Nyárra formába hozom magam!Ki tart velem? (beszélgetés)
Akkor ez a 3 órás barlangászás, simán felér még 3 tornával is:)
Ügyi vagy!
Én is ügyes voltam a hétvégén, igaz csak hullahoppoztam mindkét nap, de a diétát is betartottam. Sőt mára lejjebb ment a mérleg nyelve, nem sokkal de minden deka számít nem igaz!
És a mai torna is letudva!!!
Szép napot!
Sziasztok! :)) hát én barlangásztam a hétvégén, és a kezeim alig bírom felemelni olyan izomlázam van! :DD úgyhogy tegnap nem tornáztam! :DD majd csak ma! szombati adagot, meg kiváltotta a 3 órás barlangtúra! :DD
Nektek hogy sikerült???
Sziasztok Csajok!
Remélem ügyik voltatok a hétvégén!
Persze nem kell túlzásba vinni, csak szép fokozatosan!
Ügyi vagy!
Na túl vagyok a tornán, és az ebéden:)
Ti hogy álltok???
Akkor ne csodálkozz, én ilyenkor 1,5 kilóval is több szoktam lenni:(((
Nekem is a napokban esedékes:)
Sziasztok!
Ez a hullahopp, 7 szétszedhető karikaívből áll, amit összecsavarozással lehet összeilleszteni. Szóval torna után, akár szét is szedhetném és van hozzá egy kis zacsi, ami hozzá volt csomagolva és abban lehet tárolni:)
Szia Topi!Kb mi járunk egy cipőben kg-ok terén:)Tegnap megint nem vacsiztam,soká szabadultam a dokitól,mire hazaértem már szinte beestem az ágyba.
Ma már torna ezerrel,nekem is na meg ez a vákumos izé:)
Nem nagyon vagyok még képben-korán van,megyek lurkókat ébreszteni!
sziasztok!
ma már én is fogok tornászni!a feltöltés után mivel ragasztod vissza a hulahoppot?nem jön széjjel tekerés közben?
tegnap ügyi voltam, ert csak egy kis csokis shake volt vacsira, no meg loptam egy falatot a fiúk halacskájából..de szigorúan csak egy falat volt!
meg is lehet tölteni??? :DDD nem semmi!
én is lenyomtam az adagom! elfáradtam! :DDD
Egyet értek! ez úgyis szubjektív! mindenkinek mások az elvárásai! én alapból vékony csontú vagyok, és nagyon vékony típusú is! tehát a mostani önmagam, az hájas! :D lehet nem hiszitek, de gyűrődik ám hájacska :DDD
ez nagyon jól hangzik mármint a recepted! ki is fogom próbálni! :DDDD vacsiztatok már? én még nem, de már elég éhes vagyok! úgyhogy megyek is!
ki mit csinált ma?? én vacsi után nyomom le a mai torna adagomat! aztán pihi! Holnap nem leszek, mert suliba kell mennem! :(( majd még benézek! sziasztok
Akármit mondtok csajok, köztetek én vagyok a legdagibb. Márcsak azért is, mert a magasságotokhoz képest, mind kevesebb kilók vagytok.
Kívéve engem:(
na de Lányok, csak nem gondoljátok, ogy baconszalonnázom??????természetesen gépsonkába(pápai extra sonka) light tejföllel leöntve és gouda sajt ráreszelve. tudomásom szeint ez mind 1-es!
jesszus, Judit!most vagy 62 kg???? én sajna 72 vagyok és a célom 64-65 kiló. én akkor jól néztem ki, mert elég erősek a csontjaim. sehol háj, nőies formák. húúú, de régen volt..most is vannak formák, csak hájban...hmmm.
Köszi csajok!
Aranyosak vagytok:)
Megnyugtatlak lidérc én is csak 164cm vagyok:((
És elég sokan cseszegetnek emiatt,most meg,hogy híztam kimondottan örül 1-2 emberke,szóval engem is motivál ez is:))Tegnap a párom is megjegyezte,hogy nőtt a hasam:(((fúúú de gáz volt!!!!
Ma frankfurti levest ettem,brassóit is csináltam de azt kihagytam!
Topi,jól hangzik a göngyölt virsli,gondolom nem bacon-be volt göngyölve:D !?
Mai vacsim kimarad,megyek 1 éves kontrollra a nőgyogy-hoz,semmi kedvem,későn érek haza akkor meg már nem vacsizok.
Holnap ha lesz egy kis időm teszek fel képeket a jelenlegi állapotomról,egy rövid időre,csakhogy lássátok mi a helyzet,plusz teszek fel olyat is amilyen voltam,mert kb olyan szeretnék lenni.
Na..bocsi ha össze-vissza írok,de sietek mint mnindíg!
Remélem este még be birok nézni!
Na helló megint itt kicsit! :D
Lidérc! az anyád úristenit!!!!! :DDD nem a negatív gondolatok! Az nem baj ha kicsi vagy! Attól leszel még törékenyebb és igazán nőcis kis nő! a rossz akarók meg csinálják amit gondolok!!! Mi majd drukkolunk és támogatunk!!! és gondolj majd rá hogy a férjed meg a srácaid milyen büszkék lesznek rád!!!! Tessék magad összeszedni! :DD értette??????? :DDDDD büdös kölök :DDD
én amúgy 170 cm vagyok és 62 kg! én kb. 54-55 szeretnék lenni, az az "versenysúlyom" :DDD
reggeli most csak kávé volt, a tízórai volt sima kukorica corn flakes 1,5% tejcsivel, ebéd, az vagy káposztás tészta vagy carbonara lesz, vacsi meg 2 toast kenyér 2 szeletke parizer, ubi, pari, zöldfűszeres sajt 2 vékonyka szelet!
és nyomok utána egy 1,5 órás rr felsőtest edzésnapot! :DD ez a terv!!!
a padlizsánkrémre mos kedvet kaptam, veszek is holnap meg avokádót is, és csinálok guacamole-t is! :DD nyam nyam nyam! :D
Topi mibe göngyölted a virslit???
olyan finomat ettem ebédre....göngyölt virsli párolt zöldsékkel!hmm,nyamnyam...igazán diétás és isteni!
ki mit evett ma?
hát le kell csesszelek!
1. jóból csak kicsit adnak!:-)) ezt a családomban több oldalról is bizonyíthatom!
2. hol vagy te a dagitól?
3. na, ha van ellendrukkered, mi meg vagyunk az a tábor, aki melletted ál.és pont.
igazán úgy gondolom, hogy egymást biztatva menni fog és az eredményeinkre nem kell nyárig várni.de nem leszünk telhetetlenek, kitartunk. itt leszünk, amikor megindulnak ak ilók, meg amikor stagnlunk, akkor is!igaz csajok???
én meg mivel magas vagyok, jó "nagydarab"nak nézek ki...de nem sokáig!
amúgy november 20-án bálba megyünk, szeretném jól érezni magamat a bőrömben. nem kell sok fogyás, sőt inkább legyen jó a közérzetem és állandósuljon bennem a mozgás!!!
Na most megyek tornázni, később jövök!
Puszi, minenkinek:)
Ráadásul még írni sem tudok!
Igazságtalanság
Ígazságtalanság, én a konyhában a kredenc felső részét, csak sámliról érem el:(((((((((((
Dagi törpe vagyok:((((((((((
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Nyárra tökéletes formába kerülünk :)
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget
- Ne csak nyárra, hanem nyáron is hozzuk magunkat formába :) csak zöldség - gyümölcs egy teljes nyáron át !
- Zumba. 3 hónap alatt formába hozhatom magam vele?
- Myasthenia gravis ( súlyos izomgyengeség ).Hogyan tartsam formába magam, hogy ne ártsak az egészségemnek?