Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
eper 1/4 csésze 1,8ch
cseresznye 1/4 csésze 4,2
de minnyá átszámolom dekába, mert ez a csésze dolog nekem nemigen jön be...
Csak ilyen barom napmentes időben hogy lesz szép piros????? Szerintem ezzel nem csak ketten vagyunk így, sokan fognak satgnálni mostanság....
Mennyi benne a ch, tudod?
még két hét... :-(
Rendszeresen figyelem :-)
Majd tudósítok!!!
Szívemből szóltál, amúgy az a jó ezekben a gyümölcsökben hogy kevés a ch-juk... :-)
Szóval simán be lehet őket illeszteni az étrendbe!
Szívemből beszélsz!
Én is így tervezem, ha érik a jó zamatos szamóca az lesz a reggelim. Aztán vissza az egyesbe a cseresznyéig. Ezekre várok egész évben!:))))
Na ez a legjobb.
Én senkit sem szeretnék befolyásolni, nekem most belassult a fogyás, ezért maradok 1-ben.
Mindenkinél máshogyan van ez, úgyhogy erre igazából nem lehet választ adni (szerintem)
Ez az,én is így gondoltam.Azoknak a legnehezebb, akiknek viszonylag keveset kell leadni.
Hmmmm, eper! Már majd'megveszek érte, ezt nem fogom kihagyni, még egy pici plusz ch árán sem!
Na mindegy, végüis mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja :))
Én 2 hónap alatt szándékozom megszabadulni a 10 kg-tól, már 5,5 összejött.
Meglátjuk mi lesz.
Én az eper éréséhez viszonyítok!!
HA érik huzás át a másodok szakaszba egy 2 hétre, aztán vissza az elsőbe addig amíg 5 kg feleslegem marad! addig még 8 kiló....
Ezt értem, de ha csak max. 10 kilót akar az ember fogyni azért más a helyzet.
És akárhogyan is nézem, meg számolok, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy az utolsó 5 kg!!! megy le a leglassabban, ugyanis azok a mélyebben található zsírok bontásával jár, és bizony azok tűnnek el a leghosszabb idő alatt...
Én 2 kilót szánok a 2. fázisra. 1! hónap alatt.
Nem is számítok jobbra.
Szóval maradok én még az egyesben.
Mondjuk én 66-ról indultam és 56 a cél, de magasságom 1,72.
Lindi!
Nem 6-7 kiló van még hátra, hanem összesen ennyit szeretnék leadni. Kb. 2 ment le eddig. Így mi a helyzet?
Ezt találtam a piros "Atkins" könyv 169. oldalán:
"Unja a bevezetőt?
Mekkora súlyt kell leadnia?
Mennyire ellenálló az anyagcseréje a fogyással szemben?
Hajlandó-e lelassítani a fogyás ütemét, cserébe a változatosabb étkezésért?
Ha annyira unatkozik, hogy ez veszélybe sodorná a bevezető szabályainak betartását, két hét után mindenképpen lépjen följebb a folyamatos fogyás szakaszába. Ám ha jól érzi magát, és sok ilót kell leadnia, bátran csinálhatja a bevezetőt akát hat hónapig. Ha nem kell túl sokat fogynia, akkor tanácsos előlépnie a folyamatos fogyás szakaszába, hogy végighaladhasson az egész programon."
Miért, én pl. 10 kg fogyással számolva az utsó 2 kg-nál akarok átlépni a 2.-be.
Ez gáz?
Most már jó ideje állok 61-en, és míg nem mentem le 59-re nem szándékozom 2-be menni, az a 2 kiló meg úgyis nehezen fog lemenni, ha nem tévedek...
Köszi, megnézem!:)
Tényleg, köszi.
Azt is tudod, hogy ha 6-7 kilót kell fogynom, mikor lépjek a második fázisba?
Már kérdeztem ezt, de senki nem válaszolt rá.
Sziasztok,
valamelyik fórumon olvastam, hogy van BP-n valahol kevés szénhidrátos cuki. Nem találom!Segítsen valaki, hogy merre van ez a csoda hely, mert már úgy ennék v.mi finit!
Köszike