Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Ne csüggedj. Nem tudom, hogy mozogsz e de ha igen ez a többlet lehet ám az is, hogy kezdenek erősödni az izmaid.
Amikor falási rohamaim vannak akkor megpróbálok 1 kódú ételekből enni.
Ja még egy tipp még mielőtt megjönne akkor is többet mutathat a mérleg, azt hiszem a vízvisszatartás miatt. Eleget iszol?
Ja ami még nálam bevállik egy pohár vizet iszok.
Sokszor a szervezet még a szomjúságot is éhségnek él meg. Próbál d meg hátha.
Ha meg nagyopn nagyon nem megy akkor veszek egy updates pudingot. :)
Megkérdezhetem,hogy mennyiről kezdted?Nekem ez a nyamvadt két kiló is keservesen ment le.
Értem , és a Dia-well. tészta az ugyanolyan mint a norbi tészta? vehetem 1-es kódnak ...vagy az is csak délig ?? köszönöm előre is a választ:))
Köszönöm,megnyugtató.Négy hete kezdtem,és már nagyon ki voltam éhezve valami sütifélére.Megsütöttem,ettem,aztán jött a lelkiismeretfurdalás,hogy most mindent tönkretettem.Ráadásul a mérleg is többet mutat mint egy hete.Ti hogy vészelitek át ezeket az ingadozásokat?
Igen ha U1-es összetevőket használsz akkor az U1 lesz és eheted este is. Persze a mérték az érték mint tudod.
Sziasztok!
Én Január óta próbálom betartani az Update módszert. Volt olyan , hogy feladom, de erős voltam és nem tettem. Édességen és liszten kívül mindent eszem, a kódok figyelembe vételével. Tornázom is. :) És már 9 kiló lement. Kitartást aki Update szerint étkezik. :D
Magyaros fitt zöldborsófőzelék, roston sovány csirkemell csíkok én ezt ettem ma ebédre finom és laktato volt.
Nekem izlett tegnap és ma is azt eszem.Jo étvágyat hozzá!!
Sziasztok.Valaki segítene?Ha meggyes piskótát sütök U1-es lisztből,negyedkanalas U1-es cukorból,akkor az 1-es is marad?Ugyan ez a stíriai metélt is ezekkel a hozzávalókkal?És egész nap ehetőek?Vagy a jóból is megárt a sok?
Ma jön az első egész napos Update menüm!Kíváncsi leszek!
Sziasztok!Én eleve nem nagyon eszem tésztát,csak kb.havonta 1-2-szer.Régebben volt a Cor@ Harmony márkájű tésztája és nagyon jó paraméterei voltak,majdnem olyan mint a Norbisnak,de legutóbb már nem találtam a Coräban belőle.Így most a Tesc@-ból veszem a zöld zacsis durumot,vagy a Diawell-es tésztákat/ugyanaz mint a Norbis/
*ezerszer, bocsi elírtam, kicsit korán van még...:)
Természetesen ezerszser jobb mint a sima lisztes tészta. Viszont az Update tésztáktól rosszabb. Ez is egy alternatíva, szerintem nyugodtan eheted délig. :)
Tudnál márkát írni? Vagy kalóriaértékeket? Még keresem a tészta alternatíváját, ami kimondottan ch csökkentett, annak horror ára van. :(
Sziasztok! vacsira mit szoktatok enni?
Igen arra..és nem tudod h milyen kód?? mert a könyv szerint az új kódok alapján 3-as a durum... a neten meg 2-es. Érdekes :))
Arra gondolsz aminek zöld a zacsija?n szoktam olyat venni és nem rossz egyáltalán.Már teljesen megszoktuk,a férjem is hajlandó azt enni köretnek.És elég jól telít.
Sziasztok.....teljes kiőrlésű durum tészta már van ilyen is ??? szép barna színe van tescos:) vett már vki ilyet és milyen ízre. Én eddig mindig Norbi tésztát vettem , de hosszú távon elég húzós lenne rájöttem :))
Megtudnád írni nekem is priviben hogy hol is kaphato és mi a neve ennek a kenyérnek???Köszi!!!
Szerintem is de köszi a válaszod az éjszakai kaja nehéz de kitalálok valamit az egész ejjelt meg nem bírom ki azert fizikai munkat is végzek nem nehéz de mégis ha nem eszek szédulok és reszketek ezért gondoltam a pufira szia!!
Nekem is ez a problémám,hogy éjszakázok is és olyankor nem tudja az ember hogy mit egyen?!Én régen estére pufibúzát ettem vagy pufirizs szeletet és mégis fogytam 30kg-ot,szóval szerintem jó lesz az.
Akkor ne tudom mire gondolsz?Elküldöd a nevét priviben,ha már itt nem akarod leírni?
Hát ez az a régi oldalakon 1-es kod az ujakon2,3as így hát nemtudom de mikor éjjeles vagyok jo lesz ez is!!
Nem. Még annál is van olcsóbb és finomabb. :) És félkilós kiszerelésben.
Vagyis nem te, mert te tudod, szoval nyugodtan lehet enni szerintem is :-)
További ajánlott fórumok: