Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Koszo te is ugyi vagy nagyon...biztos cagyok bennw,h belebdulsz te is es meg is lesz az eredmenye!:-))
Sokszor eszem tojasrantottat,az pl keszen is fent van,beirom h tojasrantotta,kivalasztom a hagymast(en ugy szoktam enni) es beirom gany gramm vokt!:-))
Orsika, gratulálok a szép eredményhez, most már közel a cél ! Bárcsak már én is ott tartanák ! Ma én is nayon sokat bicikliztem, mert kalóriába is túlléptem, meg hétvégén szülinap miatt 2 szelet torta csábításába estem. Egy óra bicikli, de 2-3 percekre olykor megszakítottam, mert alíg tudtam már üllni az ülésén. Tojásrántottát Ti szoktatok enni ? A kalóriabázisnál ugye mindent nyersen kell lemérni vagy ??? Mindenkinek kitartást kívánok !
Igyekszem...jo a program,tok jo kis utemre bealltam vele...van h kevesebb van h tobb,de atlagban megvan a heti 1 kg!:-))))
Jajj,de jó!!! Gratula! :):) 1 kiló fölött én még nem is fogytam egy hét alatt...:) :) :)
Köszönöm! :) Itt az ideje, hogy életmódot váltsak.
Úgy tudom, igen, de Norbi-liszttel is készítheted. Vagy egy részét turmixold össze.
Sziasztok! Kérdezni szeretném, hogy ha a főzelékeket keményítővel sűrítem, liszt nélkül, akkor az megfelel egyes kódnak? Köszönöm! :)
Köszönöm hogy ezt megosztottad velem, és nagyon gratulálok a fiadnak! :)
A fiacs reggel 2,5 párat eszik meg belőle U1 kenyérrel, a munkája "minősége" miatt pedig két napig szinte csak szendvicset eszik (ez naponta egy Norbi-kenyér). Amikor itthon van két napot, akkor tud "normális" ételt enni, mégis nagyon szépen mennek le a kilók, pedig már nincs nagy felesleg.
Hátőőő,én csak azt írtam le amit az új könyvben láttamm.. :)elég komolyan veszem én is, mivel elég nagy a felesleg amitől meg kell szabadulnom, és amúgy nagyon szeretem a virslit, csak nem nagyon mertem enni az új kódja miatt... :)
ezzel most eléggé újat mondtál, mert a fiam nagyon komolyan veszi, és csak U1-es ételeket eszik, de reggelire főtt virsli van elég gyakran. Nem állt meg a fogyásban. Arról pedig végképp nem is beszélek, hogy 3-as kódút is lehet enni délig, persze leginkább mértékkel.
Köszönöm a válaszodat!:) a kenyeret meg szoktam venni, a nagybevásárláskor, mert nálunk nincs update bolt, de az új könyv szerint a felvágottak és a virsli 3-as kódú ( a nem u1 változat) így azokat mellőzöm...
Meleg szendvics Norbi-féle kenyérrel, vagy lekvárral (mármint ez utóbbi nem meleg). Rántotta is lehet, de tükörtojás, körözött, virsli kenyér nélkül. A reggeli okozza a legkevesebb fejtörést! Túró tejföllel sósan vagy édesítőszerrel!
Sziasztok!
Már egy ideje olvaslak benneteket, Mindenkinek nagyon gratulálok a fogyáshoz.Én alig 2 hónapja kezdtem hozzá, -8 kgnál járok. Szeretném megkérdezni, hogy Ti miket reggeliztek? Mert én kezdek kifogyni az ötletekből... :)
Jó reggelt! Nem tudom, mennyire van az frissítve, mert néhány étel kódját megváltoztatta Norbi az elmúlt időszakban. Gondolom, túl nagy változás nincs!
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! :)
Jó reggelt Mindenkinek :)
És persze gratulálok a - kg-hoz :)
Ma én is elkezdem akkor az életmódváltást, már csak azt szeretném kérdezni, hogy nekem sajnos nincs meg a könyv a kódokkal, nem tudjátok, hogy a netről amit találtam, aszerint csinálhatom?
és ennek örömére törölte magát a hoxáról a bejegyzést tevő
Boldog reggelt Mindenkinek!nekem mar az:-)))
Sut a nap es merlegeltem is...
-1,3 kg!!!
66.1 kilo vagyok most,meg ket het az elso 18 kiloig es meg marcsak 0,6 kg addig!
Sanszos,h meglesz a dolog:-)))))))
Jajjjjjj de boldog vagyok!!!!!!!:-DDDDDDD
A fogyókúránál tudod csak igazán értékelni a levesben főtt kelbimbó ízét :)Azt vettem észre, hogy mióta "éhezem" sokkal jobban érzékelem-értékelem az ízeket.
Kösz Orsi :)
Tervezem veszek egy evezőpadot itthonra. Az állítólag mindent megmozgat. Szombat vasárnap a munkám miatt nem tudok kondiba menni, nagyon hiányzik :((
A vastag kezeimet,és az elég kerek hasamat tutira lefaragta Norbi kic box 1000 kalóriás edzése! Igaz,eleinte csak tellegtem :D De aztán lassan meg lehet tanulni a koreográfiát...És most mindenki dicséri,h milyen lapos lett a hasam,ugy kb 2 havi kemény meló után...Heti 4szer mindig,de volt h 5ször is tornáztam...
Biztos h nem csak viz,viszont az teny,h eloszor attol szabadul meg a legkonnyebben a szervezet...de annak orulni kell,mert a vizesedes nem tesz jot pl a szivnek sem,nemveletlenul szednek sokan akik betegek vizhajtot,h tehermentesizsek a szervezetet!:-))
Hajraaa...meglesz az eredmenye a kitarto munkanak...6 honap utan mar en us latom!megeri!
Egyszer elunk es nahyon nem mindegy milyen minosegben!
Szia! Én is Norbival fogyózok. 10 nap alatt 2,3 kg-ot fogytam. Napi 1 órát járok konditerembe. Futópad meg lépcsőzőgép. Sok húslevest iszok, csirkemellet salátát eszek. Napi két szelet Norbi kenyér vékonyan diétás lekvárral megkenve az édesség helyett :)(Ha valaki azt meri mondani, hogy ez csak a víz volt lelövöm!! :)))
Ja,es udv a klubban!:-)))
Hello!en november elsejen kezdtem,ez a 6. Honappm es holnap merlegelek...majd mrgirom...ha minden a terv szerint megy -17 kg korul leszek holnap:-))
En szobabicozom napi 2* 30 percet,15-15 km!
Nekem nagyon bejott,nem szeretek ugribugriuni es a bicoval pont a kritikus helyekrol mennek le a centik..popo csipo has derek...kozben filmezunk,nem kell eljarni sehova:-)
Idot es penzt is sporolok...
Én csak annyit tudok mondani, hogy üdv a csapatban! :) Mivel én nem vagyok valami sportos, ezért én a duci tréning 2009-es változatát csinálom. A Réka tornát is kipróbáltam, de az nekem túl nehéz volt.
Kitartást, és sok sikert! :)
Köszönöm szépen Éva, én is kivánok mindenkinek sok sikert, és ha nem bánnátok, én is megosztom majd veletek a következőket, legalább lesz kinek elmesélni a sikereket - kudarcokat-, mert itthon nem nagyon tartanak velem ez ügyben :)
További ajánlott fórumok: