Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Hát csak most tudok válaszolni,igazából 0-4 éves korig jelöltünk,3 gyerkőcöt,de ha szólnak,hogy van egy ötös testvérsor és a legnagyobb gyerkőc 12 akkor is jöhetnek.Majd a körülményektől függ,majd látjuk,12 éves korig van tapasztalatom,minden gyerek más,de szeretjük a kihívásokat és elhivatottak vagyunk.
Gratulálok!Akkor jöhetnek a gyerekek!!
Milyen korosztályt vállalsz,és hány kisgyereket??
gratulálok, és szoritok, hogy minél hamarabb telefonáljanak:))
Helló lányok!
Végeztem a tanfolyammal,most már csak az engedélyre várok és a hívásokra.Nagyon érdekes volt és sokat tanultam belőle,készen állok!!!
Jó hétvégét nektek!
Jóéjszakát kívánok Mindenkinek
én is mostanm egész nap de még mindig van 1-2 adagra való.sütöttem nagyon fincsi pizzát, és Hajnika nem evett belőle...szomorú voltam mert ha tudom hogy nem eszik akkor nem is sütök..De apa most ért haza és nagyon örül neki igy már meg is érte:)
Sziasztok!Nálunk is süt a nap,fúj a szél,rengeteget mostam,jó része már beszáradt,még a vasalás vissza van....
azta mindenit. mennyi idig nem volt áram? lehet ám kártérítést kérni ha megromlott a husod vagy ilyesmi.Éva merre vagy?
Tegnap délutántól éjfélig nem volt áramunk:_( Leengedett a hűtő, zseblámpánál takarítottam:-(( MA már süt a nap, de a szél még angyon fúj. Azért szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Ki mit csinált ma? Mi nemrég értünk haza mamánál voltunk , kinntvoltak keresztanyumék is jól eljátszott Hajnika is.Vacsira bundás kenyér volt.
az szép teljesítmény:) mentek valahova a nyáron? márha ezt nyárnak lehet nevezni.....gyerekek merrefelé mennek?
nálunk Buda szélén szakad az eső...ujra...
gyerekek számítógép tv könyv előtt...kert az gazos..bizonyítványok hazaértek megusztuk az évet.../lassan de mögöttünk már elvégzett 150 tanév ha összesítünk hihetetlen/..készülünk ennek ellenére már a következőre.de jó kicsit tovább aludni stb
Jó reggelt!
Kellemes szép napot mindenkinek!
Nálunk nagyon be van borulva szinte sötét van,és hideg....
ha az aprónép már kidőlt hívlak:))
ittvagyok....hogy mit csinálunk? Várom hogy hívjál:)))) Hajnika meg van fázva:(
szép estét mindenkinek!Ki merre ,és mit csinál??:))
Nekem ma ráült a Laci hátamra:))Semmihez nem volt kedvem,és amit megcsináltam kétszer annyi időbe telt.....
csak úgy .... eldöntötte, hogy a nyáron megtanul sütni-főzni....kiváncsi vagyok meddig tart majd a lelkesedés... a briós nagyon finom lett, de azért egy kis segitség kellett :)))
most próbálom a tegnapi konyhai romokat eltakaritani....kár, hogy a sütés ennyi mosatlannal jár:((
Sziasztok, látom mindenki elment, mindenkinek szép álmokat kívánok.Apu most fejezte be a telefonálgatást a szolgáltatóval mert hol van internet, hol nincs.....
Akkor Jázminkám küldhet is nekem egy adaggal:)Milyen alkalomból sütötte?
sziasztok...
a nagyobbik lányom ma brióst sütött nagyon fini lett....
Szia! örülök,hogy jelentkeztél,jöhetnél kicsit gyakrabban is:)))akkor lassan neked is küldhetjük a gólyát!!!!!
Vannak fura,emberek.....
Jövőhéten már vége lesz és kezdődik az igazi kihívás,kicsit izgulok is(bár előnyt érezhetek a tanfolyamtársakkal szemben,mert én már tudom milyen nem sajátot nevelni,szeretni)és persze nagyon várom.
Bocsi Reba30 én vagyok(volt egy kis afférom az örökbefogadási fórumon,hihetetlen volt számomra,hogy az akinek érzékenységet,gyengédséget kellene mutatni,aki az anyaság szerepét fogja betölteni,vagy már betölti,aki hasonló sorsú,mint a fórumon lévő társai akiknek mindinkább összekovácsolódni kéne,ennyi gúnyosság-gonoszság sugárzik belőle,hát ezt tapasztaltam azon a fórumon,így kellett a névcsere a gyerekem védelme érdekében)
sziasztok. nagyon jó volt a film.nagyon jó színásznő.egyedül néztem, de nem volt gáz.mikor végeztek a tanfolyammal?
Sziasztok!
Zsani na hogy tetszett a film? Szerintem ritka jó ,bár én imádom az izgalmat,ráadásul a nevelőszülőkhöz igen közel álló film,szóval mindenkinek ajánlom.
Hamarosan megkapom én is az engedélyt és jöhetnek a csemeték,felkészültünk rá testileg-lelkileg,én egyre jobban érzem így a tanfolyam végére,hogy tökéletesen nekem való feladat lesz,állunk elébe.
Üdvözlöm Évit is és a többieket is!
sziasztok.mi itthon vagyunk anyéknál nagyon jól érezzük magunkat.anya most fürdeti hajnit, aztán alvás.utána ha elaludt megyek és megnézem a 39-es ügy c.filmet már nagyon régóta kajtaom de a kedves öcsém le is töltötte nekem 10 perc alatt.apa viszont nagyon hiányzik..otthon van egyedül, már biztosan alszik, holnap is egész nap dolgozik.pénteken délutén tervezzük hogy hazamegyünk.ki merre van? ki mit csinál?
Kellemes napot mindenkink,jó meleg van ma is,remélem nem lesz csattogás,azt meg pláne,hogy nem lesz pusztítás.....ijesztő,amire képes ,életeket tesz tönkre egy pillanat alatt......
festés után,nincs pihi holnap disznóvágás,készülünk rá......
lányok néha,irjatok,mi van veletek,vége a tanfolyamnak....kivel mi van????
Zsanikám és is akartam egy kis sajtos pogit csinálni, de aztán inkább egy adag gyümölcs sorbetet készítettem meggyből és joghurtból, kell még neki egy jó fél óra a fagyasztóban. Elolvadsz drágám a sütő mellett!
Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!
További ajánlott fórumok: