Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Női sofőrök, szerinted? fórum

Női sofőrök, szerinted? (beszélgetés)

2008. okt. 20. 08:08
Tegnap mentem volna a körforgalomban,ha nem jött volna velem szemben egy pasi,akkorát néztem...nem hittem a szememnek...hát,szerintem miután meglátott,már gondolta,hogy esetleg nem jó helyen van,mert erősen rácsodálkozott a leesett államra,de emberünk nem nagyon zavartatta magát,intett egyet és jött tovább...én még áltam ott egy kicsit,a lányom a hátam mögül szólt,hogy anya nem megyünk???
93. 6c5f346e46 (válaszként erre: 92. - C8b6b88a9e)
2008. szept. 30. 16:36
Igen,hibázhatunk,csak ezt magyarázd meg a hozzátarozóknak akik a szeretteiket siratják...gondolj bele,ha te kaptad volna ezt a szörnyű hirt,akkor is igy gondolnád?:(Én is autózom,én is hibázhatok,bármikor...de én egyet sosem csinálok,kialvatlanúl nem ülök az autóba,mert még én magamban sem bizom...a piázás pedig eleve kizárva,mert soha nem iszom alkoholt...
2008. szept. 30. 14:27
Nő is lehet hülye,férfi is vezetés közben.Hibázhatunk is.
2008. szept. 29. 19:09
Ismét volt egy baleset amit egy olasz pasi okozott,ismerösökkel történt a hétvégén a 6os úton,a kisteherautó sofőrje elaludt a volánnál és frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő skoda fábiával, a benne ülő 4 ember a felismerhetetlenségig összeroncsolodott és a helyszinen életüket vesztették...két fiatal is volt köztük,egy fiu és egy lány,valamint a fiu édesannya és annak párja,ők már örökre együtt maradnak....
90. 6c5f346e46 (válaszként erre: 89. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 20. 17:53
látod??????pasik...nem kell kicserélni szerintem,vagy meghegesztetem,mert már ilyen is van,műanyag hegesztés....vagy a karosszériás ismerősőmmel szereztetek bontottat...talán olcsóbb lessz...az a baj,hogy nem is néztem meg igazán ott és akkor a enyémet,csak azt,hogy a másiknak lett-e baja,nem cseréltünk számot se,betétlapot se...igy jártam szarúl...megtörtént és kész...ma mindenki megy mint a meszes,mert ezen a hétvégén vannak a városban a szüreti napok,káosz mindenhol,az emberek nem figyelnek...
2008. szept. 20. 14:47

Az igen!

Érdemesebb inkább bontottan venni pl. vatera.hu-ról.

Nagyjából 5000 ft ba kerül egy komplett visszapillantó tükörrel együtt.

2008. szept. 20. 13:21
Ma volt egy koccanásom,pasi volt a sofőr,rossz volt az útszéle,ezért nem húzodott le eléggé és elvitte a tükrömet...az volt a mázli,hogy behajtható az övé is és az enyém is,az enyém eltörött,az övének a felsö fedele csak lepattant a helyéről, repült pár métert,visszatettük,semmi baja,megbeszéltük higgadtan a dolgot és mindenki ment a dolgára,de én itthon vettem csak észre,hogy az enyém eltörött,most vihetem csináltatni,még jó,hogy van ismerős aki műanyag hegesztéssel foglalkozik,de igy sem lessz olcsó...Marhára megijedtem,nagyot csattant...de én azt mondom,ilyenkor jobb nyugodtnak maradni és nem egymást túl üvöltve az öklöket rázni,örültünk,hogy nem lett nagyobb baj.....meezy
87. 6c5f346e46 (válaszként erre: 86. - Leoborta)
2008. szept. 19. 12:05
naaaaaaaa,akkor most szünjél meg,jóóóóóóóóóóóóóóó?????kössssz...
86. Leoborta (válaszként erre: 85. - 6c5f346e46)
2008. szept. 18. 20:38
Neeem, nálam ez DNS-be van kódolva. Így születtem! Humor Harold volt a nagyapám.
85. 6c5f346e46 (válaszként erre: 84. - Leoborta)
2008. szept. 18. 18:21
tréfa répa volt a reggeli?te biztos nem ettél belöle!!!????...
84. Leoborta (válaszként erre: 82. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 18. 14:07

Postázz nekem 3-at lécci lécci lécci!!! Ha nem jó az autómra, majd gurigatom az utcán.

De jó, hogy maradhatok Veletek!

83. 6c5f346e46 (válaszként erre: 81. - Leoborta)
2008. szept. 18. 13:56
kössz...
2008. szept. 18. 13:51
Ki kell ábrándítsalak Leoborta, nekem 8 db alufelnim van, mert a mitsubishimről még megmaradtak :D Igaz abból csak 7 használható, egy tropára ment az ütközéskor...De akkoris te vagy az istenkirály császárnő, virtuálisan térdre borulok előtted.. Én szivesen várom mkinek a beszólását, maradj csak Leo...
2008. szept. 18. 13:28

Jajj, az alufelnire nagyon fáj a szívem, nem is tudom, hogy tudtam eddig nélküle élni. Most már aludni sem tudok, míg nem lesz legalább 5, és azért, mert másnak csak 4 van. Egyet meg a tetejére ragasztok a kocsinak.

"FÉKNYOT SE HAGYOTT" - csak ez piszkálta a csőrömet, de hamar rájöttem, itt a féknyomról van szó.

Számomra az autó egy fontos használati eszköz, nem kell menőnek lennie, csak jó legyen, takarékos és kényelmes. Amúgy dumálgassatok csak, nem fogok beleszólni.

2008. szept. 18. 12:22
bocs tgee...rosszúl irtam a nevét..köss bele légsziiiiiiiiiiiiiiii...
79. 6c5f346e46 (válaszként erre: 78. - Leoborta)
2008. szept. 18. 12:20
általábositani=általánositani,akkor is vagyok a nyerő=akkor is ÉN vgyok a nyerő...ez ki maradt...nem tudom mi baj a helyesirásáva...ne cseszegessük már egymást,de ha jól gondolom ez köztem és teege közt megy ez a dumálás,ennnnnyiiiiiiiiii...
78. Leoborta (válaszként erre: 76. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 18. 11:26
Neked meg a helyesírásban lenne mit pótolnod! Nevezzük át ezt a fórumot egymás piszkálásának! Jó?
77. 6c5f346e46 (válaszként erre: 75. - Leoborta)
2008. szept. 17. 14:06
nem veszekszünk...és nekünk nincs új autónk,az alufelni piszkál?szerezz be 1et,mit egyet,4et...
2008. szept. 17. 13:31

Leoborta. Amit odapattintasz azt dísztárcsának hívják, és nem felninek. :)

De semmi gond,csak ne tedd tönkre szegény autót, mert látom műszakilag nem vagy a toppon. :)

2008. szept. 17. 12:50

Nem veszekednétek priviben?

Szívesebbne olvasnék egyebet, mint egymás túllicitálását tapasztalatban, verdában, felnikben stb...

Akkor is vagyok a nyerő, hiszen több mint 19 éve vezetek balesetmentesen! De nincs alufelnim, csak olyan gyári műanyag odapattintott. Sőt új autóm is csak 1/2 éve.

És a férfi sofőrök nyomulósok, agresszívak, a nők meg helyenként bénáznak, túl óvatosak - szerintem. De nem lehet általábosítani.

74. 6c5f346e46 (válaszként erre: 73. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 17. 12:21
jaaaaaa..irigyellek....az életem adnám,ha egyésznap autózhatnék...
2008. szept. 16. 20:54
Egy autós cégnél vagyok alkalmazott, ezért vezetek ennyit :)
72. 6c5f346e46 (válaszként erre: 69. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 16. 19:33
én beérem ennyivel...és én nem vágyom többre...én is megtehettem volna,hogy vadi zsir autót veszek,de mérlegeltem és én beértem a kevéssel is,de az legalább az enyém,elöttem az élet,hogy többre vigyem...nem autózom sokat,tesómékhoz bajára,anyámhoz,reggelenként suli,meló,néhe pécs a világ legjobb helye... nekem sem rakott senki a seggem alá semmit,sem ingyen autót,sőőőőt még ingyen jogsit sem,annak is én kerestem meg az árát,és tudod mit,büszke vagyok rá,mondj amit akarsz...nem mindegy az életben kinek mi jutott,nekem ez...és neken elég a 13"mas felni...nem kell 15"ös...mit melózol???ami pedig a jogsimat illeti,nekem akkor jött el az idő és persze a pénz,hogy jodsim legyen...beeee
71. 6c5f346e46 (válaszként erre: 69. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 16. 19:33
én beérem ennyivel...és én nem vágyom többre...én is megtehettem volna,hogy vadi zsir autót veszek,de mérlegeltem és én beértem a kevéssel is,de az legalább az enyém,elöttem az élet,hogy többre vigyem...nem autózom sokat,tesómékhoz bajára,anyámhoz,reggelenként suli,meló,néhe pécs a világ legjobb helye... nekem sem rakott senki a seggem alá semmit,sem ingyen autót,sőőőőt még ingyen jogsit sem,annak is én kerestem meg az árát,és tudod mit,büszke vagyok rá,mondj amit akarsz...nem mindegy az életben kinek mi jutott,nekem ez...és neken elég a 13"mas felni...nem kell 15"ös...mit melózol???ami pedig a jogsimat illeti,nekem akkor jött el az idő és persze a pénz,hogy jodsim legyen...beeee
2008. szept. 16. 19:12
Csak a gyári felniken szeretném eladni az autót majd úgy november-december tájékán. Ugyanis akkorra van tervbe véve egy 2002-es vagy 2003-as 4 ajtós swift sedan, ráadásul glxi manager. Ami mellett a tiéd, hát labdába sem rúg... :)
2008. szept. 16. 19:10

Én budapest mellett élek, köszönöm kérdésed! :)

Jól megy akkor a szekér, ha ennyiért tudtál venni autót. Csak azért hozzáteszem hogy te mig 29 éves vagy, én 23 és fizetnem kell az egyetemi tandíjat is. De lehet hogy megengedhettem volna magamnak suli és munka mellett egy töb milliós autót, hát persze. Ha jól számolom neked 23 évesen se jogosítványod, se autód nem volt, ha 3 éve vagy balesetmentes. Ne firtassuk sztem ki mit engedhet meg, visszatérhetünk erre 29 éves koromban. Hadd ne soroljam fel a full extra felszereltséget egy autón, de ez csak egy nagyon minimális része amit ide irtál. Az alutappancsommal egy gond van, hogy 15"-os a Te gyári 13" asoddal szemben. Magyarán mondva sokkal mutatósabb az enyém mint a tied. Nekem is van vonóhorgom, elektromos ablakom+riasztóm ( utólagosan beszereltek),pioneer mp3 fejegységem Mac audio hangszórókkal, sőt még sportkipufogóm és sportkormányom is. Hűűűűha.... Évi 12 ezret meg anyám megy az autóval aki csak bevásárlásra és néha rokonlátogatásra használja a verdát :) Ne hidd hogy az sok. Mondj félúton akkor egy tesztpályát! Kerekeim nem bajosak...

68. 6c5f346e46 (válaszként erre: 65. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 16. 18:31
Jaaa,ha feljössz pestre?????miért nem azt mondod,hogy pl eljössz félutig,vagy akár le jössz Pécsre vagy mit tudom én...én pestig biztos nem utazom el,csak azért,hogy bizonyitsak neked...az nekem marha drága,per pillanat én ezt nem engedhetem meg magamnak....Egyébként Szekszárdon lakom,Tolna megyében,és az én verdám szupi igy is,nem kell jobban tuningolni,max le kellene mosni,de azt nagyon...ja,ha eladod a kerekeidet,annélkül bajos lessz???Én annak midején egy kisfityóval kezdtem,Zsöminek hivták,azt is szerettem,Őt 43000ftért vettem,mennyit jártam maszekolni mire összejött az ára...és rá egy évre eladtam 90000ftért,és akkor jött a szivem csücske Szuzi...jobban szerettem mint a férjemet...
67. 6c5f346e46 (válaszként erre: 65. - 4d63eb0bed)
2008. szept. 16. 12:06
hol élsz te???én milláért vettem a 7 éves suzimat,az alutappancs alap felszerltség volt,nekem egy glxem van,elekrtomos mindene,mp3,vonóhorog,metálfény,bazi hangszórók elöl hátul,ful extra még hozzá az oda vissza pillantó tükör...naaaaa,van neked olyanod????én is magamnak vettem az autót,bocs a suzukit...de én imádom...és azévi 12000km benne van,abba is bizzál...
2008. szept. 16. 09:54
csak a baj van velük, nekem ezért nem is kell jogsi
2008. szept. 16. 09:45

Na nézzük sorjában:

Hol laksz pontosan? Ha feljössz pestre megoldhatjuk, nem probléma, itt van 1-2 ilyen hely. Egyébként most egy lassan 14 éves régi suzuki swiften nyomulok, amit saját pénzből kemény 280 ezerért vettem ( biztostó által fizetett összeg )! :)

Amit meg lezúzott a nőci az egy 16 éves mitsubishi lancer volt, amit szintén sajátból vettem anno 350 ért. Sajnos anyu apu nem tol semmit a seggem alá, pedig milyen jó lenne...

Alufelnim tényleg van, egész jó meglátásod van. Épp eladó, nem érdekel? :) Ha már Te is suzukis vagy kicsit feldobná a verdát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook