Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
mézyke ezt már biztosan tudod?
Utoljára nekem az az infóm volt, hogy két ünnep közt költöznek, azért nincs terhesgondozás sem, és hogy amit kaptam sok pályázati pénzt, azt 2009-re kapták.
Hát szomorú vagyok.
És bele egyezett?
Nem tudod most rendesen van rendelés meg tanácsadás a megyeibe?
Nekem jövőhéten kellene mennem a 30 hetes uh-ra de szerintem nem fognak megnézni! vagy igen?
Nem tudom most menjek-e a héten vagy inkább csak januárba!
Ezért nem akarom hívni a dokit!
Igen.
Apánk az elsőnél nagyon nehezen szánta rá magát,hogy bejöjjön,de most kimondottan magától készült és el is van szomorodva,hogy nem lehet ott.
Végül beszéltem egy szülésznővel,hogy azért még is legyen valaki ott.
Ez szörnyű!
Ezt azért rontják el sokan, mert mikor én is bent voltam volt olyan kismama akihez egyszerre 10-en jöttek!
De legalább a férjeket beengedhetnék!
Nekik egy csodálatos pillanat a baba születése, nem?
Nagyon szomorú vagyok,mert nem lehetséges az apás szülés se a vasgyáriba se a megyeibe.
Pedig mi nagyon arra készültünk.
Azt mondták sajnos január végéig tuti nem lesz feloldva a tilalom.
Ja és a megyeibe olyan komolyan vették a látogatási tilalmat,(mikor NSTn voltam a héten),hogy a portás vitte fel a cuccokat amiket hoztak.
3 hete még a leni folyósora lejöttek a kismamák.
Nagyon gáz ez a helyzet.
Köszike.Neked is:-)
Tudtátok, hogy mégsem költözik még vissza a Semmelweis kórház csak majd márciusban??
Neked vérvételen derült ki a cukor vagy voltak tüneteid?
Nekem mostanában nagyon vizesedik estére a bokám (igaz nagyon keveset pihenek).
És mindentől jön a savam.
Szia!
Neked ki az orvosod? Mikorra várod a babát?
Szia! Én egri vagyok, és teljesen megértelek!! Én is Miskolcra járok, mert a betegségem miatt csak akkor szülhettem volna itt, ha aláírom, hogy saját felelősségre maradok. Hát, tudod!!!!!!!!! Amúgy teljesen egyetértek veled a kórházat, sztk-t illetőleg! Csakhát ugye feljárni Miskolcra nem egy leányálom, főleg, hogy jön a hideg, meg a hó. Így a vége felé már hetente 2x megyek, kicsit fárasztó, de még mindig nyugodtabb vagyok így.
A dokikat illetőleg Dr. Bikki Béláról csak pozitívat tudok írni. Nem Ő az orvosom, de lehet, hogy ha ismertem volna a terhességem elején, akkor Őt választom. 32 hetesen bekerültem a szülőszobára, mert ki akart bújni a babó, Ő volt az ügyeletes, és annyira EMBER volt! Velem is, meg a párommal is, aki a folyosón várakozott, és oda ment hozzá, hogy elmondja, mi a helyzet. Pedig nem kérte senki, nem lett volna kötelessége! Valahol ilyennek kellene lennie minden orvosnak. Azt mondjuk már hallottam, hogy kell nála fizeti rendesen! De én szívesebben adok ilyen után többet, mint pl. előre kevesebbet, aztán nem kapok érte egy rakás szöszt sem! Vannak még szimpi orvosok, de kinek a pap-kinek a papné!!
Te hogy hogy nem Egerbe szülsz?
Nekem is van egy Bükkszéki barátnőm de ő Debrecenbe jár!
És a dokinak mennyit adtál?
Én márciusra vagyok kiírva és fogalmam sincs mennyit adjunk!
Szia!
Én ott szültem júliusban és csak fogadott orvosom volt.Mivel a férjem is velem volt meg a dokim, így nem volt szükségem fogadott szülésznőre és nem bántam meg.Így is aranyosak voltak a szülésznők.De ha fogadnék akkor sem adnék neki sokat.Mondjuk egy 10.000.- adnék.De valószínű ha legközelebb szülök akkor sem fogadok majd.
Szia
Dr. Leskó Róbert az orvosom, ő ajnlott két nevet, de egyiket sem ismerem. Igaz, szinte senkit sem ismerek, mert Egerbe tartoznék.
Köszi a választ, további szép napot!
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni... Január végére várom az első babám, a megyeiben fogok szülni. Nem tudom eldönteni fogadjak e szülésznőt? Kíváncsi lennék, ti fogadtatok-e vagy fogadnátok-e? Ha igen mennyi pénzt adtatok vagy adnátok neki? Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi a válaszokat.
Üdv, mindenkinek szép napot!
Mindegy,másképp látjuk.Biztos vannak hálátlan kismamák,ahogy írod.Én nem is az ő nevükben beszéltem.És nem is azon orvosok ellen,akik hivatástudatból dolgoznak.Minden pénzt megérdemelnének.De kapásból 3 olyan esetet tudnék írni 3 különböző orvosról,akiket rendesen megfizettek,de nem teljesítették,amit vállaltak.1.A barátnőm 120000 Ft-ot adott a 9 hónap alatt,majd 50000-et a szülésért.Két hét múlva a szülés után problémák léptek fel,mire a doki közölte,hogy ez semmi,meg nem is ér rá ezzel foglalkozni.Másik orvos hozta helyre a barátnőmet,alig akarta a pénzt elfogadni.2.Kolléganőm 80000Ft-ot adott a 9 hónap alatt,majd szülésnél közölte a doki,hogy neki fontosabb a magánrendelése,de a magánrendelés után sem ment be egyik nap sem,hogy megnézze.80000Ft kevés volt?Munkaidőben kapta,nem éjszaka,mikor otthagyta a családját.3.Doki közölte,hogy még valószínűleg van pár nap a szülésig, de ő ma biztos,hogy bent van,nincs kedve olyankor bejönni,ha szabadnapos ,hát burkot repesztett,hogy beinduljon a szülés.Tarifa:60000Ft.
Szóval akkor miről beszélünk?Mit áldoznak fel?
Hangsúlyozom,nem a lelkiismeretes orvosokról van szó.Bár több lenne belőlük,és jobban megfizetnék őket.
Dr. Farkas László.
Kedden voltam nála és nem mondta!! :(
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?