Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok? (beszélgetés)
Szia csajos,látom szépen gyarapodtok.A mérésekre nem kell mérget inni,mert nem mindig pontos ,ezt tapasztalatból mondom....én április 26.-tól június 5.-ig voltam (10 hét) kórházban.Úgyhogy ha azt mondják menni kell,akkor gondolj a babáidra és vágj bele....értük muszály volt kibírnom,és megérte...a 36.héten még a dokim 2700g-ra saccolt...majdnem igaza lett.?Még aznap Miklóskám 2750g.Bogicám 2960g súllyal születtek. Az összes felsorolt dokival volt szerencsém találkozni...a szobatársam dokija Petróczi,hát volt hogy azt mondta a csajos,h.lecseréli!!!Fábián???Nagyon jó,sőt kiváló doki,de csak ha van sok megtakarított pénzed.....és még sorolhatnám.:-)
Kitartás!!!Ha a B oldalra kerülnél,üdvözlöm a csajokat(nővéreket)Anikót,Jolikát,Tündét,Angélát,Juditot és Zsuzsikát imádni fogod!!:-)
Fiatal,és szülész is.
Nem jártam magánra...de kb 8-10e körül mondják.
Köszönöm a választ Valentina :-)
Molnár Balázs fiatal? Inkább olyan dokit szeretnék. Szülész is?
Lehet e tudni, hogy náluk mennyi a magánrendelés?
Köszönöm,egyenlőre nem sok időm van,de próbálunk egy "rendet" beállítani.
A dokimnál szültem,és maximálisan elégedett vagyok...:-)vigyázott ránk 100 %-n
A korházban töltött 10 hét meg vegyes érzelmeket hoz elő bennem......majd mesélek..
Sziasztok!10 hetet voltam kórházban,és tegnap végre hazaengedtek....végleg a babócáimmal.:-)
06.29.-én 13:26-kor megszületett Bogicám( 2960g és 47cm),és 13:27-kor Miklóskám(2750g és 48cm!!:-)
Boldogság!!!!!:-)
Podagre, hogy bírod??? Biztos szép súllyal fognak születni a babáid! ;) Mi csütörtökön voltunk 2.600 grammosra becsülve... 34+5-ön. Még csak most kezdem érezni, hogy terhes vagyok... eddig mindent egész jól bírtam...
Vallentinával mi lehet??? :O
Voltam tegnap ultrahangon. Minden szép és jó! "A" Babánk medencevégű, "B" Babánk koponyavégű fekvésű. Egymáson fekszenek.
A méreteik:
BPD: "A" 74mm, "B" 79mm
TAD: "A" 80mm, "B" 82mm
AC: "A" 238mm, "B" 233mm
Kalkulált súlyuk: "A" 1600gr, "B" 1700gr. Tudom, hogy ez csak becsült súly, de ha nem feküdtem volna, amikor meghallottam, dobtam volna egy hátast. Még csak 28+5 voltam tegnap. Azt mondta a dokim, hogy olyan szépen fejlődnek, mintha csak egyes terhesség lenne. Ez elég megnyugtató, mert ha pár héttel hamarabb születnek meg, a súlyuk már elég szép lesz! Amúgy még mindig beteg vagyok, de ez van sajnos. :/
Az együtt babázás elég sanszos! :)
Szia!
Én még tutira egyben vagyok, csak nagyon beteg voltam másfél hétig. Napokig csak vegetáltam és teljesen ki is merültem. Aztán szombat éjszaka jött a hányás-hasmenés.... Nem kívánom senkinek!
Most voltam a dokinál, 3-4 hét múlva befektet a szülészetre, hogy minden nap tudja figyelni a babákat. Onnan már egyben nem jöhetek haza. Lassan a végére érünk és kezdek izgulni! :)
Ti jól vagytok? Vallentina már babázik vajon? Remélem, azért még nem!
Minden nap benézek, de sehol senki....
:( :( :(
Sziasztok!
Most csak telefonról vagyok.
Podagre, 4 héttel járok előtted. KB. egyidősök vagyunk Valentinával.
Örülök, hogy jobban vagy! :) A kelengyével kapcsolatban pedig kérdezz nyugodtan és segítek. Sok kismamival, anyukával vagyok kapcsolatban.
Igen, rengeteg kisfiú születik mostanában! A kislány már ritkaságszámba megy! :)Én is reménykedtem, hogy az egyik baba nunás lesz, de most már nem adnám semmiért a két fiút! Annyira szerelmes vagyok! :)
A kezem már ritkábban görcsöl és inkább csak simán fáj és úgy bedagad, hogy behajlítani sem tudom az ujjaimat. De csak éjszaka. Említettem a dokimnak, de azt mondta, hogy "Szabad neki.". Szóval nem izgatom magam miatta.
Most már én is rászánom magam, hogy összeírjam a hiányzó dolgokat a listáról, mert ma olyan kijelentést tett az orvosom, hogy innentől mindenre fel kell készülni. De megmondom őszintén, bajban vagyok ezzel a vásárlással. Első babásként hiába van ezernyi kelengyelista a kezemben, fogalmam sincs, hogy mit kell megvennem feltétlenül a szülésig. Nem tudom, melyik a fontos, melyik a haszontalan.... Ehhez kellene némi rutin. Márpedig az nekem nincs.
Ja, majd' elfelejtettem válaszolni. ma vagyok 25+5 hetes és este 9-re megyek a második tüdőérlelő szurimért. Ti hány hétnél tartotok?
Vallentináért már kezdek aggódni! Nagyon csendben van!
Sziasztok!
Podagre köszönöm! :)
Remélem már elmúlt a kézfejed görcsölése is!! Sajnálom, hogy beteg voltál... :(
Te hány hetes vagy most? Úgy látom, jó sok fiúnak adunk most életet! Két jó barátnőm is fiút vár. :D
Nekem is vannak még hiányosságok a bevásárlásban... de majd csak meg lesz minden mire kell! ;)
Vallentina, régen voltál. Hogy vagytok?
Sziasztok Csajok! Mizu van veletek? Remélem mindenki jól van! 2 hétig döglődtem, nagyon beteg voltam. Alig aludtam. Olyan köhögési rohamaim voltak, hogy már öklendeztem tőle. Kaptam gyulladáscsökkentőt, de így is 2hétig tartott. Most meg a kézfejem görcsöl éjszakánként.
A hasam nagyon keményedik, ezért fekszem állandóan. Most itt voltak a húgomék, sétáltunk kicsit, de lépni sem bírtam, mert rögtön bekeményedtem. Nincs nagy mozgásterem sajnos....
Voltam ma a dokimnál terhesgondozáson. A fiúk jól vannak, a méhszájam zárt, de már hétfőn reggel és este mennem kell a szülészetre, hogy megkapjam a tüdőérlelő injekciókat. Nagyon gyorsan megy az idő! Lassan a végére érünk! OLYAN FURA!!! :)
Kicsit bepánikoltunk a tüdőérlelő hallatán, mert akkor döbbentünk rá, hogy milyen kevés időnk van. És még egy csomó dolgot be kellene szereznünk, de már azt sem tudom, mit kellene még venni...Pfff. :D
Gratula Réka! Szép nagy babád van! :)
Vallentina mi újság veletek?
Hogy vagytok kismamik??
Mi voltunk a 4D-n és szép nagy baba már a "pici" fiúnk. 28. hetesen 1,4 kg. Mindene rendben van és nagyon cuki kis pofija van. Az uh elején még nyitogatta a kis szemeit, de pár perc múlva elalutt és bármit csinálhattam (forgolódtam, ugráltam, lépcsőztem) akkor sem ébredt fel. A szonográfus is jól megbökdöste a hasam, de semmi... én kis álom szuszékom :D A feje már lent van... remélem marad is... majd 22-én megyek a dokimhoz és kiderül.
A babakocsi miatt már kicsit ideges vagyok, mert több mint egy hónapja megrendeltük és még mindig nincs sehol... Húsvét hetére igérték... :(
Minden jót nektek és írjatok!
Akkor nem csak én szenvedek a kilókkal. :/ Biztos lehajtják rólunk a kis lurkók! ;)
Podagre, szép méretekkel rendelkeznek a babáid! ;)
Holnap mi is megyünk 4D-re. Nagyon izgatott vagyok már! :D
Helló! Ritkán ülök a gép elé, mert pár perc után leszakad a hátam.
Éppen most voltunk 4D-n. Megint. Mindenki jól van szerencsére. Még mindig zacsis mindkét baba. :) Egy héttel előrébb járnak, a méreteik alapján 25 hetesek, hivatalosan holnap töltjük a 24 hetet. Tök egyformák, most 700gramm körül vannak. Történt egy kis helyzetváltozás, mindketten medencevégűek.
Feküdnöm kell, hogy kihúzzuk amíg csak lehet. Nagy a vergődés odabent, de nagyon élvezem! :)
Veletek mi a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Terhesgondozásra csak a körzetileg kiírt nőgyógyászhoz mehetek, vagy választott orvoshoz is?
- Ti mi alapján választottatok nőgyógyászt?
- Tudna valaki Nekem Nyíregyházán nőgyógyászt javasolni, a Jósa András Kórházból?
- Dr. Albert László szülész nőgyógyász Nyíregyháza
- Dr. Sipos Attila nyíregyházi nőgyógyásznál szült valaki? Mik a tapasztalatok?