Női sofőrök, szerinted? (beszélgetés)
Tudnék mesélni..:))
Négy év alatt bejártam keresztül-kasul az országot,s rengeteg analfabétával találkoztam,de nem lehet nemhez kötni őket.Meg igazából helyhez sem..Mindenütt ott vannak..
Voltatok már veszélyes forgalmi helyzetben, amiben rajtatok múlt, hogy nem történt baj? Meséljetek:o) Nekem is van egy sztorim.
Sziasztok!
Friss jogsis vagyok (június óta, ráadásul még nő is úúúúúúristen - szokták mondani) :o) Ahogy már lentebb olvastam, a nők nem vezetnek rosszul, csak máshogy. Ez így van! Engem anno riogattak a forgalmi vizsgával, hogy óóóóóóó azon senki nem megy át elsőre, pláne, ha lány. Fura, nekem sikerült... viszont a másik két csoporttársnőm, akikel együtt tanultam, csak negyedszerre ment át... ez is a pénzről szól.
Szerintem a női sofőrök sokkal előzékenyebbek, kevésbé agresszívak... persze férfiak között is van ilyen, nyilván. Meg a nők között is bunkó.
Egyébként Ti, ha "mazsival" találkoztok az úton, mit csináltok? :o) Mert sokan szabálytalanul kikerülik, megelőzik, ledudálják őket (még friss az emlékem erről még :o) Ja, egyébként Szegeden tanultam vezetni....
Hidd el, azért a pénzért sok nő akár be is kakilna, ha úgy tudna vezetni ;))))
az pedig erősiti a szabályt...
eeeeeeeeeeeeeeezt nem értemmmmmm....
igen,ezzel nincs is baj,előznek,de akkor is ha nem látnak ilyen kiirást,szoktam mondani,hogy siess,mert már várják a vesédet valahol,valaki...
És tudod miért, mert nincs az nő, aki hajlandó inkább összepisilni magát, minthogy kimenjen wc-re?:)
A balesetek 90%-át férfiak okozzák, csak ennyit szólok hozzá.
Ez tény, ez a statisztika.
Egy férfi ismerősöm azt mondta azért, mert több a férfi sofőr. De nem 90% férfi, max. 60%! Tehát a férfiak durvák, agresszívak stb... Tisztelet a kivételnek.
Jobbak vagyunk mi csajok:-))!!!!!!!!
A barmokról mesélhetnék!!!
Gondoltam, a következőket kiteszem a kocsi hátuljára:
Ne bosszankodj, csak a KRESZT igyekszem betartani...Nyugodtan előzz, ha lassúnak találod a megengedett legnagyobb sebességet.
Nem vagyok részeg, csak az aknatetőket kerülgetem.
Amit legutóbb láttam a vagány pasi az épitő anyag kereskedés kapuja mellett laparkolta a járgányát,de szerintem nem igy akarta,mert erős derékszög formában az oldalán feküdt az autó a kerités mellett vagy inkább rajta???,a kerités tulajdonosának a legnagyobb örömére.Nem tudta valószinüleg befejezni az előzést,és a másik autónak ledarálta az oldalát,ami mellett aztán egy család szobrozott,nem túlzottan boldog mosolyjal az arcukon...szörnyű volt még látni is.... És ennél már csak azon szoktam jobban felhúzni magam,amikor a nyugdijas papa elhozza az autót otthonról,megy minta meszes egér,körűl nem néz,mert rutinból vezet,gondolja 20 éve is volt ott egy tábla,lehet,hogy még most is ott van... és amikor a mami áthajtott az új sárga autón?,mert ő azt tanulta,hogy a sárgán még átmehet...
hajrá lányok,mindenki gépjárműre!!!!
hááát igen...jó,hogy nem hagytad magad...
Mert a barom típusú férfiak nem engedik őket vezetni. Pedig mr csak a lelkesedésük hiányzik.
Biztatsd őket!
Kevesebben vannak, mint a férfiak, így a balesetek nemi arányából nem is lehet igazán következtetni...
Szerintem van nő, aki jól vezet, és van aki siralmasan (ahogy pasi is, az kétségtelen)
Azért a csúcskategóriában (F1) kevés nőt látni...:D
A kórház előtt parkoltam, és mikor kiértem, ott volt egy cédula, amin az állt, hogy az ajtómmal összekarcoltam az ő autóját, és további jó parkolást kíván, név, telefonszám.
Na én meg sem mozdultam, megvártam a két mellettem álló autó tulajdonosát, és tanuként kértem, hogy írják alá a papírt, sőt még le is fényképeztem az autómat. Mert ha összekarcolja az enyém a másik autót, akkor az enyémen is kell lennie karcolásnak. Nem volt. Felhívtam rögtön az üzenet küldőjét, és tájékoztattam arról, hogy a tanuk és én is mit tapasztaltunk. Nem nagyon tetszett neki, hogy megvédtem magam. Nem tudom, hogy mi volt a célja, de azt is mondtam, hogy kb. 10 perce álltam be, és már megyek is, és pont akkor állt ki egy autó mellőle, lehet, hogy talán azt kellene megkeresnie. (Zárójelben jegyzem meg, hogy valószínűleg látta, hogy nő száll ki az autóból, és gondolta, hogy kicsit megszívat.)
Én jó 9 éve vezetek balesetmentesen.Akkor nem szeretek vezetni,ha a férjem velem van,mert ő nem arra akar menni stb,ő ezt nem így szokta stb.Akkor inább vezessen ő.:)Múltkor össze akasztottam a bajszomat egy nővel .A parkoló legvégén jó széles helyek vannak.Szépen beállok mellé.Azt mondja nekem:Direkt azért állt ide,hogy ne álljon mellé senki?????Kérdeztem saját helye van??Mindenki oda áll ahova akar.Erre ő,hogy neki fogom nyitni az ajtót.Kinyitottam neki az ajtót,mondtam nem nyílik ki annyira ,hogy neki érjen.A közelébe se volt.Aki ilyen marha az hagyja otthon a járgányt.Amúgy ha nem vagyok ott,akkor bárki rányithatja a kocsira az ajtót.Az internél a kocsi mellett álltam mikor egy nő tolatás közbe jó nagyot lökött rajta...
azért ezt sem mondanám ki igy,nem biztos,hogy jobban,csak máshogy...van olyan női ismerősöm,aki azt mondja,letette a jogsit,de nem mer vezetni,mert fél,akkor minek????sőt olyan is aki azt mondta,10 éve van jogsija,de azóta nem vezetett,akkor megintcsak miért??,
Szerintem kincsnek tekintik a kimozdulás lehetőségét, vigyáznak a kocsijukra és a benne ülőkre.
A férfiak meg mutogatni akarják milyen vagányak!
Sztem jobbak mint a férfiak.
Jogosítványom van régóta, de saját autóm csak 4 éve.
Eddig csak rajtam múlt, hogy nem lett nagyobb balesetem, és mindegyik ellenfél hímnemű volt.
22 éve van jogsim,szinte naponta vezetek, ha esik,ha fúj. Nem a munkám,de kényelmes vagyok és a BKV-t nagyon utálom. Rohadtul lehúzzák az embert, nekem így is megéri,ha egyedül megyek.
Nem az emberek hülyesége ez,hogy a nők nem tudnak vezetni,csak a pasiké,mert lebecsűlnek minket nőket,emlékszem,amikor még a férjemmel éltem,és felmerűlt az,hogy nekem jogsi!!!?????????a plafonon volt a gondolattól is,ő nem vezet,azt el kell,hogy mondjam,mert fosik,de akkor már én sem???,hát nem!nekem jogsi,autó kellett,ezt utólag ő is belátta,mert mennyivel könnyebb volt a 3 éves gyerekkkel autóval közlekedni,mint a buszon vagy akár gyalog cihelődni mindenhová...
Sziasztok! Szerintem az hogy ki a jó vezető, nem nemek kérdése. A budapesti közlekedés katasztrofális, de nő létemre állom a sarat :) Általában a párommal felváltva vezetünk, ha utazunk.
Sajnos az emberekben az a sztereotípia él, h a nők nem tudnak vezetni, nem értem miért. Nálunk minden nő vezet a családban (anyu, húgom stb).
Ja, a taxisofőrös sztorikra én is kiváncsi lennék :)
Van néhány ügyeske, de a többség: csak isten tudója mért kapott jogsit.
Jaaaj de jó neked,én az életemet adnám érte,ha egésznap az autóban ülhetnék....Remélem mesélsz nekünk,Igazából én azt mondom,ha szekszárdon elboldogulsz,akkor New York sem okoz gondot,ennyi balf...t mint ami itt van ebben a koszfészekben,ilyet még nem láttál,volt nekem is már néhány necces helyzetem,sőőőőőőőőőőt olyan is amikor leparkoltam a parkoló utolsó előtti helyére,de csak ferdén tudtam beállni,mert az összes autó ferdén állt,mire valami vén prosztata bevágodott mellém az utólsó helyre EGYENESEN,úgy,hogy az autóm első sárvédőjétők kb 2mmre állt meg,és közölte velem,hogy hülye vagyok és tanuljak meg parkolni,beviharzott a boltba,én meg utána...félre tettem a jómodort...a többit eltudjátok képzelni,vissszhangzott a bolt tőlünk,de végűl elismerte,hogy ő volt a béna...,meezy
Női taxisofőr?Nem túl sokan vagytok,ugye?
Na mesélj!!!!
További ajánlott fórumok: