Nyerő Páros (beszélgetés)
Jó, de itt felnőtt emberekről van szó, tehát bár a csatornának mindent meg kell tennie, a lehető legnagyobb biztonságot kell biztosítania, de azért van egyéni felelősség is olyan tekintetben, hogy nem kötelező játszani. Amúgy meg szívinfarktust, agyvérzést akkor is kaphatnak, ha csak egy egyszerű kérdezz-felelek játék van, vagy ha éppen lefeküdni készülnek este a villában, amelyek a csatorna és a játékoson kívül álló szerencsétlen történés, ha megtörténik.
A szakadékosnál 3 biztosító kötelet említettek, azért 1 csak megtartotta volna őket, ha 2 el is szakad.
Általában ilyeneknél mindig van biztonsági személyzet meg orvos a közelben, mégis b@hatják ha nem tudják őket újraéleszteni! 🤔
Ha belegondolunk ott volt az a játék, amelyikben meg lettek ijesztve miközben a poharakat kellett tartani, vagy amikor a fiúk sötétben játszottak és valami egeres üvegbe kellett nyúlni...ezeknél is simán kaphattak volna szívinfarktust. Gondolom minden fizikai játéknál volt a közelben orvos.
Mondjuk az se lett volna semmi, ha leesik valamelyik a szakadékba és PONT akkor oldódik ki a biztosító kötél!
vagy...
Kiugranak a repülőből és PONT akkor nem nyílik ki az ejtőernyő!
(Voltak érdekes dolgok!)
Ja! Saját felelősségre megáll a szívük vagy embóliát kapnak! Grat!
(Mindent csak szerződéses alapon!:)
Régen volt egy ilyen kínzási módszer, hogy stabilan beállították a felet egy csöpögő víz alá. Egy órát még kibírt, ahogy csöpögött kecsesen a fejére a víz, de amikor már egy-két napja ugyanezt csinálta, úgy érezte mintha a koponyáját verték volna szét kalapáccsal! Na, egy ilyet megnéznék! 😀
Nagyon egyszerűen, biztos benne volt a szerződésben, hogy semmi nem kötelező és bármikor feladhatnak egy feladatot, vagy akár el sem kezdik.
Már a 2 évvel ezelőtti évadban is az volt a véleményem, hogy aki ezt a jeges víz alatti álldogálást kitalálta, nem százas. Nem gondoltam, hogy ismét előveszik, mert szerintem ez még veszélyesebb, mint kibiztosítva állni a magasban.
A végeredményről az a véleményem, hogy ha már úgy alakult, hogy Dérék eljutottak a döntőbe, akkor így volt a legjobb, hogy a végén 0 szavazattal megalázták, hát igen, nagyon ciki így távozni. Jenő és Dóri győzelmének nagyon örülök, megérdemelték. :)
Jéghideg víz, jéghideg szél és jégeső a Mátéékra! A totális bunda! 😀
Ezt úgy lehetett volna megbundázni a Jenőék javára, hogy jéghidegre csavarják a Mátééknak. 😀
Biztos hogy nem jéghideg, mert másodpercek alatt beszédülnének, beájulnának.
Csoda hogy nem kaptak szívszélhűdést! Akkor hogy tudott volna a csatorna elszámolni a következményekkel? 🥶💀
A legnagyobbat ott bukta el, amikor megkérdezi valaki, hogy:
"- Ismered a Dér Henit?"
"- Dér Heni... Hmmm... Ja! Az a KÍGYÓ?!"
Az a durva, amikor "real-time"-ban látja ország-világ, hogy milyen a viselkedése! Na, akkor biztos nem cserélnék vele! Szó szerint mindent elbukott, hiába volt a nagy rafkó!
Átvitt értelemben, ami komolyra is fordulhat!
Tisztelet volt, de várd ki a végét! Szerintem biztos kapnak kedvezményt az éttermébe! 😁
Milyen nagy barátkozásról beszélsz?
Hogy toporzékolt még pár napja, hogy nem tartják őszintének, pedig ő kavarta a sz@rt, ámított mindenkit! Arra fordult, amerre a Nap sütött, miközben mindenkit becsapott. Hányadék volt a játéka! Az ilyen csak KOPPANÁST érdemel! Megkapta! A csúcson! 👏
Hát ha visszanézte magát,akkor sem vagyok benne biztos,hogy felfogta.
Ha nézte a műsort, már rájöhetett vagy elmondták neki mások.
Szerintem még mindíg nem fogja fel,mért nem kaptak egyetlen szavazatot sem.
Nagy barátok nem lettek. Inkább tisztelet volt ez, mint barátság.
Őszintén szólva, élveztem, ahogy a vigyor Heni arcára fagy a szavazás során. 😁😁😁😁😁😁
Ő biztos úgy is hitte, mint amiket mondott. Önámítás. Persze lehet, hogy mégsem és akkor a kemény számítás volt minden mögött. És nagyfokú felejtés... De a kamera nem felejt ám.
Úgy szavaztak, hogy még a műsort sem látták, mégis győzött az egyenesség. Bravo.
Már egy hete éreztem, hogy Járaiékban valami megváltozott (Jenőék felé) és nagy barátkozás lesz a vége! Igazam lett!
Amúgy kifejezetten szimpatikusak lettek!
Ők is jó párosok lettek a végére!
Nem véletlenül nekik drukkoltam!
A "kígyó" meg mindenki előtt leszerepelt.
Így kell ezt! A csúcson kell pofára esni!
További ajánlott fórumok: