Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Hello!
Kb. 2. éjszaka alvás közben izzadok, az mitől lehet?
pedig normalis hőmérséklet van a szobában.
Köszi :)
Jó, szerintem simár megvárhatod, akár még a 2 hetet is, kitartás, FIGYELÜNK ÁM
én is megyek, mert tanulnom kell :)
Jó volt beszélgetni, majd még konzultálunk!! :-)
Pá
Na jó Drágáim.
Mennem kell fürdeni mert még ma erre sem voltam képes. Jön kedves barátném lelki vígaszért.
Szóval megpróbálom agyamba vésni mindezt. Zolii! Nem ígérem hogy nem fogok mérni, de megpróbálok max naponta esetleg 2 naponta mérni.
Moncha! Akkor a héten azt fogom mozogni amit megbeszéltünk.
Mindkettőtöknek köszönöm.
Arra jutottam hogy még meglátom a jövőhetet. És majd akkor eldöntöm hogyan tovább.
Mégegyszer köszönöm.
hát igen, az hozzá tartozik, ha valakinek számít a teste állapota, folyamatosan kell mozgatni, később term. már egy futás is sokat számít.
De így kilóledobálásoknál jóval többet kell mozogni.
Még annál is többet.
Figyu!
De egy idő után a sport már az életed részévé fog vállni nem?? És lehet meg is kedveljük?
:-D
Szivem!! A mérleget felejtsdd már el!! "Ő" csak ellened van!!! Tüntesdd el, de sürgősen!!!
nem. annál sokkal tovább.
ha leadod a felesleget, akkor is folytatnod kell a sportot, mert ahogy elhagyod visszamásznak a kilók!!!
tehát folyamtosan lehet sz*rozni sajnos :((
inkább próbáld meg egyszerre letekerni, de ha nagyon elfáradsz, tartasz szünetet és utána mégegyszer akkor, de én a folyamatos mozgás híve vagyok
Nem feltétlen.
Inkább azt mondom 3 hét.
De ezzel akkor nem kamuzok, 3 hét múlva már szemmel látható lesz, de folyamatosan csinálni kell.
Köszi szépen !! :-((
Akkor ne egyél semmit :-P
Amúgy megígértem, hogy fogyni fogsz, ha ránk hallgatsz :-)
bicikli
lábmunkák, amiket írtam ;)
akkor holnaptól sport ezerrel.. :-)
Most tök jól érzem magamat!
Holnaptól úgyis megint diéta... :-(
miért ne?
én is ezt csinálom, csak a régi edzéstervem alapján, amit anno írtak nekem úgy 5 éve :)))
Ettem ma 10 dkg salátát.
Ittam 2 kávét édesítővel 1 tk tejszínnel
Mondjuk kb 20 dkg lehetett a husi
3/4 tejföl
Még eszem ma kb 15 -20dkg husit
és szerintem bevágok fájdalomcsillapítónak vagy egy túrót 25 dkg vagy 1-2 doboz tejfölt.
vádlira
egyébként diéta mellett lesz súlycsökkenés, ha csak magában csinálod akkor csak nagyobbnak fogsz tünni