Nyárra formába hozom magam!Ki tart velem? (beszélgetés)
na ezek jól hangzanak! :DDD jó kis vajon párolt zöldség, sajttal! :DD meg én szoktam olyat is enni, hogy simán megfőzöm a brokkolit, rá fokhagymasó, tejföl, ételízesítő, és ez a vacsi! :DD persze csak 12%-os tejföl! :DD
Mozgásnak, meg rr otthoni edzéskártyáit csinálom, az heti 4-5xi mozgást jelent! Elég durva! De hatásos! :DD
lidérc, képzeld találtam egy norbis zsebkönyevt, amiben minden kaja kódja benne van!végülis a teóriát meg ugyanaz, minden könyvében, nemigaz?megnéztem a honlapot, köszi!
mindig is tudtam, hogy a chips és a csoki egyszerűen nem való vacsi utánra...:-))
én is benne vagyok!
én szertem a pufiriszt és a pufibúzát is. sokszor eszem azt csak nem mindig felvágottal, hanem májkrémmel, tülörtojással, körözöttel, joghurttal, esetleg sült/párolt husival. de én ezek mellett még fogok enni párolt zöldséget is, az olyan finom. kisvegetával, esetleg sajti. hmm. isteni.mondjuk nagyon jó, hogy beszélgetünk, mert így tud az ember mihez tartani!:-)
jó vacsi ötleteket adtam?
ki hány mozgást tervez a héten és miket?a lentebbeket túl még stepper és szobabicó is szóba jöhet nálam.
mondjuk most semmi, mert épp vmi hülye vírus van bennem, és koplalok. végülis jó kezdés, nem?:-)))
Oké!
Csáó:)
én benne vagyok! de asszem nekem nem fog menni hogy betartsam a diétát! :DD sosem ment! pláne hogy sokszor van nálunk baráti pizza, vagy zsíros kenyér parti! :DDDDDDD de azért igyekszem majd, sokat betartani belőle! :DD
és Hanna a szalonna jóó! :DDDDDDD
Amúgy mindenki a saját módszerét használja,a lényeg hogy biztassuk egymást,ne adjuk föl!!!
Na,holnaptól kezdjük??
Hááááát... puffasztott rizs, csirkemellsonka, ezek olyan dolgok amiket nem tudnék megenni még "Norbi" ajánlásával sem. Szóval lehet h ebben nem követlek. :(
Én müzli, gyümi, leves és kásaevő vagyok. Nálam inkább lehet h az a baj h nem rendszeresen eszem, és hát nem vetem meg a sültszalonnát sem (ha már egyszer finom és házi :P).
Nem akarok koplalni,nem is tudnék:))Csak ennek a mennyiségnek a felét enni(szerintem normálisaknál még az is sok...)mint eddig és egészségesebben enni,nem kenyeret zsömlével,szalonnával:)))
De mondom,holnap méregtelenítek,csak zöld tea+gyümi,aztán a többi napokon eszek,csak mást és másként mint eddig.
Utánnanézek a könyvben ,délután megírom,hogy mit tervezek egy napi menüre.
Holnaptól kezditek velem?
Csinálok képet is magamról,aztán meglátjuk a végeredményt:))
Igen!
És eddig mindig az volt a baj, hogy ilyenkor adtam fel:(
Most sikerült átvészelnem!
Háááát, ha továbbra is így stresszelek a meló miatt akkor nyárra mehetek a Topmodell leszek show-ba... :S
Most van egy pici plusz, de csak azért, mert ilyen hülye vagyok. :((
Ha stresszelek, van hogy hetekig nem tudok normálisan enni, aztán ha nyugi van akkor egy átlag ember módjára táplálkozom, de mivel az anyagcserém lelassult, így az azonnal meglátszik. :(
Nem tudnék egy papírra írt diétát sem betartani mert nem tudok akárhol akármit megenni.
Én veled tartok, kéne vmi állandóság az étkezéseimben... de mégis mi a terved djeanett?
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Nyárra tökéletes formába kerülünk :)
- Formába szeretném hozni magam, ehhez kérek segítséget
- Ne csak nyárra, hanem nyáron is hozzuk magunkat formába :) csak zöldség - gyümölcs egy teljes nyáron át !
- Zumba. 3 hónap alatt formába hozhatom magam vele?
- Myasthenia gravis ( súlyos izomgyengeség ).Hogyan tartsam formába magam, hogy ne ártsak az egészségemnek?