Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
En itt vagyok...csak nincs tema...:-)
Bicozom minden nap ketszer valtozatlanul,tartom a kajat!hetfon lesz az uccso merlegelesem az elso celig(65,5/ez a -18 kilo amit kituztem november elsejen),ma 65,4-et mertem..sanszos h meglesz a dolog:-)))
Mi ez a nagy hallgatás itt? Hova lettetek csajok?
Tegnap bűnöztem,este pizzázni voltunk... Jó, hír, hogy most nem ettem meg egy ültő helyembe az egész pizzát, rossz hír, hogy megnéztem este a kalóriabazisba, hogy egy szeletbe 300-nál is több kalória van, én pedig 3 szeletett ettem.....
Na de most a május örömére irány előre, legközelebb pedig update lisztből sütök én otthon pizzát! :D
Próbáltátok már otthon elkészíteni a pizzát update módra?
Naaaaagy gratulaaaaaa!
Szupi ugyes vagy!!!!
Hajra.....:-))))))
Tenyleg megeri....plane mikor nap mint nap pozitiv visszajelzeseket,bokokat kapunk!:-)))))
Sziasztok!
3G kenyeret eszem.Szerintetek hány szeletet lehet egy nap?
A sovány túró natur johurttal + fagyasztott gyümölcs egy müzlis kis tálban az lehet enni naponta?(édesség helyett?)
Vettem tepertőkrémet (Norbis!),nagyon finom reggelire szoktam azt enni!
Sziasztok!
A munka miatt nem volt időm fórumozni az elmúlt hetekben, de csinálom a fogyit. Jelenleg 56 kg vagyok, szóval a heti fél kilós fogyási ütem van, amivel tökéletesen elégedett vagyok. (január 1.-től -12 kg és még vagy már csak 4 kilót kell leadnom a célig)
Már azok is megállítanak a "milyen jól nézel ki" mondattal, akik naponta látnak, ami nagyon lelkesítő így az 5. hónapot megkezdve. (és az új ruhák is segítenek a kitartásban :-)))
Mindenkinek gratulálok a fogyáshoz és méginkább a kitartáshoz! Hajrá mindannyiunknak, megéri! :-)
Szupi!gratulalok...udv a 6-osok klubjaban....:-)
Boldog vagyok h a 8-asok klubjabol ide kuzdottem magam en is vegreeeee:-)
Isteni a lekvarja...mi nagyon szeretjuk....nem olyan mintha tomeny cukrot nyalogatnal barack izesitessel...fini!
Majd irj h izlett!:-)))
Koszi:-)
Na,es milyen eredmenyt hozott a kura?kipucolodtal?fogytal vmit tole?
Mit jelent nalad h tobbe kevesbe?:-)
Ugyi vagy h futottal...fel ora is szep nagyon!:-)
Az kaloriaban kozel annyi,mint az en ketszer fel oras tekereseim..szoval gratula,tenyleg ugyes vagy!:-)))
Ha szep ido marad(bar esot mondabak)akkor szerintem mi egy hatalmas setara megyunk a gyerkocokkel...:-))
Ha nem tudunk elmenni,akkor otthon jatszunk majd...:-)))
Elvileg 15 perc mig bemelegszik a szervezet es beall a pulzus a zsiregeto tartomanyra....
Szoval ha ebbol indulunk ki,kar pont akkor abbahagyni....
Meg 25 perc utan mar iuzadsz is,elfaradsz,azt most mondom,h nem lesz erod es kedved egy nap tobbszor visszaulni,bar nyilvan nem ismerem a motivaciod es a tenni akarasod...de sanszos,h nem lesz!
Hidd el..
Mennyit tekersz naponta?
Az első 2 kg lement nagy nehezen. Szombaton elkezdtem nyomni a szobabringát, de bajban vagyok, hogy mennyit kellene ahhoz tekerni, hogy jó legyen!
Szupi...gratula neked is!
Minden gramm fogyas a celunkat szolgalja...a lenyeg,h haladunk...:-)))
Jovo heten azert rrmelem tudok korrigalni...:-)))
Megvolt a merlegeles...65,8 kg,-0,3 a mult hetfohoz kepesr,de ugy,h tegnap reggel 67,8!!!! Voltam....
Tele vizzel...plusz a szombati nem edzes egy kiados vacsival megspekelve.....igy nezve elegedett vagyok,h vmi megiscsak lement rolam...:-))
Meg egy het az elso celig es mar csak 0,3 kg addig!
En itt vagyok....:-)
Jo lenne ha mar ott tartanek....:-))))))
En holnap merlegelek...
Mult hetfon 66,1 voltam,szombat este mi is bevacsiztunk az uramnal:-)))
Reggel raaltam a merlegre....67,8 de nem volt wc,meg szombaton edzes sem...:-(ma reggel is edzettem hyors,meg most este lenyomtsm meg egy ora bicot,66,8 voltam...reggelig remelem meg kialszom par dekat magambol...:-))
Reggel bico megint,aztan pattanok a merlegre...remelem legalabb az elozo heti sulyt elerem,a fogyasban mar nem bizom...de majd jovo hetsn:-))
De azert beirom mi lett a vege a habzsi-dozsinek;-)
58,25!:-)
Tenyleg!a bazis szerint is!
Lányok,
Tudjátok, hogy az update kenyerek KALÒRIATARTALMA mennyi egy szeletben? Köszönöm!
Igen jol latod...es ha ugy nezzuk az araval egyenesen aranyos amit nyujt!:-)
Draga,de jo!
De a xilit is jo,ezt mindenki maga merlegeli,mire aldoz a keretebol ami rendelkezesre all...