Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt valaki?
Fogytam egy kilót bár ez valószínűleg annak tudható be,hogy ma megkaptam a felmondást mivel megszűnik a cégünk :-(
Nehéz hónapok jönnek,mert nem ismerem az itteni nyelvet.Szóval már ne csak amiatt szorítsatok,hogy lefogyjak.
Az, hogy neked mennyire megterhelő a "közepes" tempóban (ez elég relatív meghatározás), azt nem lehet így az éteren keresztül tudni :o)
Akkor most nem értem... :) A zsírégetéshez kardio kell vagy aerob? Bocsánat az értetlenkedésért... :)
A közepes tempóban levő futás, kocogás aero, vagy cardio? és melyik jobb fogyásra?
Sokan tévesen ugyanarra az edzésre használják a két elnevezést. A kardió edzés valójában állóképességi edzés. Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát.
Köszönöm Villers. Ha másnak van még ötlete konkét dvd-re írjátok meg légyszi!
Más: A fogyj sütivel könyv meg van valahol neten ahonnan letölthető?
Villers,milyen élettani változások vannak a cardio és az aerob mozgás között???Számomra ez nem igazán tiszta...vagyis inkább egyik könyvben ez van a másikba meg az...
A cardió mozgás az, ahol a pulzusod hosszabb ideig megemelkedett állapotban van. Sokan keverik az aerob mozgással. Az aerobnál az optimális pulzus 110-140, életkortól függően, míg a kardiónál az efölötti. Általában a kick-box, tae-bo, ducitréningen szoktak ilyenek lenni...
az igazság az, hogy a vacsoracsatában hallottam róla először pénteken és felkeltette az érdeklődésemet
Sziasztok!
Üdv az új héten mindenkinek! annyira jó benneteket olvasni!
Kérdés: mi az a Cardio mozgás, miért jobb, mint más? És konkrétan tudnátok ajánlani dvd-t ezügyben?
Sajnos tegnap durván bűnöztem...mától vissza a rendes kerékvágásba...
Én se tennék, csak a hagymát, sót, fűszereket, és a végén édesítőt...
megnéztem ezt a receptet, én nem rakok bele semmi zsiradékot, sima makoi hagymabol is isteni.
De lehet hogy ez is finom, csak zsirosan nem tudom milyen lehet ...
Hagyma-korte az valoszinuleg borzalmas is lehet.
de a jo hagymalekvar az verhetetlen.
én foztem tobbszor, de cukorral. sima lekvar csak barack vagy mas gyumolcs helyett hagymat fozol. én fél karikara vagom mert ugyis teljesen szétfo mire besurusodik.
5 csillagos éttermek pikans sajt kiséroje.
Előre szólok, hogy nem kipróbált recept (legalábbis általam nem) :o)
köszi elmentettem, engem minden ami hagyma érdekel:)
Szerintem nem kell keverni mással, akkor jó, csak ugye ne lekvárt várjon az ember. Viszont grill húsokhoz, zöldségekhez, sajtokhoz jó...
Én eccer vettem Németben a piacon hagyma-körte lekvárt...az életemben soha, de soha olyan szart nem ettem..már bocsánat:)
Ez a hagyma lekvár engem érdekelne. Van esetleg recept hozzá? Köszi előre is a választ
Ha sokáig főzöd összeáll cukor nélkül is, ha nem akarsz vele bajlódni, marad a zselatin...
Nagyon finom a hagyma lekvar is csipos sajthoz, csak azt cukor nélkul hogy lehet megfozni?
Mitol all ossze egy cukormentes lekvar?
Fehér liszt, so és olaj (vagyis mindenféle olcso sz@r gyári zsiradék. SZerintem az uj update-ben 4-es kod lesz. :-)
Biztos az is finom lesz :o)
Megcsináltam én is a tök-ananász lekvárt és nagyon finom lett. Az jutott eszembe ha a tököt lehet ízesíteni ananász boleróval akkor lehet esetleg más ízüvel is és akkor más fajta lekvár lesz az eredmény, vagy az nem lesz jó? Lehet, hogy kipróbálom cseresznyéssel. végül is a töknek elég semleges íze van. Ha kipróbáltam beszámolok az eredményről.
Sajnos a pasik nagy része is elhagyja magát esküvő után. A 30-as, 40-es pasik nagy része pocakos és tokás. pesze ebben lehet, hogy mi nők is hibásak vagyunk. Nem biztos hogy anyuci bevált receptjeit kell utánozni, inkább egészségesen főzni!! De ezt a Hoxás csajok jól tudják igaz???? :-)
További ajánlott fórumok: