Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
jaja....vágom!!!!
hogy néz ez ki, hogy más fórumokat is nézegetsz???
pfff...jóvan....:D
én kiscsajt szeretnék, de az uram hajthatatlan...
hova mit írtam? ha itt akarod nézni, akkor elég ha nyomsz egy f5 gombot...
El. Nagyon el. Mert lehet, hogy van egy kis gond, azt kiiktatják és jöhet a kiscsaj. Mert most az jön nem???
Más. Van itt olyan, ahol látom, hogy mikor írtál? Mert olyan rossz, hogy mindíg nézni kell.
aham...értem. na most már ezt is tudom.
mi is agyaltunk az urammal, hogy meddig fogunk még próbálkozni, mert az első kettő összejött elég hamar, szoktuk is emlegetni az urammal, hogy csak rám kellett néznie és terhes lettem, de most....július óta próbálkozunk...szóval el kellene menni dokihoz
Peteérés serkentésére Closilbegytet (rövidítve Closti) szedek. Erről már biztosan hallottál.
Móni már húzza a lóbőrt, remélem nem horkol, hogy a gyerekei tudjanak aludni:-))))
akkor legalább itt vagy velem:) szerintem móni bealudt a gyerkőkkel.
most lehet hogy tudatlan vagyok, de mi az a clostis hónapod??? asszem ezt még nem hallottam...
szép név!!!! :D
Nem vár:-(((Bele van feledkezve egy filmbe. De tudom, hogy este lesz nemulass! Muszáj. Clostis hónapom van.
Andris lesz a fiam neve...
MOST???? vár az urad??? :D
és van valami elképzelésed/elképzelésetek a névvel kapcsolatban???
jaaaj, egyáltalán nem!!!!
a nagyobbik marci idén nyáron lesz 11, a "kicsi" bence májusban lesz 8 éves. én idén leszek szeptemberben 31, nagy matematikai tudásom azt mondja, hogy igen, 20 évesen szültem :D
és szeretnénk most harmadikat is, csak nehezen akaródzik összejönni...
no most fejeztem be a mesét.
fotoshoppal kiszedtem a szárnyaimat! azért nem látod!
Ha van szárnyad, hová dugtad a fényképezőgép elől? Mert nem láttam a képeken.:-))))
Alszik gyönyörű 2 gyerkőc?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?