Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm a biztatást!:-)
hát igen - arcról nem igazán mondaná meg senki, hogy mekkora utánfutó tartozik hozzá:PPP (ez 14-18 évesen is így volt)
habár most az is szépen megy ám lefelé (sajnos a cici is)- folyamatosan dicsérnek - sőtt már a főnökeim is azt kérdezik, hogy még mennyi a cél:-)))
Orulok!:-))))
Szupi h izlenek a finomsagai,mi is imadjuk!!!!:-)))
Nem banom...latod,holnap bele is bujok a regibe...rohogok egy jot.....bar a cicik is fogytak...annak nem orulok:-(((
Csini vagy amugy a kepen,megneztem!:-)))
Megnem mondanam h hany kilo vagy...arcrol!:-)
egyenlőre 15 a következő
azt majd meglátom hogy nézek ki:-)
Le a kalappal...:-))))))
Elore jo etvagyat a fini langoshoz;-))))
Megerdemled....aztsn jon a kovetkezo 30??
Sziasztok!
Nekem is megyeget:-) még 1 kiló és a -30-at elérem
az azt jelenti, hogy 140-ről most 111 kilónál tartok
ha elérem a -30-at, akkor tuti megeszek egy fokhagymás,tejfölös,sajtos lángost:-)
Gratula mindenkinek!
A szabályokat mi hozzuk és néha érdemes megszegni, hogy újult erővel tovább csináljuk!
ez jó a léleknek és a szervezetnek is:-)
Koszi Csajok!
Olyan boldogsag ez nekem...:-)))
Most mar en israerek elerni a 60-at,tudom h sikerul...:-))
Az meg mar mindegy h 7 v kilenc het alatt!!!:-))
Raerek
Gratulálok Orsi! Szép munka volt.:-)
Nálam maradt az 56 kg, de nem vagyok elkeseredett. Úgy érzem, hogy szüksége van a szervezetemnek erre a stagnálásra. Biztos beindul újra a fogyás, amikor készen lesz rá. Nem akarom sürgetni és kizsigerelni a szervezetemet nagyon alacsony kalóriás étrendekkel, annyira már nem sietek.
Szép napot mindenkinek!
Merlegeltem!
Ppntosan 65.5!!?megvan a kituzott -18 kilo igy elso korben,raadasul meg is van a bajom!;-)))
Centiti is mertem...
A november elsejei indulohoz kepest lement
Csipo-17 cm,derek-24 cm,comb-12 cm,has-20 cm!!:-))))
Megeri csinalni:-))))
Irany a 60
Igen...:-))
Napkozben ezert eselyem sem lenne sportolni,viszont este meg nem akarom elvenni a kozos idobol h vhova elmenjek ottoltsek minimum egy orat ha mar fizetek erte...aztan haza...
Ki itelezhetetlen,ezert jo alternativa.h a Jezuska hozta nekem a szobabicot:-))))))
En stobabicozom minden nap 2*30 percet...nekem bevalt,pont a kritikus helyeimrol mennek le a centik...csipo!!!!has genek comb.
Plusz nem kell eljarnom sehova penzert...ket 11 hobapps babank van itthon,szoval az ido es a penzt is megsporolom.kozben filmezni szoktam...:-)))5.honapja csinalom
Egyet értek Orsival.
A 120 g CH még nekem is kevés - holott nekem igazán oda kell figyelnem a kezdődő cukorbetegség miatt(130 g ch).
Különben Norbii azt írja, hogy minimum a 120 g CH-t meg kell enni! és nem azt, hogy csak ennyit lehet enni!
Tilos a szénhidrátot teljesen kiiktatni- az ugyan úgy kell a szervezetnek, mint a fehérje és zsír
"a szénhidrátok sokszor olyan B vitamin források, melyek az idegrendszer megfelelő működéséért felelősek"
Ha pedig nincs csinál magának és ez által tesszük tönkre a szervezetünket.
Ha valóban lassú UP1 felszívódású szénhidrátot tartalmazó ételeket eszel, akkor biztosan elindulnak a kilók lefelé és aki nem cukorbeteg nem kell a szénhidrátot annyira számolgatnia.
A 120 g a cukrosoknak van beallitva,h ne terheljek a hasnyalmirigyuket feleslegesen,ami amugy is tropa!
Ha nincs ilyen gondod ehetsz tobbet is,es a norbi azert jo,mert lassu felszivodasu szenhidrat.....
Magyarul nem kuldi a kajaival egekbe a vercukorszinted,nem lesznek falasirohamaid,majd pedig kajakomad es egyorara ra ismet zabalhatnekod!
Magyarul ha folyamatosan szinten van tartva a vercukrod kevesebb kaja is eleg!
A masik....ha kevesnek erzed a kajat...sportolj ha eddig esetleg nem tetted...amennyi kaloriat elegetsz,annal tobbet vihetsz be egy nap!
En sajat tapasztalatbol mondom inkabb sporttal kompenzalj mint kaloria v szenhidratmegvonassal...az hosszu tavon nem jarhato ut!