Nyerő Páros (beszélgetés)
Nem tudom milyen ember, sosem beszéltem vele egy mondatot sem. Riportokat láttam vele, ott nincs problémám azzal, ahogy megnyilvánult. Az ilyen műsorokba pedig gondolom, ha a VV-ből indulok ki, direkt olyanm helyzetbe hozzák a játékosokat, hogy a másikkal konfrontálódjanak.
Mindegy, továbbra sem fogom nézni, megmarad nekem annak Járai Máté, mint ahogy a Hőstenorban, a Padlásban, vagy a Chioggiai csetepatéban láttam.
Amikor bemennek egy iyen műsorba, nyilván tudják mire számíthatnak. Ha vállalták akkor csinálják, Ha nem tetszik adják fel.
Akit meg nem érdekel, azért találták fel a távirányítót,hogy csatornát váltson vele.
Aki meg vállalta hogy szerepel,vállalja a véleményeket is.
Ennyi.
A régebbi korok "trash" műfaja a Szomszédok című teleregény volt, legalábbis felénk. :)
A szüleim képtelenek voltak megemészteni, hogyan mehetett el oda Sinkó László Csűrös Karola, alias Etus keramikusművésznő udvarlóját eljátszani. :D
Szerintem az értelmes emberek átlátják ebben a műsorban is, hogy jófej és intelligens a Máté úgyhogy remélhetőleg te sem csalódtál volna benne, de tele van a világ "rövidlátókkal", akiknek nem áll össze a kép.
Egyébként nem gondoltam volna, hgoy egy ilyen ártatlannak tűnő műsor miatt embereket ennyi kritika érhet és ilyen negatív megítélésben részesülhetnek (főleg ha nem is adtak okot rá), de ezek szerint több mint lehetséges. El tudom képzelni, hogy ők is egy jó bulinak találták a nevezést és nem is gondoltak arra, hogy ez így is elsülhet. Máté e mellett egy igazi képernyőre illő szórakoztató figura és azt is el tudom képzelni, hogy ezt meg akarta mutatni. Tényleg sajnálom, hogy sok ember nem látja a fától az erdőt, de sajnos tele van a világ nagyon "egyszerű" tagokkal.
En nem szeretnék vitatkozni , Ti elfogulatlanok vagytok vele,ő sem hibátlan .
En beszoktam látni ha valakit kedvelek es hibát vét,azt is meglátom.
Ti,páran ezt Mátéban nem látjátok be.
Nem látom, mert nem nézem a Nyerő párost. Pont azért, mert én azt a zsenijét akarom csak látni, amilyen a színpadon.
Végtelenül sajnálom,mikor egy egyébként nagy tudású ember egy ilyen műsorba elmegy bohóckodni.
Az a véleményem, Máté megítélésén, csak ronthat egy ilyen műsor. Neki az lenne a dolga, hogy esténként fellép a Győri Nemzeti Színházban, az ilyen bohóckodást, pedig a celebecskékre hagyni.
Annak idején nem tudtam volna elképzelni, hogy Sinkovits Imre, ha létezett volna ilyen műsor, a nevét adta volna hozzá.
Pont ezért nem is nézem ezt a sz..rt. Bennem az éljen, amilyennek a színpadon látom őt.
Máté meg Heni a két legundorítóbb.
Máté csak egy gyengeidegzetű,maga se tudja kicsoda, de Heni,egy kétszínű kígyó.
Szia!
Most nem a színpadom van Járai, mindig ezzel jössz,hogy zseniális színész.
Legyél már elfogulatlan.
Nem látod mit csinál.
Még megérteném ha lenne rá oka,de csupán unszinpátiából bántja Petiéket,Jenőéket.
Nem néz magába?
Holott sokak szemében ő is az,még sem piszkálják,ok nélkül!!
Igen, ez igaz!
Jenő mondta is magáról hogy csendes, ezért ha felemeli a hangját, akkor mindenki rá fog zoomolni, mert nem ez a megszokott tőle! Ha egy Zámbó Krisztián üvöltözik, azt meg se fogják hallani, mert tudják, hogy alapból ilyen!
Ezt használta ki Máté, amikor "felhájpolta", hogy hogy beszél a Jenő a barátnőjével! És ezt még a barátnője is majdnem megkajálta, az a gáz! Teljesen kifordították! Mindenkit ráuszítottak a Jenőre!
Végül Jenő azt mondta, hogy amíg meg tudnak mindent beszélni a barátnőjével és szeretik egymást, addig senki sem törhet pálcát felettük!
És itt tette helyre a dolgokat, bármennyire is fájt ez a Máténak!
Most már amúgy Puskásék is szépen kiakadtak rájuk, de ez várható volt! Nem volt kérdés hogy meg fog történni, csak az volt a kérdés, hogy mikor! 🙂
Ez tök egyértelmű!
Például itt volt ez a balhé! Aki közelebbről ismeri a Jenőt, az tudja hogy szeret luxusban élni, ő pedig megteheti és büszke rá!
Nem "veri" magát! Egyszerűen ilyen a stílusa!
A vendéglátásban szinte mindenki szereti a luxust.
Sziasztok!
Nem néztem végig a műsort,de még mindig az a véleményem,hogy az emberek azért támadnak ,mikor féltékenyek,a sikerre,szerelemre.
Nézzétek meg kik azok akiket támadnak.
Már nem tusok ránézni Mátéra,Henire,ott a gonosz nézésük.
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Írjatok olyan szavakat, amelyben a km páros szerepel (így egymás mellett)
- Mik a jövő heti ötös lottó nyerőszámai?
- Nyerő páros 2
- A leggings-tunika páros még mindig nyerő?
- Szeretem a Nyerő páros, Survivor, Nagy Ő műsort.