Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update programja - tapasztalatok fórum

Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
47985. Sodrika
2013. ápr. 14. 11:18

A helyzet szar de javítható csak tennem kéne érte nyaff majd egy hónap depi után igyekszem kiszabadulni felszabadulni és megszabadulni! :D

Jól estt az érdeklődés köszönöm! Új cikk a naplómban egyébként ennek örömére!

47984. csorenehomororsi (válaszként erre: 47982. - Sodrika)
2013. ápr. 14. 11:15

Mar iugultam...:-))

Helyzet?

47983. csorenehomororsi (válaszként erre: 47981. - Kitrákotty)
2013. ápr. 14. 11:15
Ez a 6. Hobapom,meg 3 hetem van,h elerjem a -18 kilot,amit elso korben kituztem,akkor leszek 65,5...83,5-rol indultam nov.1-jen!
47982. Sodrika
2013. ápr. 14. 11:04

Helló Mindenki!

Tékozló leány igyekszik visszatérni bocsi!

Puszi és kitartás mindenkinek!

47981. kitrákotty (válaszként erre: 47980. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 14. 10:45

Hű, ez jó hír, mármint a sajtkrém... pedig a mascarpone elég zsíros...

Pudingos választ is köszi, kipróbálom ma mindenképp.

mínusz 16-nál tartasz? gratula, elismerésem. Én még most kezdtem, remélem én is ilyen eredményes leszek. mennyi ideje csinálod?

47980. csorenehomororsi (válaszként erre: 47979. - Kitrákotty)
2013. ápr. 14. 08:23

En is szoktam pudingot csinalni,es rendes tejjel csinalom,meg a madartejet is:-))

Es fogyunk...nyilvam ugysem egy literrel eszik az ember belole....nalam neha belefer.

De az elejen pl nem ettem,de most mar igy -16 kilonalneha (mondjuk havi egyszer johet,a krumplival is igy vagyok,h ebedre mar azert beha belecsusszan),

Konkretan a mascarponet nem talaltam meg a felsorolasban,de az uj kodrendszer szerint minden sajtfele 1-es!!

47979. kitrákotty (válaszként erre: 47977. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 14. 07:10

Köszönöm a választ.

Ezek szerint sima tejjel nem....

még egy kérdés: (nem találom sehol a könyvben)

mascarpone hányas kód?

nincs véletlenül valamelyikőtöknek elektronikus formátumban friss kódlistája? egyáltalán létezik ilyen, vagy csak a könyvben elérhető?

47978. csorenehomororsi (válaszként erre: 47976. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 14. 00:26

Fodrasz vagyok,az ausztiai Badenben van egy szalonunk,ahol en is meg a tesom is 20-20 %-ban tulajdonreszunk van,es igy mint tulaj dolgozhatok gyed mellett barmennyit!

Heti egy napot megyek a torzsvendegeim magjat csinalom ilyenkor,mindig szombaton,akkor a mamik vanbak a babakkal d.e.,d.u meg mar apuci!

Szeretem nagyon a szakmam,nekem is jo kikapcsolodas,neg nem mellesleg a penz is jol jon!:-)))

Van kikre kolteni:-))))

47977. csorenehomororsi (válaszként erre: 47974. - Kitrákotty)
2013. ápr. 14. 00:22
Ha szigoruan nezzuk akkor egyes ha zero cukrot raksz es kokusztejet!:-))))
47976. ircsipircsi (válaszként erre: 47973. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 13. 21:37
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent csinálsz a két kisgyerek mellett, ha nem túl bizalmas kérdezhetem, mit dolgozol, milyen jellegű munkát végzel ,
47975. Kisbundi
2013. ápr. 13. 17:42
Helloka! Nagyon sokan vagytok,ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat, hogy pajzsmirigyproblémákkal küzdötök. Nekem más gondom lenne. Lenne esetleg olyan valaki, aki vérhígítót szed?
2013. ápr. 13. 07:17

Sziasztok!

update-es receptekben tudtok nekem segíteni?

pl. most az érdekelne, hogy ha a pudingot megfőzöm, de édesítőt teszek bele cukor helyett, úgy hányas kódú? (oetker puding, főzős)

köszi a választ. :-)

2013. ápr. 13. 07:13

Igen...korai vagyok,mar tulvagyok a bicozason,hajmosason,tusolasob is:-))

Megyek dolgozni ma en is!:-))

47972. jojócska
2013. ápr. 13. 06:48

Jó reggelt Csajok!

Látom Orsi Te is nagyon korai vagy ma :-)

Én sajnos megyek melózni,de előtte felnéztem hozzátok.

A sajtos kenyérdarabkákat én is kipróbálom,jó ötletet adtál :-)

Hurrá,süt a nap Ircsipircsi! Annyira jó tőle a hangulatom :-DD

Tegnap találkoztam két olyan emberrel is,akiket már hónapok óta nem láttam.Képzeljétek mindketten azzal kezdték,hogy hűűű mennyit fogytam és de jól nézek ki!!! ettől is nagyon jól érzem magam.

Legyen szép tavaszi napotok,millió puszi Nektek!!!!

47971. csorenehomororsi (válaszként erre: 47970. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 13. 05:44

Volt,igen!:-))

De ne legyen buntudatod,ettol nem szabad megrekefni,en is ugy voltam vele,h ez van,kovetkezo nap folt kov....

Semmi bajom nem lett....fogytam tovabb...

2013. ápr. 12. 22:30
Hát a mai napot elbaltáztam, mert csavarogtam Pécsen és még fagyit is ettem, de holnap majd odafigyelek... Orsi Neked volt olyan napod novembertől, hogy vétkeztél ? Én már előre félek, mert lesz szülinap, ballagás nálunk.Már várom, hogy süssön a Nap!!!
2013. ápr. 12. 15:56

Hello Csajok!

Ugy kivantam vmi sos ragcsat ma...de se idom se kedvem nem volt sutni..

Kiagyaltam,h felvagok norbi kenyeret csikokra,reszelt sajtot raktam ra,ey 10 percre bedobtam a sutobe...

:-)))

Tok jo vokt filmnezes kozben elragcsalni!

Ilyet tobbszor fogok csinalni,ha megyek vhova,viszek magammal,h meg veletlenul se csabuljak el ha ehes vagyok:-)

Pl ha setalbi megyek a babakkal...tok jo alternativa!:-)

47968. csorenehomororsi (válaszként erre: 47967. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 12. 08:14

Szia!

En is ugygondolom,h megerdemlik amit elertek...mibdenki elott ott vokt a lehetoseg,csak ok meg is ragadtak!ennyi...aki irigy nyelje le a bekat!:-ppp

A rendszer akkor is mukodik!:-))

A bico:-nem valtoztatom a nehezseget,egy fokozaton lenyomom a fel orakat!

Ellege utabaolvastam mikor elkezdtem,es en nem izmot akarok epiteni,hanem eloszor fogyni.szalkasodni,meg allokepesseget javitani!en ezt szurtem le magamnak az infokbol,h igy jo lesz....es ugy nez ki,mukodik!

Szombat estet szoktam kihagyni,mert szombatonkent melozok...reggel lenyomom a fel orat,de este mar nibcs ero ra!amugy a tobbi nap nem hagyok ki egyet sem!elvezem,meg jol esik a tudat,h mozgok vegre....tobb evi tunyulas utan!:-))))

47967. ircsipircsi (válaszként erre: 47966. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 11. 20:51
Ez így van ,ahogy írtad, sok ember írígy és mindenfélét belemagyaráz. Én pl. azt sem értem, amikor a Norbiékat támadják, létrehoztak valamit ami működik, aki nem akarja ne használja, viszont sok embernek segítség, hogy vannak ilyen termékek, melytől az éhségérzet elmúlik, fogyni lehet vele és mellette ízletes is. Az egyhangú tojásdiétától én biztos megbolondulnék. Egyébként tartasz szabadnapot a bicajozásban ? Gondolom izomlázad nem szokott lenni. Tekerés közben változtatod a nehézségi fokokat vagy , hogy csinálod ?
47966. csorenehomororsi (válaszként erre: 47965. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 11. 19:36

Kozbe belefer,vegulis nem pizzazni mentel...:-))

Kb en is arra saccolnek,ettermekbe is hasonlo adagokat adnak husbol...

Most kiprovaltam amit kerdeztel,de csak a kajanev alapjan lehet keresni,csak kaloriat nem enged berakni

Max azt tudod megcsinalni,h uj kajanak felveszed!

Koszi!azok is!este 7- kor letesszuk oket,maguktol elalszabak egy kis duma utan,amit egynassal foltatnak le(szerintem megbeszelik az adott bap esemenyeit:-))

Reggel 3/4 7-kor kelnek,esznek,aztan fel 9- ig meg durmolnak.ebed elott 2 orat alszanak,neg ebed utan meg egy oracskat szundiznak!

Nagyon nyugodt es jo babak,egy panaszszavunk sem lehet rajuk!:-)))

Szerencsesdk cagyunk,a fogaik is ugy jonnek h eszre sem vesszuk szinte,csak mar mikor ott xsillog a szajukban!:-))

60 az alomsuly....ott megallok!:-))

Mibdenki dicser ezerrel,sot kedvet is kaptak a rokonsagvan es a barati korben is...vki bicozni kezdett el rajtam felbuzdulva,van aki norbizni...valtozo!:-)

A csalad folyamatosan pozitiv visszajelzeseket ad,anyukam ma vitte el 4 gatyomat leszukiteni,es jo ertrlemben ki vokt akadva,h mennyit kellett betuznie a gatyakbol:-)))

Van aki negativ,azt mobdja tuti nem eszek semmit,mert nem hiszi el,h a norbitol meg a bicotol jott a valtozas es faggat,h neki nyugodtan megmondhatom mit szedek....:-)))

En meg mondtam...c vitamint vazzeg:-)))

Hihetetlenek amugy az emberek,elobb hisznek vmi kamu csodaszernek mint a befektetett energianak!

Volt olyan is,aki konkretan rakerdezett,h szul utani depim van,kikeszitenek a babak,azert fogyok?????

Rohej...

Bazira nem ugy nezek ki mint aki depis,vilag eletemben mosolgos vidam voktam...nem is ertem!

Szocal sok hulye van,de ezeken jot rohogok:-))))))

2013. ápr. 11. 19:09
Szió !! Kösz a választ. Én ma kicsit bűnöztem, mert 2 nap szabit kaptam és elmentem csavarogni , reggel update kenyér , de délben vagyis 13.30-kor kínait ettem szezámmagos csirkét. Fogalmam sincs, hogy hány gr lehetett amit adtak én 250 gr-ra saccoltam. Szerinted hány gramm lehet egy adag ? Hogy kell beírni a kalóriabázisba, ha egy terméknek tudom a kalóriaértékét és nem akarom keresni ????? Tavaly a barátnőmmel eljártunk futni a focipályára, de minden alkalommal elmondtuk, hogy nem szeretjük a futást, de azért mentünk. Jó babák a gyerekeid ? Sokat alszanak ? Egyébként tündériek !! Neked a 60 kg a kitűzött cél ? Szerintem ott feltétlen állj meg, az alá már ne fogyjál. Hogy reagálnak a barátnőid, rokonaid az eredményedre ??
47964. csorenehomororsi (válaszként erre: 47962. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 11. 05:44

Szia!

Kezilabdazik,kick-boxolt 13 evig,meg kondibajar,meg nyaron futni...

Imad sportolni...meg enni:-))

Mi imadjuk a kenyeret...sokan monjak h rossz ize van....haaaat en nem erzem,meg uresen is szeretem:-)

Naggggyon ugyi vagy.

Ket baratnom es a tesom is elkezdte a kaloriaszanolgatast,nekik is nagyon bejon.

Az egyik a legjobb baratnom,o nagyon meghizott terhesseg utan,101 kilorol indult,4 honap alatt lement 88-ra,de ott megallt...1 hete csinalja a szamolgatast,es masfe kilo lepattant....olyan boldog,

O pl most csak annyit csinal,h irja,mibden nap csokizik is,azt mondja arrol nem bir lemondani,es igy belefer neji,h kontrollalni tud mindent amit megeszik.nagy segitseg ez neki....

Bejott mibdenkinek ez az oldal....

En is ma reggel mereszkedtem,67,3 voltam,szoval hetfoig megint meglesz az 1 kilo varhatoan.:-)

Ebben az utemben meglesz a gyerekek szulinaphaig(06.14) a 60 kilo a bazis szrrint,orulok,mert alapjaraton a szulinapomig terveztem (10.03),de ha megy elobb is...miert ne?

Es eszek rendesen,egyeltalan nem ehezek:-))

Levest sokszor eszunk,szereti a ferjem is a zoldsegleveseket.

A kedvencem a bolognai spagi szerintem elozo eletemben olasz lehettrm,mert mindennap ellennek vele es jo,h ebben a programvan arrol sem kell lemondanon:-))))

Egyszeruen imadom az updateot:-)))

Szeretjuk a spenotot is,az is johet minden mennyisegben...

47963. ircsipircsi (válaszként erre: 47958. - Karolinna)
2013. ápr. 10. 22:50
Mennyit fogysz úgy kb hetente ?
47962. ircsipircsi (válaszként erre: 47961. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 10. 22:47
A férjed is sportol valamit ? A Norbi kenyérnek szerintem jó íze van én mostanában kevés kókuszzsírral kenem meg, mert, hogy az kedvező a pajzsmirigyre. Mostanában mi a kedvenc ételetek ?? Levest milyen gyakran szoktatok enni ? Mai napot mínusz 898 kcal zártam. Minden jót !
47961. csorenehomororsi (válaszként erre: 47959. - Karolinna)
2013. ápr. 10. 09:47

14,5-ot,most 84-5!99-rol indult!

En most jarok 16-nal,ma 67.6 voltam!!:-)))

47960. csorenehomororsi (válaszként erre: 47955. - Karolinna)
2013. ápr. 10. 09:45
Ez a plusz amit elegetek...2100 kb a szervezetem alapegetese,ehhez jon a ket edzes,olyan 2500-600 a napi egetes,es 1400 kaloriat eszem napobra!ebbol a ketto kulombsegebol jon ki az 1100 amit pkuszban elegetek!nen anbyit eszem,tudom h az karos lenne!
47959. Karolinna (válaszként erre: 47954. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 10. 09:00
A férjednek gyorsan ment, hány kilót fogyott összesen? Grat. neki is! :-)
47958. Karolinna (válaszként erre: 47953. - Ircsipircsi)
2013. ápr. 10. 08:58
Szia! A -7-800 kcal is fantasztikus eredmény, én -6-700-al nagyon szép ütemben fogyok (igaz én a sportolással elégetett plusz kalóriákat és evési lehetőséget nem használom ki). Szoktam enni akár este 8-9-kor is, csak nem sokat, pl. egy norbi joghurt + zabpehely.
47957. Karolinna (válaszként erre: 47951. - Doryyy)
2013. ápr. 10. 08:54
Szerintem is érdemel felkeresned a kalóriabázis oldalt, a legtöbb norbis kaja is fenn van, lehet hogy a fehérje-szénhidrát-zsír arány a gond és nem is önmagában a kalória mennyiség. Meg hajlamos az ember (főleg én :-) azt hinni, hogy milyen keveset evett, de amikor leírom feketén-fehéren mennyi is volt az a kevés, jön az álmélkodás....:-D
47956. Karolinna (válaszként erre: 47936. - Csorenehomororsi)
2013. ápr. 10. 08:50
Még hátra van 5kg (újra 57 vagyok), most nagyon észnél kell lennem nehogy elbízzam magam, hogy milyen könnyen megy.:-))) A magasságomhoz képest még kell az a -5.
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook