Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
én a héten sütöttem göngyölt darálthúst... nagyon finom lett...
50 dkg pulykacomb darálva
2 tojás
majoránna
őrölt piros paprika
1 hagyma
só
bors
15-20 dkg sovány sajt
10 dkg gépsonka
a darálthúst, aprított hagymát, tojást, fűszereket összekutyuljuk..
alufóliát(v. sütőpapírt kiolajozunk) és ráterítjük a masszát... pakolunk rá gépsonkát meg sajtot... felgöngyöljük, és megsütjük
én ezt ettem ebédre a napokba savanyú káposztával meg puffasztott rizzsel...
Hát valaki mostmár irja le pontrol pontra hogy csináljam a csokis rostkekszet...mert én másodjára is elszúrtam...
a héten tök büszke vok magamra,teljesen nem csábultam el semmiféle egészségtele dolognak...máris lazábbak a nadrágok....D
Kérdés: ma este sütök körtés muffint (holnaptól 3 nap suli). Ha teszek bele mákot(natúrt) 1-es lesz? És az szerintetek passzol az ízéhez?
Milyen kaját vigyek????SOS segítsetek. A rántottás szendvicsen kívűl...
igen, a tortak U1esek, a cipocska kettes
beirom a receptjet annak is majd, ba azt hiszem, a forumba irtam le anno...
az apak napi torta az hogyan keszult?
ha mar ennyien nyaggatunk a receptekert, en is sorba allok :))
es az is ugy tunik, hogy tk lisztbol ,vagy valami dietasbol keszulhetett...
vagy megsem ?
Sziasztok! Új vagyok itt, ez a cipó egyszerűen idevonzott, annyira jól néz ki! :) Hétvégén ki is próbálom azt hiszem. Jól értettem, hogy ez update 1-es? Akkor azt fogom enni reggeltől estig szerintem. :)
Még csak most kezdek áttérni az update módszerre, próbálok olyan kajákat enni, csak hát a vacsorával vagyok gondban mindig. Lecsó, tojásrántotta, virsli, egyelőre ennyi az ötlettáram :))
Köszi a cipó receptjét! Ennyien még nem követeltek egy receptet :DDD!
Ha lesz időd azért a tortát is rakd már fel légyszi, persze ha az is belefér az Update-be!
a torta recepjet nem tehetem fel, mert egy nap csak egyet lehet! - most olvastam :(
De mirinda az alapja, joghurt-edesito-piros gyumolcs-zselatin a kozepe, s tojashab a teteje! nagyon egyszeru, fincsi es dekorativ. Ha ennel reszletesebb info kell rola, akkor kerdezzetek
sziasztok csajok, engem is erdekelne a recept az az isteni kinezetu torta receptje :))
06.19 :)
Huuuu, de profin tudsz sütni :)! Recept? Lila hagyma van benne, csak úgy simán?
Azt a 06.19-i tüneményt is részletezhetnéd!