Németjuhász imádók ide! (beszélgetés)
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni, 4,5 honapos kisnémetjuhászom, reggel DOG CHOW táp + junior konzerv, este DOG CHOW táp + főtt csirkefej, mellette este egy kalcium és egy multivitamin tablettát kap. Kérdésem ez így jo, vagy sok a kalcium, mert ma mondta egy lány a kutyasuliba hgy lehet h sok a kalcium és az se jo a kutyának!! ne adjak neki ennyit enni??
Szia, a barátnőm nemzetközileg is elismert nj tenyésztő a tőle tanultak alapján a következőket tudom ajánlani. 6 hónapos kortól már lehet neki felnőtt tápot adni, a Royal Canin-t felejtsd el, túl magas a fehérje tartalma, ettől gyorsabban nőnek, hirtelen nyúlnak, nem tesz jót a csontozatnak(a barátnőm Happy Dog-ot ad a kutyáknak). Az ideális fehérje tartlom kb. 22% körül van. A csirke fej az jó, én természetes kalciumként csirke nyakat vettem, jól megfőztem, majd ledaráltam és azt adtam a kutyáknak, de ez elég macerás. Ha biztos akarsz lenni, hogy nem lesz gond később a kutya csípőjével és nem van rá anyagi keret akkor adagolj a kutyusnak GF 600 tablettát, ami zöld kagyló kivonatot tartalmaz és nálunk nagyon bevállt. Nem olcsó kb. 6-7 eFt körül van egy doboz, de elég sokáig elég.
EGyelőre ennyi jut eszembe, ha van kérdésed szívesen válaszolok akár priviben is.
Nincs semmi baj a listával, engem legalábbis nem idegesít. :-)
A páromnak az van. Szép fekete. :-P
Láttam, naná. Szép nagy fajta. :-)
A párom fekete labradorjának előszeretettel szeret nekimenni... :-/
szia!
attól függ,milyen fajta tápot vettél neki.én ajánlanám a royal canint,nem olcsó,de kevesebbet is kell adni belőle,ott megvannak a fokozatok,meg ha elmész tápot venni,és másfélét veszel,megmondják a boltban,melyiket érdemes abban a korosztályban adni. napi kétszer adj még neki enni,aztán majd csak egyszer..ne legyen zsíros a kaja, ha megcsinálod.a csirkefej jjó lehet,de van jobb is..nyak,láb-lekörmözve-,far-hát,mellcsont,darálék..a csonttal még óvatosan.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, van egy négy hónapos német juhászom, és az etetéssel kapcsolatosan szeretnék egy kis infót kérni. Most még junior tápot kap, és tegnap vettem neki először főtt csirkefejet, de fogalmam sincs h jol csinálom e?? tudnátok egy kis segítséget adni mit adjak neki és meddig kell a junior táp??
Előre is köszi
A legokosabb kutyák ranglistája (TOP 11):
01. Labrador retriever
02. Német juhászkutya
03. Golden retriever
04. Border collie
05. Uszkár
06. Pinscher
07. Rottweiler
08. Sheltie
09. Papillon
10. Ausztrál pásztorkutya
11. Kaukázusi juhász
Sziasztok
Hát, túléltük. Kicsidrágánknak ráment a gyomrára és nem mert kimenni egyedül kakilni, mert folyamatos volt a petárdázás. Férjem ment ki vele és várt negyedórát, míg elvégezte a dolgát. Utána, még kicsit nyüglődött, de aztán fél1re elszunyált:-)
Sziasztok
Kutyusunk nagyon fél a most zajló petárdázástól. Nem tudjuk megnyugtatni sem, pedig benn van velünk. Fel-alá járkál a lakásban és nyűszít. Kinn nem marad meg, még velünk sem.
Hogy lehetne megnyugtatni?
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit és mit adtok enni egy felnőtt németjuhász kutyának?
- Hatéves németjuhász kutyánknak mitől hullhat a szőre abnormálisan?
- Mik a tapasztalatok a németjuhász kutyáról?
- A bordeaux-i dog mennyire veszélyes más kutyákra? Pl., ha átszökik a szomszéd németjuhásza, ami egyébként nem támad, akkor gond lehet?
- Hogyan lehet összeszoktatni egy németjuhász kutyát egy babával?
- Egy éves németjuhász