Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Női fecsegő - a la Smokey fórum

Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1428. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1421. - Molntak)
2004. ápr. 22. 08:12
Nem értem, mert ha látod a képeket, akkor az agyaddal is látod!! Sokan mindig valami vászonos képre gondolnak! Pedig ez nagyon gáz! amit látsz a lelki szemeiddel, azt látnod is kell magad előtt, úgy ahogyan álmodsz vagy fantáziálsz!
1427. molntak (válaszként erre: 1426. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 08:11
Komolyan mondom minden tiszteletem a Tiéd! Az én agyamat mindíg elborítja az éppen legnagyobb sz*r.
1426. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1419. - 7e433abb8e)
2004. ápr. 22. 08:10

Nem feltétlenül kell egy fontosssági sorrend felé felépítened ezeket a dolgokat! Próbáld egyenrangú szinter emelni mindet! Tudom, hogy nagyon nehéz, de én is úgymond 3 felé szakadok:

suli, munka, anyukám-betegsége-kemója!

De egy szinten vannak!!! És egy szinten is tudom kezelni őket, attól függetlenül, hogy sok hárul rám!

1425. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1424. - 7e433abb8e)
2004. ápr. 22. 08:07
Bizony! Ez fontos motíváció egy összetartásnál!!! :-))))
2004. ápr. 22. 08:05

Természetesen elfogadom azt, hogy más másként csinálja "agyban", mivel nem vagyunk egyformák, de elmondhatjuk, hogy 2 dolog is közös:

1. cél elérése = súlycsökkenés

2. kitartás

:)

1423. molntak (válaszként erre: 1422. - 7e433abb8e)
2004. ápr. 22. 07:59
Én is ezt csinálom.:)))
2004. ápr. 22. 07:58

Mondjuk az agykontrollt még nem próbáltam.

Ehhez nem nagyon tudok hozzászólni. :))

Egyet viszont tudok, folyamatosan "átverem magam"

Ez pedig csak arról szól:

A napi étkezéseket minél kisebb tányéron tálalom fel magamnak, persze azok tartalma megint más kérdés, de ha ránézek a tányérra nem azt látom:

csak ennyi?

hanem: fú de sokat eszem megint.

ez nem kimondottan atkinses gondolat, de nálam beválik.

1421. molntak
2004. ápr. 22. 07:56
A másik bajom az elképzeléssel van. Nem látom a képeket. Csak az agyamban van benne. Tudom hogy mit gondolok, hogy mit képzelek el, és látom, de mégse látom. Érted?
1420. molntak (válaszként erre: 1417. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:54
Egyszer megpróbáltam elmulasztani így egy fejfájást, és mi lett belőle? Annyira görcsöltem rajta, hogy csináltam magamnak a kismanóval egy sokkal nagyobbat.:((( Pech.
1419. 7e433abb8e (válaszként erre: 1417. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:54

Nézd, mostanában vizsgázok az iskolában, gondolhatod mennyi pénzt öl fel az egyetem, a vizsgát meg kell csinálnom, mivel 2 van még hátra az államv-ig ezért nem mondhatom:

a diéta fontosabb mint az iskola.

Nálam most "kialakult" egy sorrend, ami a következő:

1. iskola

2. emberi kapcsolatok helyre állítása

3. diéta

De ez mindenkinek egyénfüggő, nem lehet kategorizálni.

Ettől függetlenül betartom a papa szabályait, és szerintem normálisan. :)

1418. molntak (válaszként erre: 1415. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:51
Ez a Silva féle agykontroll ugye? Többször is elolvastam a könyvet, viszont be kell valjam még mindíg nem érzem teljesen magaménak. Talán éppen a kitartás miatt. Érdekes dolgok ezek, valamiben nagyon kitartó vagyok és elmozdíthatatlan, de valamiben egyszerűen feladom a dolgot, és sajna nagyon hangulat ember vagyok és mint a hangulat emberek általában hirtelen is cselekszem néha. Szóval nemtudom menni fog e ez a kitartás dolog. Mindenesetre megpróbálom holnap reggel.
1417. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1416. - 7e433abb8e)
2004. ápr. 22. 07:50
Az nagy baj, hogy csak 2-3 naponta jön elő!! :-((
1416. 7e433abb8e (válaszként erre: 1414. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:47
Ez is jó szemlélet, mondjuk hasonló az enyém is, de ez bennem úgy 2-3 naponta jön elő :))))
1415. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1413. - 7e433abb8e)
2004. ápr. 22. 07:47

Ez nem eröltetés kérdése! A párkapcsolatok megint más témakörbe tartoznak az Agykonroll területén!!! Ez nagyon fontos, hiszen a szabad akaratot nem tudod irányítani, mást nem tudsz befolyásolni, főleg úgy nem, hogy "ráerőszakolod magad"! Üzenni tudsz neki, szubjektív kommunikációba és pároknál ki is mutatták, hogy pozitív hatást váltott ki az alanynál a gondolatküldés, vagyis telepátia, de akarattal senkit nem tudsz és nem is lehet rávenni dolgokra!

Melyik hangzik szebben, ha megkérnélek?

Pl.: Moncha, agyál nekem Atkinses tanácsot! vagy pedig: MOncha, ha szépen megkérnélek, akkor adnál nekem egy pár jó kis Atkinses tanácsot??

Egyértelmű, hogy az agyad a második reakcióra figyel fel jobban, pontosan a szabad akarat hatalmából!!!!! :-))

1414. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1412. - Molntak)
2004. ápr. 22. 07:43

Naná! És szép fehér keretes, természetesen az izlésednek megfelelő képkeretben képzeld is el magad! Álmodozz!!! Mondjuk, hogy látod magad már a nyáron csinosan, egy bomba jó ruhában!

Kiegyensúlyozott vagy és büszke! Halld a hangokat, ahogy megdicsérnek! Lásd magad előtt, ahogy találkozol az ismerőseiddel és folyamatos dicséreteket kapsz, hogy milyen csini, vagy és hogy milyen sokat fogytál!

Történéseket képzelj el magad előtt és sződd bele a kívánt célt! Napközbe is ha van időd el-el kalandozhatsz, vagy reggel és este lefekvés előtt, vagy kelés után még maradj az ágyikóban, fordulj a hátadra, hunyd le a szemed és számolj vissza 20tól 10-ig!!! Lassan ne kapkodd el! Lásd magad előtt a számokat, ha úgy jól esik! Eleinte be fogsz párszor aludni, úgyhogy nem árt, ha felhúzod az órát, hogy el ne késs, de idővel rááll a biológiai órád!

Ha megvan a visszaszámlálás, akkor képzeld el először, de csak egyszer egy ronda fekete keretes képkeretben, hogy csúnyának látod magad! Még az összhatás kedvéért fekete-fehér is lehet a kép. Itt nem fontosak a színek, pontosan a negatívitás miatt!

Aztán pedig ezt a keretet a képpel együtt gondolatban törd össze és seperd ki bal oldalra! Helyébe képzeld el az áhított célt a történéssel, mialatt pozitiv állításokat mondj magadnak!

Pl.: "Jól érzem magam a bőrömben! Napról napra csinosabb vagyok! Könnyen fogyok!" és hasonlókat! A lényeg az, hogy mindig jelen időben fogalmazd meg a kérésed, mert ha a jövőben gondolkodol, a kérés elindul a szervezeted is rááll, viszont mivel a jövőben fogalmaztál így csak jövőbeni kép marad meg előtted és a szervezeted előtt! A HIT A REMÉNY ÉS AZ ELVÁRÁS nagyon fontos!

Tehát legyen benned a Remény, hogy képes vagy rá! A Hit magában hordozza az akaratot, az Elvárásnál pedig egyszerűen várd el, hogy megtörténik!!!! A kitartás nagyon fontos!!!

1413. 7e433abb8e (válaszként erre: 1412. - Molntak)
2004. ápr. 22. 07:42
Szerintem meg pont nem jó, ha folyamatosan erre gondolsz, tudod olyan ez mint egy kapcsolat, ha erőltetve van valahogy nem megy, legalábbis nekem ez a tapasztalatom :))))
1412. molntak (válaszként erre: 1410. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:30
Tényleg? De jó!:))) De mégis mit csináljak? Gondoljak arra hogy fogyok fogyok fogyok?
1411. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1409. - Molntak)
2004. ápr. 22. 07:27
Ja, egyébként rettenetesen igaza van Smokey-nak! Nem szabad feladni és tényleg optimistának kell lenni! Másképp is működik, de azzal alaposan el b...altázod a fogyit és az életedet minden területen!! :-))
1410. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1409. - Molntak)
2004. ápr. 22. 07:26
Ne legyél elkeseredve! Megsúgom Neked, hogy tegnap este a Te recepted alapján elkészített túrórudi tartotta bennem a lelket!
1409. molntak (válaszként erre: 1408. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 22. 07:17

Óh Istenem még egy optimista!!!:))))

Nem tudnátok az optimizmusotokból csak egy kicsikét adni nekem? Komolyan mondom csodállak benneteket.

1408. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1401. - F954ece72f)
2004. ápr. 22. 06:51
Tudod mit? Ha lassan fogyunk nem bánom! Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül és ez még nagyobb kitartásra ösztönöz!!!!!!! :-))) Veled együtt!!!!
1407. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1401. - F954ece72f)
2004. ápr. 22. 06:50

:-))))))))))))))))))) Smokey*! Most úgy látom fordult a kocka és Te voltál az, aki egy kis erőt töltött belém az elkövetkező nehéz napokra! Való igaz, hogy az Agykontroll is hasonló képpen működik én már csak tudom 7 éve élek a bűvkörében, úgy, hogy nap-mint nap alkalmazom, de ez még fel sem merült bennem, hogy magam is okozhatom a súlyfeleslegi problémáimat!

Érdekes, hogy a külső emberkéken nagyon szívesen és teljes lélekkel tudok segíteni, magamon viszont már kevésbé, addig amíg fel nem nyitja "Valaki-azaz Smokey*" a szemeimet a lelki álmomból!

Minden esetre nagyon elgondolkodtató, az, amit és ahogyan írtál, és köszönöm! Nos, az biztos, hogy a pszichiáter, aki megtanított Téged valamien szinten kell, hogy konyítson az Agykonrollhoz, mert ugyan arra épül szinte Minden!!!!

Smokey*, az már biztos, hogy imába foglalom a neved!!! :-)))

Tegnap bicajoztam estefelé! Isteni idő volt, igazi már már nyári illattal ötvözve! Annyira kellemes volt! Engem mindig kikapcsol, ha felülök a bringámra és irány a "vak világ"!!

1406. molntak (válaszként erre: 1404. - Szücsi)
2004. ápr. 22. 06:14
Te jó ég! Ezek után csak reménykedem hogy a kezelőorvosod nem sebész hanem belgyógyász.
2004. ápr. 21. 22:44
Sziasztok! a férjem most olvasott egy állatorvosi szakvizsgát.Ez idáig engem sem érdekelne,de olyan dolgokat irnak benne a kutyatáplálásról ami tök idevonatkozik.Azokat a kutyákat akiket sportra teremtett a Teremtő,az a jó táplálkozási ajánlás amit mi is csinálunk.Ott is litidekról meg lipozisokról irnak meg szénhidrátszegény kajáról.Totál elcsodálkoztam!Na csak ennyi!
1404. Szücsi (válaszként erre: 1403. - Molntak)
2004. ápr. 21. 20:46
Csak tippelgetnek... Képzeld el, hogy szombaton az elso ügyeletes doki aki megvizsgált egy sebész volt. Nem tudom minek raknak be ügyeletbe sebészt? Úgy megörült a hátamon a rengeteg féle vágásnak (a gerincmutétek helye, meg a csípobol kivett csont, meg egyéb oldalvágások), hogy míg én elol haldokoltam, o hátul tapperolt és teljesen lelkesen érdeklodött a menetekrol, meg a sorrendrol, o még ilyent nem látott, és tényleg, és nahát!!! :O Ha tudtam volna röhögni.... Na mindegy, holnap már okosabb leszek (nem biztos, hogy tolük, de reménykedem).
1403. molntak (válaszként erre: 1402. - Szücsi)
2004. ápr. 21. 20:26

Az epéd???

Ezt furcsálom. Nekem nagyon sok bajom volt az epémmel. Nem egyszer fordult elő velem, hogy 1 db főttojástól vagy egy kis majonéztől kikészültem. Na olyankor semmi zsír és sokáig diéta. De amióta az Atkins van azóta semmi baja az epémnek, pedig még a vajat is magába ettem meg. Hát tudom ez nem segít rajtad de nálam pont az ellenkezője történt meg.

1402. Szücsi
2004. ápr. 21. 20:11

Sziasztok!

Vígaszra vágyom! Szombaton és vasárnap olyan gyomorgörcsöm volt, azt hittem itt a vég. Két féle pózban álltam-ültem a mellékhelyiségben egész hétvégén, még a víz sem maradt bennem. Két nap alatt kétszer volt nálam az ügyeletes doki. Hétfo kókadás, kedd megint doki. Holnap kórház, vérvétel, hasi ultrahang. Lehet, hogy megmérgezett Atkins bácsi? Az a tipp az orvosok részérol, hogy az epém nem bírta a gyurodést, de ez még csak találgatás. Volt már valaki így? Amúgy 110 kiló helyett 10 hét alatt 98,2 kilónál tartok, maradnék ennél a diétánál, ha nem tenne el láb alól a dolog. Meséljetek, volt-e már hasonló Veletek?

1401. f954ece72f (válaszként erre: 1400. - Molntak)
2004. ápr. 21. 19:00

Törekedni kell az egész-re ha nagyon szeretnéd bekövetkezik mert akarod.De igaz az ellenkezője is, sajnos tapasztalat, igyekszem nem gondolni a rosszra mert idáig minden bekövetkezett.

Próbálgasd menni fog.

Csak hallottam az Agykontroll-ról de az is igy működhet,talán.

Engem egy pszichiáter tanitott erre.

1400. molntak (válaszként erre: 1399. - F954ece72f)
2004. ápr. 21. 18:35
De ez nem jelenti azt hogy mindíg O vagy ugye? Sosincsenek "D" napjaid? Úgyértem mindíg sikerül a jót meglátni? De hogyan? Biztosan sokat kell ezt gyakorolni.
1399. f954ece72f (válaszként erre: 1398. - Molntak)
2004. ápr. 21. 18:17

:))) "O" ez a karika az életed, ez egész, ebből lesz az egészség ha jól gondolkodsz és irányitod az életed pozitivan.

Ha félsz valamitől a karika"D" fél lesz és ebből alakul ki a félsz-ség, kudarcot szül, szinte tálcán hozza eléd a sikertelenséget.

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook