Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Nagyon jó amit írtál!!!! :)
Na majd megpróbálok én is írni a végére valamit :)
Tudtam én, hogy lesz még kérdésem :)
Megírtam a 2009/2010-es évet... 2009-nél mennyi összejött nem is gondoltam volna. A végére mit írjak? Mivel zárjam le?
2010-es vágyaimhoz 10-et írtam. Nagyon telhetetlen vagyok? Vagy nem baj hogy ennyit írtam? Írhatok még?
Amúgy szép estét mindenkinek. Hol vagytok?
Nézegetem a feladatokat, vagy nem tudom, hogy ezt is meg kell e csinálni.
De tindi a naplódban van az a bejegyzés, hogy Boldogság magatokban. Az első kérdés, hogy mért/mitől vagyok nő? Erre nem igazán tudom mit irjak? :S:S Ez nagyon gáz? :S
Sziasztok lányok!
Itt a mai arkangyal kártyátok! :)
Vége a nehézségeknek - Jeremiel Arkangyal
Az utadba akadó nehézségek erôsebbé tettek, és új leckéket tanítottak meg. Elkeseredés helyett együtt érzôn kitártad a szívedet azok felé, akik hasonló helyzetben vannak. Már nem okolsz másokat, már nem tekinted magadat áldozatnak. Sikerült felülkerekedned korábbi problémáidon. Kedvezô hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévô, új helyzeteket vonz. Maradj pozitív!
Jó! Szuper! Addig majd küldök neked át anyagot, hogy hol vannak a kopogtatnivaló pontok, amit jó lenne, ha addigra megnéznél. :)
Úgy gyorsabban tudunk majd szombaton haladni. Párom aranyos volt, azt mondta, hogy addig majd elmegy kondizni. :)
Most megyünk aludni! Jó éjszakát, álmodj szépeket! :)
ajaj! Pedig akkor nem is kéne idejönnöd, és heti egyszer beszélgethetnénk és kopogtathatnánk. :) Azt nem lehet, hogy valamelyik nap elküldöd a férjedet a gyerekekkel 1-2 órát sétálni?
Így megspórolhatnád azt a pénzt. :) És ha már rendbe jött az anyagi helyzetetek, jöhetsz ide. :) Persze ha meg tudod oldani, jöhetsz most is, de jó lenne legalább havonta kétszer összejönnünk. :)
Jaj, hisz ez már fantasztikus! Sokkal-sokkal jobb, te is érzed, ugye?
Viszont egy valamit még kijavítanék benne, hogy segítsetek legyőzni a félelmeimet helyett írd azt, hogy segítsetek elfogadni és elengedni a félelmeimet. :)
Minél jobban küzdesz valami ellen, annál inkább megkapod. (Tudod, ez olyan, hogy minél jobban kapálózol a vízben, annál inkább elsüllyedsz...) Ez már csak így működik. Ezért kell elfogadni és elengedni. Ez a szabadság útja. :)
jó éjszakát Lányok!
megy egy érdekes film, amit meg kell néznem.
pusz-szancs
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?