Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
szia Zsuzsicica!
jól vagy, hallom a hangodon! :))
igazad van hagyjuk...!
minden jobb lesz! :))
Sziasztok! Befutottam én is, de csak kicsit később leszek interaktív igazából. Most elszaladok tusolni, addig a lányom vált a gépnél.
Köszönök mindent Tindi! Már jobban vagyok!
Miután a felét elolvastam jöttem rá, hogy ez megvan nekem, olvastam..
Tisztában is vagyok én ezekkel, nagyon is.
De nálunk azért sokminden fordítva van. Ő ódzkodik a sexualitástól, én szeretném. Én lepem meg, neki esze ágában sincs, sőt: áh..
Na mindegy..
Barátként kezelem, amíg bírom :D!
jajj...! a lényeg a naplomban olvashatod.
mindenkinek ajánlom figyelmébe érdemes elolvasni!
ennek nagyon örülök!
Cynti Baba! találtam egy nagyon érdekes cikket, egy kicsit hosszú, de azért érdemes elolvasni nagyonsok érdekes info van a férfi és a nöi viszonyról! Olyan kérdésekre is választ kaphatsz belölük amire már oly régota keresed a választ!
ajánlom kedves figyelmedbe. :))
puszi :*)
Rendben így teszek..
Ha lesz mire, akkor mindenképpen kaptok meghívót, ez egyértelmű :D!
Ne keseredj el!! Biztos, hogy eljön a Te időd is!! De majd meghívót kérünk ám :D:D:D
tindigó átírtam a 2010-es vágylistámat. Vetnél rá egy pillantást, hogy jó e? :)
persze, hogy nem nagy kérés.
biztos vagyok benne, hogy meg is érdemelnéd.
szerintem hamarosan ez a vágad is teljesül, kérd Chamuel arkangyalát, hogy segitségetekre legyen.
Ö a szerelem, és a jó házasság arkangyala! :)
NA ezt is mondom én is..
De ha egyszer sincs?? oh..
Igen, nekem fontos lenne. Meg úgy tudom, hogy egy házasságban nagyobbak az összetartó energiák..
Egy nő, főleg egy mérleg nő egyszer szeretné, ha egy nap ő lenne a legszebb..
EZ olyan nagy kérés???
én már kétszer voltam!
nem olyan nagy ügy az egész! nem vesztettél semmit! :)))
ezt ugy értsem., nem vagytok még összeházasodva?
azt hittem., igen!
téged ez bánt?!, ha jól értem, fontos lenne szerinted?
Bibie!
Ezt is meg fogom próbálni. Veszíteni nem vesztek semmit vele és hátha..
Egyébként nem is akar elvenni sajnos.. Neki az túl nagy elkötelezettség. Ezt mondja. Mindentől fél.. Így nehéz élni.
Huha!
Én nem azt mondta, hogy nektek már semmi dolgotok nincs egymással! Hanem csak azt, hogy vagy így, de vagy úgy, meg kell oldani, mert a legrosszabban vagy most.
Beszélj tényleg az angyalokkal, főként a párod őrangyalával. :)
Jajj lányok, de jó, hogy ennyi mindent írtok. El is sírtam magam..
Én ezt a "problémát" már egy ideje igyekszem megoldani, de sehogyan sem megy. Ő egy makacs férfi, és egyszerűen ha jön egy probléma a homokba dugja a fejét és nem mozdul se ide, se oda. Lettek volna jó lehetőségeink, azokat is elodázta.
Úgy szerettem, mint az összes többi páromat együttvéve: nagyon-nagyon. De ő szépen mára már szinte teljesen kiölte ezt belölem.
És igen: amit Tindigo mond egyértelműen ezt érzem, hogy nekünk már nincs dolgunk egymással. Annyiszor próbáltam már, hogy jobb legyen, annyi mindent tettem, annyit tűrtem, engedtem, vártam: és semmi.
Most 2-szer elmondtam neki, ha nem változik elmegyünk. SZerintem nem fogja fel. Nem hiszi el.
Hogy neki vannak-e problémái? Minden bizonnyal. De mik azok? Mert nem mondja el. Teljesen más ember, mint akit megismertem. Sajnos rájöttem, hogy ő inkább ez, és amit mutatott régen, az volt egy álca, hogy jobban eladhassa magát. Ez van sajnos. Én hiába kapálódzok, hogy mentsük meg a kapcsolatot, ha ő mit sem tesz semmiért.
Egy ember nem élheti az életét egy helyben. Főleg ahogy engem ismertek.
Illetve a következő idézetet neki írta Seneca: "Semmilyen széljárás nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart" És így élni mellette: nem leányálom. Nem jutunk egyről a kettőre. Pedig én haladós típus vagyok..
De beszélek az Angyalkákkal. És köszönöm, hogy ennyit foglalkoztok velem :D!
Igen..!rengeteg jó tulajdonsága van!
nekem is kellet, hat év mire észre vettem öket!
Egyetértek Bibievel, csak nyugodtan írd ki magadból :)
Én sem örülök, hogy most ilyen helyzetben vagytok.
Régen is ilyen volt? Vagy nem rég kezdett ilyen otthon ülős lenni? Dolgozik valamit?
jajj..!Csajok még nem is mondtam, ma nálunk megint Szenteste van meg holnap Karácsony, mert a párom ortodox és igy nálunk kétszer van Karácsony és Ùjév is :))
milyen jó nekem! :D
Nem rondítottál bele. :)
Neki nincs valami problémája, ami miatt ilyenné vált? Gondolom, amikor hozzámentél (vagy ha nem vagytok házasok, összeköltöztetek) még nem volt ilyen, különben nem döntöttél volna mellette.
Ha pedig nem volt ilyen, akkor nem is megváltoztatni kell, hanem rájönni, hogy miért ilyen fásult. Nekem annak tűnik, ha őt már semmi sem érdekli. Kizárt, hogy meg tudnád vele oldani a dolgokat? Ha szeretitek még egymást, akkor szerintem van rá esély. Bizonyára fontosak vagytok a párodnak te és a gyermeked, ezért talán nincs még minden veszve.
Milyen áldozatokra gondolsz? Hogy otthagyod? Gondolod, hogy ő attól nem érezné magát áldozatnak. Lehet, hogy ő nem is tudja, hogy ilyen nagynak érzed a bajt.
Ajánlok neked angyalterápiát, ami nagyon hasznos, nekem nyáron megmentette a párkapcsolatomat, és azóta ismét nagyon boldogok vagyunk.
Egyrészt kérd meg az őrangyalodat, hogy beszéljen a párod őrangyalával, hogy végre komolyan vegyen téged és azokat a dolgokat, melyekkel neked problémát okoz.
A másik pedig, hogy engedd el a problémát, ajánld fel Istennek és az angyaloknak teljes szívedből, hogy ők döntsék el, mi a legjobb neked. Ekkor vagy megoldódik a párkapcsolati problémád, vagy békésen elváltok.
Isten mindenkinek több lehetséges lélektársat rendel. Nem feltétlenül fogsz valamennyiükkel párkapcsolatot teremteni, de a lehetőség mindig ott van.
Van olyan, hogy aki egyszer a lélektársad, ha megtanultátok, amit egymástól kellett, és te egy következő szinten rezonálsz, tehát a belső lényed egy magasabb szinten rezeg, mert már több az egyetemes tudás benned, előfordulhat, hogy eltávoldtok egymástól. Ha ő nem változik abba az irányba, mint te, ill. te nem (jelen esetben visszafelé) abba, amiben ő van, akkor már nincs értelme több időt együtt tölteni. Ilyenkor Isten és az angyalok, ha átadod nekik a problémádat, és úgy döntenek, hogy mindkettőtök számára az a legjobb, hogy elengedjétek egymást, akkor az békében fog megtörténni.
Viszont az elején írtam, hogy az is lehet, hogy ha szeretitek egymást, megoldódik minden a lehető legjobban, és ismét boldog párkapcsolatban éltek.
A legrosszabb az, amiben most vagy, a se veled (mivel nem bánik veled úgy, ami neked jó lenne) se nélküled (mivel talán még szeretitek egymást, és ott van a babátok is) állapot.
Gondold át, neked mik a belső vágyaid, és beszélj az angyalkákkal. :)
Meglátod, hogy minden rendbe jön az életedben. :)
semmi baj!
csak nyugodtan mondjad, ami ki kivánkozik, annak jobb, ha kiadod, mint magadba tartod.
és azért vagyunk a Te barátaid, hogy ezeket a kellemetlen dolgokat is meghallgassuk.
Cynti! azért tudnod kell én nem szeretnék a házasságod ellen beszélni, én azt szeretném.., ha megoldodna a problémátok és szeretnétek egymást.
egy megoldást azért látok!
kérlek probáld meg a férjedet egy másik szempontbol kezelni, képzeld azt, hogy ö a te legjobb barátod, ha barátként kezeled a dolgaitokat és nem ugy.! mint egy feleség akkor teljesen más megvilágitásban fognak a dolgok állni.
tapasztalatból beszélek :)))
Köszönöm szépen Bibie és Noncsi!
Igen, én tudok ezekről őszintén beszélni, és már elég régen el is kezdtem ezt, de ő nem egy problémát megoldó típus. Neki igazából minden jó így ahogy van (ami nekem nem felel meg). Így merőben ütköznek a nézeteink. Mert míg én sikerorientált, problémamegoldó, és tettre kész ember vagyok, ő nem. Ő azt nem bírja hogy én pörgök, én azt nem bírom nézni, hogy ő ül a semmi közepén és jól elvan. Illetve nekem (de szerintem minden emberi lénynek) szükségem van törődésre. Na ő a számítógépén, a hobbiján az autóján kívül (na jó néha a gyerekével) tud csak tötődni. Velem nem. Nekem ez nagyon- nagyon kevés :-(!
Rajta nem tudok változtatni, sőt: nem is akarok. Viszont a helyzetemen igen.. Én valóban jobb sorsot érdemlek, de ennek azaz ára, hogy megint nekem kell lépni, és nekem kell áldozatokat hozni. Csak most eléggé összejöttek a dolgok, mert gyakorlatra is kell már menni, éppen ezért még nem látom, hogyan tudok kivitelezni..
Úgy sajnálom, hogy belerondítottam ebbe az igazán pozitív fórumba a gondjaimmal.. :(!
szia Cyntikém!
elöször is szeretnék gratulálni a vizsgáidhoz és nagyon örülök, hogy sikerült!
itt küldök egy nagy puszit! :***)
ami a kapcsolatodat illeti..,nem igazán jó ilyesmit hallani,mert jobb sorsot kivánok neked.
tudnátok esetleg a pároddal, ezekröl a problémákröl öszintén beszélni, hátha lehetne változtatni a kapcsolaton?!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?