Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Hehe, majd most elválik, hogy a kicsit nagyobb segg többet is ér.
:)))))
nagyon gúnyosan!!!!!
Mondjuk nem kimondottan vagyok a hajtépés híve, ráhagyom a nőre a dolgot, előbb-utóbb megszívja...de remélem előbb.
Aztán majd gondolom ez a srác is később jön majd a szöveggel: menjek vele moziba...
EDDIG MINDIG ÍGY VOLT, de én nem fogok maradványt csipegetni.
Meg se érdemelne téged az a pasi! Ne szomorkodj miatta! Az ilyen férfiak a farkukkal gondolkodnak! A nőcit pedig megtepjük! OKÉ?
Hidd el, egyszer Te is rátalálsz az igazira!!! No meg különben is, itt vagyunk mi neked, az egész fórum! Kitartás, te egy okos nő vagy! Szép vagy, hisz buknak rád a pasik! Fel a fejjel!
Most olvastam csak el a naplód, én meg jövök itt az előbb a féleszű kutyámmal, amikor neked meg jó kis bunyó hiányzik. Szívesen beszállnék annak a nőnek a megtépésében, különösen be vagyok pöccenve az ilyenekre.
De nem azért mondom, arra a pasira is ráférne egy kis tökönrugás.
Az a nő egy jó nő. A férfiaknak meg sokszor csak ez számít sajnos. Nem mondom, hogy ronda vagyok, mert megfordulnak utánam a férfiak, tegnap 5-en akartak meghívni italra...de ezek lényegtelen dolgok.
Tudom, hogy az én értékrendem egész mást képvisel, csak sajnos senki nem kíváncsi rá(m).
Ez zavar.
Tudja, mert tegnap megmontam neki, hogy régebben tetszett, de akkor is egy nő miatt hagytam a dolgot.
Ő pedig semmi érdeklődést soha nem mutatott felém, mert külön utakon járunk.
Hát nem tudom, minden esetre, kezdem azt hinni, hogy a széttárt lábakkal járó nők érnek el mindent, én meg itt rohadok meg a lakásban egyedül.
Látod. Annak a nőnek már van lakása, kocsija, munka... még válogat is, több pasi...
Én meg semmit nem tudok felmutatni csak egy biciklit meg egy stegépet :(((
És pont egy ilyen nő kell neki?? Egyszerűen komolyan nem értem. Ez egy jó pasi, és itt vidéken kevés az ilyen, meg főleg az olyan aki teljesen független tőled, hogy gyak. nincsenek olyan ismerősök, akik miatt akadály lehetne egy normális kapcsolat.
Nem erőlködöm a dolgon. Én áldásom adtam rájuk, csak rohadtúl bosszant, főleg azok után, hogy azt mondta a srác tegnap, hogy olyan nőt keres akire fel lehet nézni. Na majd most felnézhet...
Kedves Szegediek vagy szombaton Szegeden tartózkodók!
Szombat délelőtt 1/2 10-kor egy "röpke" csevelyre invitálunk Benneteket. Találka az A'Capella cuki ELŐTT, NEM BENT :o), aztán kitaláljuk, hol NE együnk sütikét.
Reméljük, szép idő lesz és valahol a szabadban üldögélhetünk!
Ha kedvet kaptatok, üzenjetek nekem.
Szia-mia Blongyinka!
Egyszerűen imádok itt lenni, jól érzem magam köztetek. Ez a fogyimon is látszik, csak akkor bűnözök, ha nem olvashatom a fórumot.
Képzeld sikerült megetetnem a káposztalevest a kutyával - lökött eb :)
Én tanuló vagyok, és nem csökkent a teljesítőképességem, csak az a lényeg hogy maximálisan használdd ki a napi 20 ch-t!
Bocs, megnéztem a bemutatkozódat. Nos, most úgyis vizsgaidőszak jön, így otthon is megoldhatod. Ha pedig "napközi" program van, vigyél magaddal egy kis "rágcsálni való".: pld. néhány szelet sajt, 2-3 retek, zelleri suál, ha szereten, uborka. Én ezekkel oldom meg a mozgó programokat. Ha kéred, szívesen adok néheány receptet, amit kipróbáltam. Én március 22-én kezdtem ( ez a 7. hetem) és eddig lement 9 kiló. Én csak egyszer mérem magam egy héten, mindig azonos napon. Ruhában bő egy mérettel kevesebbet hordok.Jelenleg is az első fázist csinálom, kicsit light-osan.
Sok sikert és kitartást!
Volt itt egy diákunk, talán Ő nyilatkozhatna. Velünk tart még?????
Ha kemény szellemi mellet megy, Neked is sikerülhet. Legfeljebb a napi kaját kell okosan megoldani. Mit tanulsz?
Dob u ban van tegnap voltam ott. Kicsi kedves cukrászda. Ott fogyasztani nem nagyon van hely. Választék az kb 10-15 fajta süti volt. Én
Joghurt tortát 4,5g ch
Rigójancsit 3,7g ch
Fekete erdőt 6,2g ch
vettem, de van somlói 11g ch. Tegnap tehát süti nap volt. Megettem 2 joghurt tortát és 1 rigójancsit. Nagyon finoman csinálják. És tényleg diétás mert semmi bajom tőle még fogytam is mára. Úgyhogy nem kamu. Kb árban olyanok mint a többi cukrászda 140-160 körül vanna a sütik!!
Sziasztok!
Egészen más témában kérek Tőletek segítséget.
Húgom kisfiának nemsokára lesz a keresztelője.
Férjem és én leszünk a keresztszülők.
Ajándékba szeretnénk babókának 1 Keresztelési emlékérmet,de sehol nem kapunk.
Ha valaki látna közületek,kérem,hogy szóljon.
Nagyon fontos!!!
Színezüst,kb. 5 cm átmérőjű,különböző mintákkal.
Ékszerboltokban lehet kapni,ha lehet kapni!
Előre is köszi mindenkinek.
Priviben is jó a válasz.
Kiscsikó
Természetesen minden "terméknek" Más a felszívódási foka, de azt egy egyszerűen ki lehet számítani! Szóval aki nem akar csészézgetni annak így könyebb!
Csak azt kell megtudni, hogy mondjuk 100g fekete olivának mennyi a "sima ch tartalma"
Atkins papa könyvében fel van tüntetve a felszívódó és az összes ch
Nekünk a felszívódó kell...
Ezért a felszívódót elosztom az összes ch-val, eredményként egy x%-ot kapok
Aztán keresek egy sima mezei ch táblázatot, ahol 100 grammra vannal megadva a dolgok, és azt a számot megszorzom a kapott százalékkal!
Hű ezt hülyén írtam le pedig egyszerű
Amúgy ha két héten át minden nap megeszek kb 20 dkg epret, meg 10 dkg cseresznyét, a végére már szerintem hányingerem lesz tőlük!
hogy számoltad át?
Elég elkeserítő számok, meg kell hagyni. 10dkg,ezekből a mennyei dolgokból édeskevés!
szóval:
10 dkg eper--------4,6 ch
10dkg cseresznye --12,25 ch