Nyárra formába hozom magam!Ki tart velem? (beszélgetés)
Ami nekem van ahhoz rendelés útján is hozzá lehet juttni. Ez egy masszírozógolyokkal körbe rakott hullahopp. Van rajta számláló, ami méri, hányszor fordult körbe, hány kalóriát égetsz közben, hány mm-ert karcsúsodsz, és persze az időt, hogy meddig csináltad. Szupi!
Én a férjemtől kaptam, ő meg az egyik ügyfelétől aki ilyeneket árul.
Amúgy sportboltokban lehet kapni, hullahoppot.
sziasztok!
én is csatlakoznék hozzátok, ha lehet.sajna pont ez a sztorim: január elsejn tavaly elhatároztam, hogy majd tavaszra lefogyok. aztán nyárra, aztán arra sem jött össze. de sajnos nem szabad ezt jövőre hagynom, mert azért majd 10 kilótól nem lehet hipp-hopp megszabadulni!szóval akkor jövő nyár?reálisnak tűnik.és minél közelebb leszünk annál jobban lázstik majd az eredmény!
Szia!
Én is Norbizom.
10 hete kezdtem, azóta 6,5 kilót fogytam még 7-et szeretnék leadni. A diéta mellett, tornázom, és hullahoppozom.
Minden évben mikor elmúlik a nyár,fellélegzem,hogy na mostmár el lehet végre dugdosni a hurkákat a pulóver alá,majd jövő nyárra lefogyok...Aztán tavaszodik és még mindíg semmit nem tettem,na majd holnap...És jön a nyár és a helyzet változatlan!
Úgy döntöttem,most időben formába hozom magam,nem drasztikus diétákkal,szépen lassan tudatosan.Változtatok az étrendemen,tornázom.Elsősorban a Norbi étrendjét próbálom betartani,az már egyszer bevált.örülnék ha valaki csatlakozna hozzám,talán kitartóbb vagyok,valamint lehet egymásnak tanácsot adni étkezéssel,mozgással kapcsolatban!
Szóval nyárra csúcsformában!!!!
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Nyárra tökéletes formába kerülünk :)
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget
- Ne csak nyárra, hanem nyáron is hozzuk magunkat formába :) csak zöldség - gyümölcs egy teljes nyáron át !
- Zumba. 3 hónap alatt formába hozhatom magam vele?
- Myasthenia gravis ( súlyos izomgyengeség ).Hogyan tartsam formába magam, hogy ne ártsak az egészségemnek?