Női sofőrök, szerinted? (beszélgetés)
Mert már elmúltál 2 éves!:-D
Érdekes, nekem még soha nem jött be, hogy mosolyogtam a rendőrökre.
Csak méltányosságból kaptam, mert mögöttem volt a gyerek és szépen vigyorgott rendőrbácsira.:-) És egy béna palit előztem, akinek könyörögtem, hogy váltson már 4-be az 50-es táblánál!:-D
a bunkó rendőrök mindig ilyen apróságokon szívóznak. A lefóliázott fekete bálnamerciket nem merik megállítani, mert azoktól félnek.
3000,- Ft még nem vészes, a tilos parkolás 2400,-
Ne is mond, beszereztem egy 3000-s csekket. ...gyorshajtás.... mertem az 50-esnél 63-mal menni. Ciki mi?:-DDD
Az A-betűs szóval?:-DDD Ezt tükörből is leolvasom!:-DD
Az urad: nem elég, hogy beteg, még az autóját is az asszony hajtja ;-)
A dudát nem lehet kiszerelni. Akkor hogy terelgetnénk a női vezetőket???
:-)
A kocsi vagy az uram?:-DD
A pasikéból lehetne a dudát?:-DDD Viszont kéne külön könyöktámasz az eblak mellé.:-DDD
Most beteg, úgyhogy én ülök kocsiba.:-)
Imádom, ha a nők izgulnak :-)
ja te is, legalább pár hétig izgalom lesz itt.
:)
a villogó fény, vagy a rükverc nem tetszik?
:-o
te tényleg gagyi vagy...nem vitatkozom veled...úgy sincs igazad...
Ha már nem lehet eltiltani a nőket az autóvezetéstől, akkor legalább kellene megkülönböztető jelzés. Pl. rózsaszínű villogó fény. És legalább a hátrameneti fokozatot szereljék ki a női autókból.
azért találtam ki a forum témáját,hogy te tudj hol vitatkozni...az autó vezetésről pedig nem mondanék le egyetlen pasi kedvéért sem..nem a vélemény bőszit fel,hanem az emberi hülyeség...
szerintem nem a nemen múlik, hogy valaki hogy vezet, bárki mást állít baromság...baromság témákba komolyan belemenni meg időpazarlás is.
Én lemondok a jogsimról, ha akad egy pasi, aki mindenhová elvisz!:-D
Értem. Azért találtad ki a fórum témáját, hogy többen fényezzenek téged? Akkor ki kell egészítened azzal, hogy "csak dícsérgetést, please!"
Ha egy-egy ellenvélemény ennyire felbőszít, akkor óvakodj pl. az autóvezetéstől :-P
te tényleg ilyen bunkó vagy?ki a jó fene mondta,hogy a szervó a kormány kerékben van???én azt mondtam,hogy nem kell vizet facsarni belőle,mert van szervó...tanulj meg olvasni,tiltakozhatsz,ahogy akarsz,a férfi soförök akkor is idegessebbek,figyelmetlenebbek és arogánsabbak...melyik szót nem ismerted fel??szólj bátran...a forum témáját én találtam ki és nem azért,hogy te kritizáld,jóóóóóóóóóóó????
Igazad van: van ilyan is, meg olyan is, meg a másik is lehet emilyen is, és tulajdonképpen minden relatív, pedig vannak kivételek, de az általános sem mindig megállapítható. Az én véleményem is határozottan az lenne, ha nem akarnám annyira elkötelezni magam amellett, ami nem volna elfogulatlan.
Az én általános véleményem, hogy vannak jó női sofőrök, és biza szép számmal akad pocsék férfi sofőr is.
Hogy ki milyen , azt nem a nemek határozzák meg, hanem sokminden más.
Én egy kissé sportosra szoktam venni.:-)) Használom a dudát is, nekem tök mindegy, hogy pasi vagy csaj.:-D
Én maradok a fórum témájánál: szerintem a női sofőrök csapnivalóak. Pl. azt sem tudják, hogy a szervó nem a kormánykerékben van :-)))
Az ismerőseiddel történt sajnálatos balesetek ellenére pedig a nők közismerten gyengébb tájékozódási képessége, rossz térlátása és döntésképtelensége alkalmatlanná teszi őket a vezetésre.
de nagy arcod van,nézd meg a statisztikákat és utána mond,hogy a nők a veszélyesek...kb 2 hónapja történt egy baleset,amiben 4 ismerősünk veszitette az életét,azt is pasi okozta,és a másik ismerösöm halálát is egy részeg pasas okozta,a nyáron történt,csak 26 éves volt a csajszi és a másik négy ember sem volt sokkal idősebb...naaaaaaaaaaaaaaaa????az én kormányomból nem kell vizet facsarni,mert van benne szervó...
Egyébként amikor a kérdező már magában általánosít, amikor azt kérdezi, hogy a női soffőrök milyenek, akkor miért volna baj, ha válasz is általános?
vagy csak az egyetlen helyes válasz az lenne, ha a 2007-es Statisztikai Évkönyvből idéznék?
Nincs joogom, hogy saját, általánosító váleményem legyen?
További ajánlott fórumok: