Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
olvasgatom ám...néha-néha.
jut eszembe! a csajszi még nem olvasta a levelem (adminos állás miatt), de ha írt mindenképpen szólok! nem felejtettem el....
lassan be is kell vegyem a fokhagymabogyót, csak azért, nehogy elfelejtsem bevenni a cavintont :)
no megyek, sétálok egyet, aztán lefekszem, mert már a fülem is fáj...auuuuuu
jóéjt mindenkinek!!!! puszmák
hááát TEEEE egy angyal vagy!!!! köszönömköszönömköszönöm!
a több liter tea, amit vödörből ittam ma, az eddig nem hatott, de érzem, hogy ez hatni fog!!!!
kösziköszikösziköszi :D
de miután kivették a mandulámat, utána sokáig nem volt semmi bajom, csak jóval a műtét után kezdődött, és még eleinte annyira nem is tűnt fel a dolog....csak később :(
na meg is nézem gyorsan, de azért előre megköszönöm!!! :) thank you!
Basszus, hihetetlen a doki. Én bepereltem volna. Nem hagynám, hogy megússza. Valamit lehetett volna tenni, hogy ne így legyen.
Amúgy a naplómban van neked valami...
pihennék én, de a két lókötő még mindig nincs az ágyban, és a kutyát még le kell vigyem....pedig imádok vele sétálni, de ezt is megkeseríti a torkom...
na most képzeld el, hogy kivették a mandulámat kb 9 éve, nem altatásban...sajna...nah mindegy, szóval az egyik oldalon a dokinak megcsúszott a keze mikor kötötte volna el a mandula helyét, és még1x meg kellett kötnie. ugyebár ezek olyan kis "zsinórok" amiknek hét után le kell esniük. hát nekem azon az oldalon nem esett le, amin megcsúszott a keze, és visszamentem hozzá. mondja a doki, hogy az ő praxisába még ilyen nem fordult elő, de azért megnézni. tényleg nem esett le! lecsípte, és azóta ha fáj a torkom, akkor azon az egy ponton fáj, de kegyetlenül! a másik oldalon most egyáltalán nem fáj a torkom, nem is folyik az orrom, csak bizti bújkál bennem valami trutyis vírus, és azon az egy gyogyós ponton annyira fáj, hogy megőrülök!
Na cia! Én is vagyok. Közben hazajött a PASI és vacsizunk is egy kicsit.
Zsina ne betegeskedj! Igyá' pályinkát, az jó a toroknak...
tényleg! én is megnéztem az enyémet! na de panka...elúszott mint az aranyhal.
ma nem leszek túl sokáig, mert baromira fáj a torkom...ezért most nem vagyok valami vidám :(
most néztem a számlálóitokat... khm, khm... :))))
Hát szabad ilyet csinálni???? :))))
hááát... izééé :)))
szóval itt nem részletezném.
eladó voltam apumnál.
Én sem dolizok. Csak főztem, takarítottam, gyerkekkel játszottam, meg ilyenek.
Ja, bocs de tegnap már félálomban ültem itt, a betűket is alig láttam.
Kell ám neked is gyerkőc, nehogy má' te nyugodtan aludj, vagy nyugodtan leülj enni :))))
Örülök hogy sikerült! :)
És nem vagy béna :)
SZIASZTOK!
VÉGRE SIKERÜLT FELRAKNOM A SZÁMLÁLÓT!
NEM IS VOLT NEHÉZ,CSAK ÉN VOLTAM BÉNA,MERT NEM JÓ BILLENTYŰT NYOMTAM LE AHHOZ,HOGY ÁTMÁSOLJA A KÓDOT AZ ADATLAPRA!
HÁT NEM HIÁBA AKI BÉNA AZ BÉNA!:(
DE AZ A LÉNYEG,HOGY SIKERÜLT!:)
Sziasztok!
Nem jár erre senki??? Doliztok? Én sajnos nem:-(((
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?