Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Enci, most hozzád lenne egy kérdésem: most akarom megsütni a csokis rostkekszet, de vaj helyett joghurttal. Abból is uannyi, 10 dkg kell a tésztába?
Előre is köszi a választ, és bocsi, biztos már leírtad ezt is valahol csak most nincs időm visszaolvasni...
oke, megnezem - bar nem vagyok ketchupos! olvasgatok en minden cimket, azzal nincs baj, csak a tablazatok nincsenek a fejemben, h viszonyitsak :( ezert lepodtem meg, mikor egymas melle tette mindkettot! Vemlyik nap azt neztem a boltban, h a light chips es a "normalis" kozott sincs kaloria kulonbseg!!! - persze ez csak ket adott zacsi osszehasonlitasa volt, biztos vannak elteresek ettol is!
es megegy: talaltam, egy puring cream nevu tunemenyt, kivancsi vagyok, hanyas koddal dijaznatok?! 131kcal/100g, 2,5g feherje, 4,5g szenhidrat, 11,4g zsir - nekem ez a 12%os tejfol ertekeivel vetekszik! de ez edeskes, es tejszin allagu!
Szia!
Én kérdeztem a fruktóz- édesítő felcserélését. :)
És ilyet hol tudok venni? Bioboltban lehet?
De a Norbis fagyi finomabb volt (legalábbis szerintem) és volt benne L-Carnitin. A Bérestől a túró ice light az igazi, kár hogy ilyenkor már nem lehet kapni:(.
Valaki írta a norbis könyvben a piskóta receptet az 1-es, és nem lehet édesítővel helyettesíteni mert akkor nem lesz olyan az állaga és nem lehet belőlle tortát csinálni. Amúgy a fogyj sütivel könyvbeben sok olyan piskóta recept van amibe édesítő kell akkor próbáld meg azt.
Sziasztok, ha a gyros fűszerkeverékbe a gyártók cukrot raktak az mennyire gáz, ellehet tőle tekinteni?
én amin ma ledöbbentem hogy a délhús sonkafelvágottjába olyan össze tevő is van hogy "glükóz-szirup"... azért ez picit erős... minek cukorszirup egy hentesáruba?? lassan már az asztali sót is cukorral hígítják...
Sziasztok!
Nézegetem a sütis könyvet, és lenne 1-2 kérdésem (főzni tudok, de sütni abszolút nem, így nézzétek el, ha hülyeséget kérdezek). Itt van pld. a piskóta recije, amibe fruktóz kell. Ha folyékony édesítőt használok, abból vajon mennyi kell?
meg utána azt írja a könyv, h öntsem hozzá az összekevert, 2 féle lisztet. Ezt nem egészen értem, hiszem csak a sütis liszt kell hozzá. Vagy ez 2 féléből van keverve, és így érti?
Bocs a butaságokért, de 1 kezemen meg tudnám számolni, hányszor sütöttem, még az is sok lenne...
Szia(sztok)!
Én már alig várom, hogy újra a régi lehessek :-) Bár már nálam is előkerült egy pár régi cucc a szekrényből, olyan jó érzés, mikor rámjön :-)
Gondolom, csak oklevél és még vizsga sem lesz a végén! Senki nem kéri számon a tudást, akkor mi értelme :)?
Privi ment! Nem kell sietned, csak ha időd van és a torna része nem igazán érdekel (testépítés).
Inkább a te tanácsaidra számítok ezen a téren :)))!
Képzeljétek Lányok!
Én "magasságomból" adódóan szerettem a magassarkú cipőket, de mióta több volt rajtam 10 kg-nál, leszoktam róla. Nagyon fájt a talpam és szélesedett is a lábfejem. Most, hogy sikerült 6 kg-tól megszabadulnom, megint felvettem a magassarkú cipőmet, bár kitörte a sarkam :), mégis fantasztikusan éreztem magam! Mintha visszaadták volna a nőiességemet!
Na, ha még a ruháimban is visszatérhetek a "stílusomhoz", az lesz az igazi :)))!
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látszik ez a kérdések napja:-)
Mi a helyzet a kaukázusi kefírrel? Én mostanában nagyon rákaptam, nagyon ízlik. DE a zsírtartalma 3,7-es? Ezt ehetem este szerintetek?