Nyárra formába hozom magam!Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Csajok, tegnap megkóstoltam a N. bejglit, és nagyon fincsi!
Sziasztok!
Képzeljétek Csajok a mérleg nyelve 60 alatt van!!!!
Igaz a 60-hoz áll közelebb, de már nem egész 60!!!!
Hurrá:DDDDDDDDD
Szép napot!
Csajok!
A sparban, 700 ft a Norbi bejgli!
A torna nekem is ennyi! Plusz néha előkapom a hullahoppom és tekerek 1 órát.
Én sem vagyok édesszájú, persze néha jól esik egy kis N. nasi:)
Nagyon ügyes vagy:)
Én egy héten 3-4 alkalommal tornázom B.A. és R.R. CD-re lábsúllyal:) Este 6 után már nem eszem semmit. Édesség teljesen kiiktatva. Szerencse, hogy nem vagyok édesszájú és nem is kívánom az édességet, legfeljebb havonta egyszer van úgy, hogy na eszem egy kicsit:)
Igen!
Norbizom, és nagyrészt, vagy is kb. a reggeli kifliken kívűl, 1-es kajákat eszem.
Auguszuts végén kezdtem.
Gratulálok!!!!
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!!!:)
Jó reggelt Csajok!
Végre 60 kiló vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hurrá, hurrá:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Sikerült fogynom, olyan boldog vagyok, még el is bőgtem magam!
De már nem pityergek, jöhet az 59!
Ugyan ilyen szép napot, Nektek is!!!!!!!!!!
:)
Ezért vagyunk!
Szia!
Köszi!
Jól is teszed, hogy idénre már hagyod francba, így legalább nincs plusz idegegeskedés, még emiatt is!
Látod én meg gyök2-vel haladok! Még 1 csiga is lehagyna simán:DDDDDDDDD
Puszi!
Sziasztok!
én is itt sunnyogok ám!csak nekem semmi eredményem, meg meg is iperedtem kicsit.de most már mindegy , Karácsony előtt nem nyaggatommagamat.főleg hogy gyakorlatilag 1,5-2 hónapja szinte folymaatosan beteg vagyok, most is tök fáj a torkom.így meg nem nagyon van erőm tornászni.nembaj, jövő évben nyárig még van időnk!
lidérc, tök ügyes vagy!igen, a sok torna megteszi a hatását. az nagyon jó, hogy már ilyen erőnléted van.ilyenkor már sokkal jobb lehet az ember közérzete és az eredmények is motiválnak.
Nyugi! Amilyen gyors tempóban fogyok mostanában, még 5 év múlva is ezt a 6 kilót fogom nyögni:DDDDD
Jó éjt!
:DDDD Tök jó neked!Eszedbe sem jusson innen nyárig lelépni:)))Ha valaki te aztán diktálod a tempót:D
Na jó éjt,elteszem magam holnapra!
Köszi:)!
Már az utobbi 1 hét alatt, még csak egy izzadság csepp sem gördült le rólam, és amikor azt mondja, hogy 4x8 van még 1 gyakorlatból, meg sem kottyan.
De minden porcikámon látszik az eredménye, igaz még messze vagyok a céltól de alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt:DD
Szia lidérc!Tök jó,te mindíg itt vagy:))
Az durva h a Réka már könnyű...Én még hozzá sem fogtam,de nehéz rá időt szakítani,mert ha a gyerekek látnak szerencsétlenkedni,kiröhögnek:))
Ilyenkor meeg már semmi erőm,csoda h még ébren vagyok!
Így van!
Örülök, hogy boldog vagy!
Nekem meg, be kell keményítenem a Rékánál, mert már nagyon könnyü, ezért kell vennem lábsúlyokat.
Nem akarok beleszolni,de enni kell az nem elég,hogy egy kis szendvicskét 4 felé osztasz.
Jó minőségű táplálékra van szükség és sok fehérjére.. Mert minden szempontból a fogyás testsúly csökkenést jelent az igaz, de zsírból nem izomból.
És az éhezés nem normális állapot még diéta alatt sem...
Szia!
Én is így vagyok a tornával:)
Szia!
Egy rántott hús, még nem a világ vége, és különben is zöldséggel etted, szóval emaitt ne legy lelkiismeretfurdalásod! Nem olyan könnyü lemondani azokról az ételekről, amiket szeret az ember!
Kb. 1 hónapja csinálom a Rékát, azóta 1 grammot nem fogytam!
De a combomon, a karomon, a hasamon, látszik az eredménye!
Még az a szerencse, hogy nem hízok miatta!
Szia!Naná,hogyérdekel vennem kell nekem is!Eléggé drágák ...
Tegnap már megint nem tudtam ellenállni,most a rántott husika kacsintgatott rám..én meg...elgyöngültem...Pedig natur szeletet csináltam magamnak zöldségekkel,gombával és mégis.Nem vagyok büszke magamra:(
Lidérc te annyit tornázol.hogy lehet azért nem mutat a mérleg fogyást mert izmosodsz is!
Na van egy fél órám addig karikázok egyet legalább...
Sziasztok!
Ma vettem N. bejglit, 989ft és 300 grammos, ha érdekel titeket!
Ma ismét ügyi voltam tornáztam, és már alig várom hogy 60-at mutasson, ez a fránya mérleg:)
Puszi nektek!
Sziasztok!
Mára már egész jól éreztem magam, ezért lenyomtam a tornát is!
És ma reggelre mintha 60-at mutatott volna a mérleg, de ez valszeg az előző 2 napi alig evés miatt van. Szóval holnapra tuti megint 61 leszek legnagyobb bánatomra.
De még az is lehet, hogy végre 60!!!!!!!!!!!!
További szép napot nektek is!
Köszi, ez jól esett! Már is jobban vagyok egy kicsit:)
Néha nekem is van ilyen érzésem!
Ügyes vagy, csak így tovább!
Sok sikert a holnapi mérlegeléshez!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Nyárra tökéletes formába kerülünk :)
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget
- Ne csak nyárra, hanem nyáron is hozzuk magunkat formába :) csak zöldség - gyümölcs egy teljes nyáron át !
- Zumba. 3 hónap alatt formába hozhatom magam vele?
- Myasthenia gravis ( súlyos izomgyengeség ).Hogyan tartsam formába magam, hogy ne ártsak az egészségemnek?