
Fogalmazhatunk úgy is, hogy a rezgésem egy másik szinten rezonál már, mint az övé...
sziasztok Lányok! én is befutottam
és olvasok....
Más problémáját nem szabad magadra venni. Együtt kell érezni, de nem kell sajnálni. Tudod, mennyi privit kapok a lányok magán problémáival?
De sosem lesz tőle rossz kedvem, mert nagyon szeretem őket, és tudom, hogy akkor tudok a legjobban segíteni nekik, ha én megtartom a jó kedvemet és a pozitív gondolkozásomat. :)
És mi a baj a pároddal?
Hú, ma nagyon nem vagyok jó paszban de lehet, ami leginkább a párkapcsolatomnak köszönhető és rossz, hogy a barátnőmet nem engedte át a tanár, pedig simán érdemelt volna egy kettest.. Most szolidaírtok.. :-(!
Köszönöm, hogy örülsz :D!
Csak téged engedtek át, és ennek nem örülsz?
Én azért örülök, hogy sikerült, jó?
Hol marad a pozitív gondolkozás? :)
Sziasztok!
Nem volt egyszerű, de sikerült a vizsgám.
3-an voltunk, csak engem engedtek át..
Így ennek a 3-asnak is örülni kell. De nem nagyon tudok, nem vagyok valami virágos hangulatomban..
Remélem veletek minden rendben van!
Szerintem túlagyalod a dolgokat. Nyugodtan rendeld meg mindkettőt. A pénz majd magától is jön hozzá, mivel rendelsz egy szuper állást is.
Nekem sem mindig teljesült rögtön, vagy az adott évben, de valamikor mindig teljesült a kívánságom. Ha nem 2010-ben, akkor max. 2011-ben. Miért kéne csalódottnak lenni ettől? Bízzál magadban és az isteni időzítésben, hogy akkor kapod meg, amikor eljön az ideje.
Az alakoddal nincs semmi baj, teljesen tökéletes. De ha jobban éreznéd magadat a bőrödben a tornától, akkor írd azt, hogy "Rendszeresen tornázom." Az jó, ha mozgunk. :)
Kokon probléma (ma is okosabb lettem :D )
Rengeteg kis pók kel ki a kokonból, mely bőséget hoz nekem és páromnak.
Ha még nem tudod pontosan, milyen suli lenne jó, akkor írj csak annyit, hogy "iskolába járok." Ha pedig kikristályosodott, majd kiegészíted. :)
Mivel megismertem a rosszat, tudom becsülni a jót :)
Erről ez jutott az eszembe :):)
Szia.
Oksi, akkor erről valahol lemaradtam, hogy jelen időben írjam. Meg nekem ez elég furcsa, azért, mert pl itt a jogosítvány kérdés. Ha lesz pénzem akkor előbb a fogaimat csináltatom meg, mert az fontosabb. Viszont ha azt írom, hogy megcsinálom a jogosítványt, de nem jön össze rá a pénz és még sem sikerül ebben az évben, akkor év végén csalódott leszek nem?
Az alakommal az a bajom, hogy löttyedt vagyok. Tegnap megkértem páromat, hogy csináljon rólam pár képet, úgy hogy tangában vagyok, hogy lássam magam így hátulról normálisan meg a fenekemet is. És vissza néztem a képeket és tényleg nincs akkora probléma. Csak nem nagyon szoktam magam nézegetni, csak éreztem, hogy nagyon löttyedt mindenem. Most már látom, hogy így is "jól" nézek ki, de 1-2 évvel ezelőtt, sokat tornáztam, mozogtam és feszes volt mindenem. Ezen szeretnék változtatni. Tehát neki állni tornázni :)
Akkor írjam úgy, hogy rendszeresen tornázok.
A kokon az egy petezsák, amiben a kis pókok vannak. :) És ha ki kelnek a picik akkor abból nagyon sok pénzünk lesz. Tehát most ez az egyik legnagyobb kívánságom. Az úgy nem jó, hogy kokonunk van, mert már meg van, csak ki kell, hogy kelljenek a picik. Akkor azt, hogy írjam?
Ki keltek a kis pókok és rengetegen vannak. vagy?
A sulit még csak nagyjából tudom. 3 variáció is van, de még nem tudom melyiket válasszam. Mert szép sorban mind a hármat megszeretném csinálni, csak nem tudom melyikkel kezdjem. Akkor leírjam mind a hármat? Vagy amelyik felé legjobban húz a szívem? Vagy?
Köszönöm a segítséget :)
Nyugodj meg, más is kap belőle jócskán. Ha nem kapnánk rosszat, nem tudhatnánk mi a jó. :)
Szépen elengeded, és a jóval élsz tovább, és mivel sok mindenen keresztül mentél már, értékelni fogod, és boldoggá tesz. :)
Családom és én is nagyon egészségesek egész évben.
Helyett azt akartam írni, hogy
Családom és én is nagyon egészségesek VAGYUNK egész évben.
Szia!
Kijavítanám egy kicsit a vágylistádat, hogy könnyebben megvalósulhasson. oh, és annyit írsz, amennyit csak akarsz, nincs limit, az univerzum nem számolja, hányat kérsz, olyan mindegy, hogy 1 vagy 100. :)
Szóval itt az eredeti listád, amivel az első probléma az, hogy kijelentő mód jelen időben kell írni mindig!!! A feltételes mód mindig feltételes, a jövő idő mindig jövő idő marad. Úgy kell megírni, mintha már meg is lenne. :)
Az első mondatodat, az eredetit mindenhol meghagyom, és alá írom a javítottat. :)
1. Családom és én is legyünk nagyon egészségesek egész évben!
Családom és én is nagyon egészségesek egész évben.
2. Találjak egy nekem való munkát, amiben örömömet lelem.
Olyan munkát végzek, amiben örömömet lelem, jövedelmemmel elégedett vagyok.
3. Párommal legyünk nagyon boldogok és éljünk nagy szeretetben, békességben.
Párommal nagyon boldogok vagyunk és nagy szeretetben, békességben élünk.
4. Segítsetek, hogy sikerüljön megcsinálni a jogsit.
Megcsinálom a jogosítványt.
5. Kérlek titeket, hogy adjatok erőt és pénzt, hogy sikerüljön megcsináltatnom a fogaimat.
Elegendő pénzem van, ezért megcsináltatom a fogaimat.
6. A mostani egészségügyi problémám jöjjön rendbe.
Minden porcikám tökéletesen egészséges.
7. 20. szülinapomra sikerüljön elérnem az álom alakomat, amiért sokat fogok dolgozni :)
Ezt nem értem, kifejted bővebben? Te vagy a legcsinosabb tréningelőnk... :D
Mi lenne, ha azt írnád helyette, hogy "alakommal és saját magammal teljesen elégedett vagyok." :)
Mert így helyére kerülne a probléma a fejedben, mert külsőre nincs semmi gond. :)
8. Családommal sikerüljön legalább havonta egyszer találkozni.
Családommal legalább havonta találkozom.
9. Legyen meg a kokonunk.
Kokonunk van. (Az mi???)
10.Szeretnék elkezdeni szeptemberben egy iskolát.
Szeptembertől iskolába járok, (ezt kiegészíthetnéd, milyen suliba, miért, mit tanulsz stb., ha már tudod.)
Zsuzsa, mivel szeretjük magunkat, csak jót mondunk.
Lusta vagy még, de már nem annyira, szóval azt is írhatod, hogy egyre több erőm van elvégezni a feladataimat.
Önbizalomhiányos még kicsit, de egyre jobban erősödik az önbizalmam is, és egyre több szépet és jót gondolok magamról.
Kibírhatatlan, de csak nagyon ritkán. :D
Szóval meg lehet fordítani a dolgokat, és akkor is igazak maradnak. :)
Szuper! Gratulálok én is!Küldtem neked mára angyalt!
Puszi. :)
Dehogyis. :) Egyrészt még nagyon fiatal vagy, másrészt meg sokszor idősebb nők is elfelejtik, vagy soha nem is tudták. Nem véletlenül kérdezek ilyesmiket. :)
Az önbizalomhoz kell, hogy tisztában legyetek a nőiességetekkel. (Ill. ha férfiak vagytok, a férfiasságotokkal...)
Szóval mitől nő a nő?
Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy nő?
Pl. belső: odaadó, gondoskodó, anya stb.
Pl. külső: kerekded formák, karcsúság?
Ezekből mi igaz rátok?
Ill. mi tesz valaki jó nővé? Ezen is érdemes elgondolkozni szerintem. :)
Kedves Trimama!
Köszöntelek én is. Remélem, hogy te is találsz sok hasznos dolgot, amitől jobbá válik az életed. :)
Noncsi, Zsuzsi: kedvesek vagytok, köszönöm :))!!
Én is elteszem magam holnapra. Jó éjt lányok :D!!
Jó éjt!
Puszi!
Gratulálok a mai vizsgádhoz, ügyes vagy!!!
Remélem a holnapi vizsgán is ugyanilyen ügyes leszel!!! :)
Az Angyalok vezessék kezed mikor kihúzod a kártyát!! :)
Sziasztok Lányok!
Vizsga megvolt, valóstínüleg 5-ös, de a tanáron múlik, ha javítja, hogy milyenre javítja..
Holnap reggel 9-kor szintén vizsga. Egész nap maratoni tanulás folyt vizsga után: remélem az Angyalok és Ti is a szárnyaitok alá vesztek, és meg tudok majd szólalni a szóbelin a témával kapcsolatban, amit húzok..
Köszönöm a mai enerhiát :D!
Puszi és jövök ahogy tudok..
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?