Női sofőrök, szerinted? (beszélgetés)
Ebben igazat adok, tényleg sok a szemét oktató... mondjuk engem már az első órán kivittek forgalomba, de nem volt baj, mondjuk volán mögött sem először ültem már akkor, de pssssssszt! ;o) ezt csak halkan "mondom".
Nem velük van a gond, hanem az oktatókkal. A 3. órán kiviszik a szerencsétlent a 2 sávos főútra, és nem kérik meg őket, hogy tessék legalább 45-tel menni, mert feltartjuk a forgalmat. Nagyon sok szenyó oktató van, akinek az a fontos, hogy leteljen a 45 perc és nem az, hogy a szerencsétlenje tapasztaljon és tanuljon.
Ezért nem értem pl. azt, h miért szívatják olyan sokan a tanulóvezetőket.... szerintem ők minden erejükkel figyelnek az egészre, nehogy hibázzanak (legalábbis, ha magamból kiindulok, még friss az emlék :o) Persze köztük is vannak "vagányok"...
Szerintem a legtöbb gond azokkal van, akik bizonytalanok. Aki tudja magáról, hogy béna tolatásban, az óvatos, de biztos. Aki azt hiszi, hogy tud tolatni, na, ott a baj.
Két tök jó utat tudok: az egyik a Mátrát köti össze a Bükkel, a hegyi út. Egerből indul.
A másik: Piliszszentlászó után valahol a Pilisben.
Jah.... múltkor úgy felbosszantottam magam egy idiótán, aki elszámította magát előzés közben, és fékeznem kellett miatta egy szépet.... Anyám röhögve mondta, "még szerencse, h nem leszerelhető a kormánykerék", mert mentem vér folyna:D Annyi idióta van áh...
Méretre mini, vagy tipusra?
Személy szerint feleslegesnek tartok minden ilyesmit a n(akkor is ha nem nézzük azt, h pogány vagyok)
Egy kérdés: vezettetek már Abaújszántó környékén? Csúcs, hogy milyen hegyi utak és kanyarok vannak arra :D ,mint alföldinek felért egy kalanddal :o) De jó volt!
Az én tükrömről mentőláda kéne, hogy lógjon, vagy sárga megkülömböztető jelzés! EL AZ ÚTBÓL!:-D
Rendes szervízt simán pecsételtetek egy 7 éves autóra is!:-) És mivel a szakszervízben bejegyezve nem volt a kilóméter, még vissza is tekerik.:-)
Azt viszont látom, hogy leányzó híján az autót simogatod!:-D
jaja, az araboknál minden autóban van olyan rózsafüzér
mindegyikre vigyáztam. Mini.
Engem a belső visszapillantóról lelógó rózsafüzér, vagy miazmár tud kiidegelni, vagy akármi, ami onnan lelóg.
Egyszer ültem olyan kocsiban, ahol egy jó hosszú rózsafüzér himbálózott a tükörről... bele is akadt a sofőr keze váltás előtt/közben/után... szóval mindig...
A mi kocsinkban nincs semmi extra cucc... plüssállatkára, meg hasonlókra gondolok pl.
Milyen járgányod van? Mire is vigyázol annyira?:-)
Nem rossz 5let, én nagyon vigyázok a cuccaimra. Rendes szervíz, vaxolás, kíméletes használat, stb.
Akkor megvárom, míg eladó lesz a tiéd, mert az a tuti autó öregen is!:-DD
Ezért nem szabad autót venni macsótól, mert az széthajtja, nőcitől mert megjárdázza, öregtől mert az egyesben pörgeti kilómétereken át.
A pasiknál csak a motor meg a gumi bűzlik, mi?:-D A csajoknál csak az 1-es kikpova, a pasiknál mind az 5.:-D
Na, de hogy legyen valami igazság is a dologban: A cicák 30-al beletolatnak a fába, naná, hogy karcolás, apró horpadás... Na, de amikor a macso man belerohan 80-al, kapásból elemcsere, hol a túróban legyen karcolás a zsír új elemen?:-DD
Ebben van valami igazság. Vannak akik a használ autókat is azzal hírdetik, hogy hölgyvezetőé volt. Ez még csak rosszabb. Akkor tuti, hogy kész a kuplungja, tele van karosszéria-javításokkal, az alváz, futómű totálkár a járdázásoktól, a kilincs körül össze vissza-van karmolászva műkörömmel.
ÁÁÁÁ, tudod mi az? LOPÁSGÁTLÓ!:-) Tuti nem lopnád el azt a kocsit!:-D
Azé a csilli-villi CD-s csávól se nudlik!:-D Sufni tuning? Felhólyagzott festék? Ragasztott szárny? Házi sötétítő fólia? Ja, és persze a 100 Ft-os piaci óra, amibe bele kell dumálni, hogy KIT gyere értem!:-DDD
Azt képzelik, hogy attól olyan kislányosak. nem tudnak beletörődni, hogy száll az idő.
Én nőci vagyok, de a totál csajos vezetőknél egy dologtól vagyok kiakadva: a 20.000.000 plüssállattól a kocsiban, lehetőleg minél kevesebbet lássanak ki a üvegen át!:-D
Például. Szeretem, ha szépen manikűrözött műkörmökkel vakargatják a hátamat.
pl,jó vezetési hajlamuk,a rendört megható pillantásuk,jó reflexek,gyerek a kocsiban aki meghatja a rendört,a parkoló ört,ki van próbálva...működik...de csak a nőknél,úgyhogy ne próbáld ki...:D
Igazad van, én mindig olyasmire vágyom, ami nekem nincs és a nőknek van :-))))
ne értem miért nem...még egy pont a női sofőröknek,látod...előny ami neked nincs...
Egyébként én is béna vagyok tolatásban.:-DD Nagyon kezdő koromban volt, hogy megkértem valakit, tolasson be. Soha nem szóltak semmi baromságot. Megmondtam: kezdő vagyok, elnézést, hogy béna vagyok, de ha segítene beállni, nem tartanám fel a sort.
További ajánlott fórumok: