Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Előre bocsátom, én ebben a tindigo-féle dologban nem hiszek 100%-ban, de vannak benne olyan elemek, amivel azonosulni tudok, és ez is valami.
Igyekszem én is ráállni a pozitív életszemléletre.
A következőt egy Fejős Éva regényben olvastam. Sokszor előjött már és sokféle formában, de talán nem árt az ismétlés.:)
A pozitív naplómba beírtam, de ide is bemásolom az egyszerűség kedvééért:
Vété, azaz a vonzás törvénye
Tehát a vonzás törvénye szerint amit elképzelsz, azt meg is kapod. Az lesz, amiben hiszel.
Ha rosszat vársz, ha szorongsz, és negatív vagy, akkor a mélybe taszítod magadat, és létrejön az úgynevezett negatív spirál: minden egyre rosszabbá válik.
Legalább képzeld azt, hogy ez csak egy állomás, ahová azért érkeztél, hogy utána az egész életed, minden jobbra forduljon!
Az a helyzet, hogy amit görcsösen akartok, azért nem kapjátok meg, mert közben végig a kudarcra, a lehetséges "rossz végre" koncentráltok, és attól féltek, hogy úgysem fog sikerülni.
Lazuljatok már el végre!
Akkor jön a változás, amikor abszolút nem görcsölsz rá.
Sziasztok lányok!
Legyen mindannyiunknak gyönyörű napja. :)
Bibie égi jele nagyon szép! Kapjon mindenki sok-sok ilyet! :)
talán én is belekezdek egy angyal naplo nyitásába, olyan kedvet kaptam hozzá.
elövettem az angyalos könyveimet és átlapoztam öket, mikor a kezembe vettem, olyan szeretet öntötte el a szivem, ugy meghatodtam...
ebben volt az üzenet.., és az hogy intenzivebben foglalkozzak velük.
ha´t..!igy teszek! :))
sziasztok Lányok!
látlak.., ám benneteket! :))
legyen egy gyönyörü szép napunk, és ne feledjük, dicsérjunk meg mindenkit!
:*)
Mindig szabadidőben jön át hozzánk, mert csak átugrik :S :D Azt meg már ezerszer láttam rajt :D:D Milyen szép ősz a haja:D:D:D Na jó tényleg nem tudom :D:D
Jó éjszakát nektek!
Na mire ideérek el megy mindenki :S
Tényleg jól beindultatok!!! :)
Én is úgy szeretek mindenkit, és annyi erőt, meg kedves szavakat kaptam már tőletek, olyan jó!!!
Főleg tindi amennyit segítesz.....Hálám örökre üldözni fog :):)
Nekem a holnapi feladat nem hiszem, hogy összejön..... :S Nem igazán tudok így idegenekkel szóba elegyedni, főleg nem megdicsérni :S:S:S
De amúgy nem is megyek holnap sehova :D:D Magamat tudom csak megdicsérni, meg páromat. Az nem elég? :D Bár én ma is dicsértem magam:D De ha holnap jön párom apuja, na őt se tudnám megdicsérni.... Mit mondhatnék neki??? :S
Jajj de jól esik :D!
Holnap csinálom a feladatokat is..
(Perverz film :D!)
Jó éjt!
:DD
én is megyek, jó éjszakát Mindenkinek!
szép álmokat!
ja..! igazad van, mostmár emlékszem, milyen hülye az ember.
lehet azt szereti, ha kritizálják. :)))
Jaj, neked nem kell. Gyönyörű hajad van, én is szeretnék olyat. Nekem kisbaba hajam van, de tényleg, olyan vékony és puha, mint az ovisoké. :D
Azért is van rövid hajam, mert úgy többnek látszik, az asszimetria miatt meg érdekes, és mindenki azt mondja, hogy de jó a hajad, és el is vontam a figyelmüket arról, hogy alig van hajam! :D
Én meg szoktam dicsérni. :D
Csodálkozni is szokott, ált. le sem tudja reagálni! :D
Látszik! Olyan vagány csaj vagy! Én is bevállalós vagyok, csak hát azok a piszkos anyagiak!
De majd hamarosan megtehetem!
A fönököm szabin van, úgyhogy ez nem fog menni. :)
Majd mindenki mást! :D
Hát a kedvemért kimozdulhatnál. :) Ha pedig nem teszed, neked egy hónapon át mindenkit meg kell dicsérned, akivel csak találkozol. :)
És akkor be tudod hozni azt az egy intenziv napot. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?