Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Jajj Bibie!!! Köszönöm!
És neked is Zsuzsa!
S Tindigonak is!
Köszönöm, mostmár biztosan sikerül..
Miattatok :D!
Hazaértem végre! :) Mindjárt vacsizom is, majd éhen halok! :D
Mostanában mindig éhesek vagyunk a párommal. :)
Jó sokat is eszünk!
Elolvastam. :) Kezdetnek nagyon jó! Megengeded, hogy egy kicsit átalakítsuk, és itt a fórumon segítsek neked, ne priviben, hogy a többiek is tanuljanak belőle? :)
A legjobb ima pedig mindig az, ami a szívedből jön. :)
Ezért volt olyan szép Bibie imája is, amit Cyntiának írt, mert a szívéből jött, és őszintén gondolta. :)
Itt vagy Szivem!?
én csak a lábnyomaidat taposhatom :))
már megint én lennék, a nagy Àmulattól a picurikat meg sem néztem.
Zsuzsikám! a gyerekek is elbüvöltek aranyosak helyesek, szerintem tiszta anyuk :)))
Ne írj ilyeneket, mert nagyon görbül a szám! :S
Biztos, hogy jó képet nézel? Nem a gyerekeimét?
Az övék olyan!
olvasom már is..., nagy meglepi!
az oldaladon a képek, nagyon jól tetted,hogy visszatetted öket. ;)
azok a szép öszinte kék nagy szemek.., elbüvöltek!
Igazán nincs mit! Nagyon szívesen! És nagyon szorítok!
A naplómba betettem a 2010-es kéréseimet az angyalokhoz. Elolvasnád? MÉg a vége nincs befejezve, mégegyszer meg kell köszönnöm, és egy kis levezetést, olyan imafélét szeretnék írni hozzá.
olvassuk hangosan!!
kérünk téged Jophiel arkangyalés a világosság angyalait mély tisztelettel és alázattal segits Cynti(*nek)(..név..),hogy holnap 05.január 2010 és holnaputáni 06.január 2010. vizsgán adjatok jó memoriát,bölcsességet, világosságot és TUDÀS!
(nekem)
(*Cyntinek)
----------------
kedves Jophiel arkangyal minden döntésetek segitségetek elfogadom, ugy ahogy a dolgok megtörtének és mindenért hálás vagyok!(leszek!)
Sziasztok..
Én meg holnap és holnapután vizsgázom..
Küldjetek nekem Angyalokat kérlek.. most nagyon rámfér.
Aztán jövök és írok is meg olvasok is :D!
Egész nap itt voltam a gépnél, kitakarítottam, megfőztem. Reggel elcsúszkáltam a lánykámmal az oviba, tele szatyorral vissza, majd ez ismételten délután.:))
Nagyon csúszik az út.
szia Zsuzsikám! hát merre jártál, mi jót csináltál?
:*)
Sziasztok Angyalkáim!
Megjöttem, uzsiztam, átfagytam! :)
És nagyon csúszik az út! :(
Igazad van, tudom. Múlt héten még el is voltam azzal a gondolattal, hogy amíg EFT terápiát tanulok, meg internetezgetek, addig is pénzt keresek. De egy hét után végképp meguntam... Én szeretem, ha a munkahelyemen van dolgom. :)
Sebaj, most ismét arra gondolok, hogy pénzt keresek a semmittevéssel. :D
szoval te most dolgozol!?
de jó neked, hogy netezzel és közben még pénzt is keresel. :))
nekem kellene egy ilyen munka én most kellemesen elunatkoznék egy ilyen helyen. :))
de azért megértelek és tudom mire gondolsz mit érzel..., haladnál elöre inkább :))
az utobbi idöben, olyan kreativ gondolataim vannak
érzem azt a rengeteg jó kivánságod és imád, amit értünk csajokért mondasz!! :)
köszönöm Tindi! ari vagy!
:))
szia Tindi,pont ilyennek képzeltelek el.. :))
a malalckát egy ismerösöm kapta az esküvöjére, de nem hizonak, háziállatnak. mostmár ugy 10 éves a Rudi és évröl évre kerekebb, tavaly már fogyokurára fogták. elég sokat fogyott és most egy klasz kis dögös dicno lett belöle :DD
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?